Herkkuperseen Helsinki (osa 2)

Magnum Helsinki

Joo, myönnän. Oon lievästi sanottuna ihan hulluna Magnumin pop-up -jäätelöbaariin, joka on nyt ilahduttanut meitä täällä Helsingissä ties kuinka monetta kesää putkeen. Valitettavasti itse tutustuin tähän vasta viime kesänä Gloria Fashion Showssa, joten tänä kesänä otan tapahtuneen vahingon ihan kunnolla takas. Viime kesänä kyllä yritettiin Sallan kanssa saada luksusjätskimme juurikin täältä pop-upista, mutta jonot olivat ihan älyttömän pitkät. Emmepä kyllä tienneet vielä silloin, että TÄTÄ HYVÄÄ KANNATTAA KYLLÄ JONOTTAA. Olin viime lauantaina jo toista kertaa tänä kesänä Vanhalla Ylioppilastalolla, Stockaa vastapäätä sijaitsevassa Magnum Helsingissä ja kyllä se vaan on ihan hemmetin, törkeän, sairaan hyvää.

Magnum Helsinki

Ensin pitää päättää, haluaako valkosuklaata vai tummaa suklaata vai vieläkin tummempaa suklaata. Suklaadippauksen jälkeen Magnum koristellaan kolmella omavalintaisella hyväkkäällä ja niitä vaihtoehtoja on ihan liikaa! Siis kuivatusta granaattiomenasta nallekarkkeihin ja Atlantin merisuolaan! Lisäksi on jotain spesiaaleja, viikottain vaihtuvia lisukkeita.

Magnum Helsinki

Magnum Helsinki

Magnum Helsinki

Tän kokemuksen jälkeen kyllä tavallinen, kaupan jäätelöaltaan Magnum hieman kalpenee…

Tällainen spessu-Magnum maksaa 5 euroa, kahvi tuohon päälle on euron lisää eli yhteensä 6 euroa. Kahvi on Vanhalla oikein hyvää, joten suosittelen! (Skumppaakin on tarjolla, lasillinen jäden kera muistaakseni 10 euroa.)

Magnum Helsinki

Vaikka en ookaan kokeillut kaikkia yhdistelmiä, heh, vielä, niin tuo mun valkosuklaa-Magnum tuossa kuvassa etualalla on varmasti yks parhaista: sokeroitua hasselpähkinää, vaahtokarkkeja ja oreokeksiä. Daim-hippuset ovat myös ihan törkeän hyviä! Mutta vaahtokarkit on ihan PAKOLLISIA.

Alkoiko yhtään himottaa? Tykkäätkö Magnumista? SUOSITTELEN KÄYMÄÄN. Kannattaa varautua hieman jonottamaan, tää on suosittu juttu. Olen kuitenkin selvinnyt nyt alle 10 minuutin jonotuksella. Jätskibaari on auki 1.8. asti. Minäkin aion ehtiä vielä muutaman kerran…

Lisätietoja muille herkkuperseille löytyy täältä.

0 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Ääh, VOI EI. Muistatko mihin päivään asti tää on pystyssä? Mä en just nyt taas saa syödä suklaata, mikä on vaan väärin. 🙁

  1. 1.8.! 🙂

 2. Tiina says: Vastaa

  Nyt täytyy kyllä sanoo vaikka aikamoinen herkkuperse olen itekin, että tuo ei nyt houkuttele niin paljon kuin luulisi. Näyttää liian makealta, sokeriselta, äääh, jotenkin vaan jo tunnen sen tuon syönnin jälkeisen pahan olon. Hampaat sulaa suuhun pelkästä ajatuksesta 🙂

  1. Tosi paljon tietty vaikuttaa noi lisukkeet, ja niitä on tuolla myös kaikenlaista ei-makeaa! 🙂 Mutta toi mun setti on kyl tosi makee. 😀

 3. Slurps, minkä näköisiä! :p

  1. Ja vielä paremman makuista! 😀

 4. PERKELE! Unohdin mennä tonne ku olin Helsingissä! Eikääääh! yhyy

  1. Iso virhe.

 5. Uuuu, joo tuttuja ollaan! (Kiitti vaan Sanansaattaja-Salla!) Mun rosvosektorilla oli kuivattua mansikkaa ja vitsi SE oli muuten hyvää! Ens kerralla pyydän jätskin hinnalla pelkkää valkosuklaakastiketta ja kolme annosta kuivattua mansikkaa! 😀

  1. Hahaha. Mä en niin diggaa kuivatuista mansikoista, ne on vaan jotenkin pölyisiä ja se pöly tarkertuu kurkkuun. 😀 Niitä kokeilin sillon Fashion Showssa kyllä ja ei ne nyt PAHOJA ole missään tapauksessa 😀

 6. Et oo tosissas! Mulla oli ihan sama versio aikaisemmin kesällä. Oli muuten hyvää!

  1. Haha, paras!! 😀

 7. Vaahtokarkit ON pakollisia!! Mun suoskki on vaahtokarkit-kuivatut mansikat -daim. Ja valkosuklaalla tietty, on paljon ihanampi sen kans. Pitäis raaskia kokeilla muitakin yhdistelmiä, mut mitä jos petyn??

  1. Niinpä, se onkin tuolla kauhee ongelma. 😀

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Mangnum ei jätskinä oo mikään ykkösvalinta, liian tuhtia, niin ei houkuttele edes kamalasti, mä oon enemmän mehujää ihmisiä, mut toi edellinen paikka, pakko päästä!!!

  1. Mä rakastan kyllä normi-Magnumiakin 😀 Paitsi en mitään supererikoisia, ihan ne perus, valkosuklaa, maitosuklaa ja no se pähkinä on kans jees.

 9. Salla says: Vastaa

  Tää on PARASTA!!!!!!! Mun hc-lemppariyhdistelmä on valkosuklaa, salmiakkirakeet, vaahtokarkit ja daim. Ehkä kuolen pelkästä ajatuksesta <3 Tonne pitää ehtiä VÄHINTÄÄN kaks kertaa vielä!

  1. Todellaki. 😀 Salmiakkirakeisiin en tosin taivu.

   1. Daim oli muuten viimeks loppu! 😮

 10. Huomenna suuntaamme kohti Helsinkiä ja sain myytyä tämän paikan avomiehelleni, kiitos vinkistä! Pitää olla kunnon eväät että jaksaa kaupungilla koko päivän ja maanantaina asuntomessuilla. 🙂

  1. Hih, kivaa Helsingin reissua! Parempia ilmojakin onneksi lupailivat, joten jätski maistuu varmasti. 🙂

   1. Paitsi että nouuuuuu!!! Magnum Helsinki on sunnuntaina kiinni! 🙁

    1. Onneksi lähdetään takaisin kotiinpäin vasta maanantaina! 🙂

     1. Maanantaina siis ehtii! 🙂

 11. Kuorotipu says: Vastaa

  Mä takavarikoin isäpuolelta lipukkeen, jolla saa tuolta ilmasen jäden! Oli muutenkin suunnitelmissa käydä siellä ens viikolla, mut nyt sitä suuremmalla syyllä!

  1. Oo, hyvä tyttö!

Vastaa