Eipäs nyt vielä riemuita

Käytiin tänään pitkästä aikaa vilkuilemassa tulevan asunnon tilannetta. Ollaan siis muuttamassa tulevana kevät-kesänä ikiomaan, uuteen, kahdeksaankymmeneenkuuteen neliöön. Tosin, nyt näyttää vähän siltä, että saatan asua täällä iki-ihanassa Töölössä vielä syksylläkin. Asuntomme on nimittäin joko tässä:

…tai sitten tässä:

:((( !!!

6 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Muutatteko ihan omistusasuntoon?!?!?

  2. Joo, eiks ikioma sitä vähän niinku meinaa. Jos se joskus valmistuu 🙁

  3. Anonymous says: Vastaa

    Tai siis pankin oma noin 30-40 vuotta ;D

  4. No toivottavasti ei nyt sentään ihan noin kauaa. 🙂

  5. Ohhoh, joko ja tai ovat aika alkutekijöissään! Toivottavasti a) tuo ylempi on teidän ja b) pistävät vauhtia raksahommaan!

  6. No niinpä, en tosiaan tiedä, jatkuuko tuo rakennus vielä, koska meidän kämppä tulee olemaan siinä ihan päädyssä…Joka tapauksessa, eiköhän pitkälle kesään mene. Tavallaan olen iloinen, koska rakastan Töölöä, jossa asumme nyt, enkä millään kyllä haluaisi muuttaa sieltä pois. 😀 Mutta uusi asunto on isompi, siellä on parveke ja ennen kaikkea se on oma 🙂 Mutta kämpästä tulee varmasti postauksia jatkossakin! 🙂

Vastaa