Kyllä maistui

En yleensä ole ns. erikoisten herkkujen ystävä. Kaikenlaiset oudot lakritsisuklaalontoonraesuolapähkinä -systeemit eivät todellakaan saa mua hihkumaan, ja pelkkä ajatus esim. jostakin piparisuklaasta…eieieiEI. Mutta nyt! Huomasin jostain ihmeen kumman syystä himoitsevani Milkan uutuutta: popcornsuklaata! Pidän popcorneista, pidän suklaasta, mutta niiden yhdistelmä…epäilytti. Ja himotutti. Ja aidosti pelotti: onko mussa sittenkin joku piilevä samankaltaisuus tällaisia outoja makuyhdistelmiä rakastavan isoveljeni kanssa?

Levy on ensinnäkin järkyttävän ja ihastuttavan isokokoinen. Siksipä hommasin sellaisen töihin kahvipöytään, etten vielä menisi ja vetelisi sitä kotisohvalla yksinäni. Ja näin olisi kyllä käynytkin, sillä jollain kierolla tavalla tykkäsin tästä ihan hurjasti. Maistui enemmän makeelta kuin suolaiselta. Työkaverit pudistelivat vähän päätään mun popcornsuklaaintoilulle, mutta kai sitä lopulta kaikki ainakin maistoivat. Yleensä töissä kaikki herkut katoaa hetkessä, mutta tätä levyä oli jäljellä vielä seuraavanakin päivänä…jakoi siis ehkä mielipiteitä.

Harvemmin tulee kyllä suklaalevyjä osteltua, ellei sitten johonkin leivontaan. Tätäkin tulisi varmasti ostettua jatkossakin vähän pienempänä versiona! Ja tekis mieli maistaa myös sitä uutta TV MIX pähkinäsuklaapopparia!

Onko joku muu maistanut tätä? Himottaisko? Tykkäättekö oudoista yhdistelmistä? Piparisuklaasta? 🙁

35 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Tykkään! Onneks mulla on aika hyvä itsekuri suklaan suhteen ja toikin avattu levy on kestänyt jo useamman viikon. Raahasin Kanarialta kotiin myös Milkan TUC-keksisuklaata, mut sitä en oo vielä korkannut. Ylipäätänsä suolasen ja makean yhdistelmät upppoo muhun tosi hyvin. Parasta ehkä mäkkärin ranskalaiset dipattuna kinuskisundaehin.

  1. TUC-keksisuklaaseen en kyllä koskis! 😀 Enkä kinuskikastikkeeseen dipattuihin ranskiksiin! 😀

  2. Aino says: Vastaa

   TUC-keksisuklaa on ihan superhyvää! Oikeesti! Ne tucit ei oo siinä suklaassa kovinkaan suolaisia niin uppoo kyllä 😀

 2. Elisa says: Vastaa

  Voi apua ku en syö karkkia. Koska tää ois varmana ihan suosikki sitten 😀 Mun kaveri tekee superhyviä suklaapoppareita, siis dippaa popkornia suklaaseen ja oi kun on paras naposteluhomma evörs. Varsinkin tumman suklaan kanssa.

  1. Mäkin haluan ihmiseksi joka ei syö karkkia 🙁

 3. Juups, olen maistanut ja ihan hauska snacki oli. Mutta tuo Milkan suklaa on niin makeaa ettei voi syödä kuin pari palaa kerralla ja mieluiten kahvin kanssa.

  Suurin osa noista Fazerin uutuuksista (lontoonraesuklaa yms) ällöttää, mutta kyllä minä Fazerin joulusuklaata syön jonkin verran jouluisin. En levykaupalla kuten siskoni, mutta siis jonkin verran.

  1. Joo tosi yllättävän makeeta oli, enemmän ku suolasta!

 4. kyllä joulu- ja piparisuklaa toimii! makeista poppareista en ihastunut mutta tuohan saattais mennä vähän riisisuklaamaisena? ei mitenkään erityisesti oo houkutellut kaupassa.

  1. Riisisuklaasta en oo kyl koskaan pahemmin välittäny 🙂

 5. Anni says: Vastaa

  Tää on ihan huikeeta!! Namnam.. Piparisuklaa ei iske, mutta se Lontoon rae -suklaalevy sitäkin enemmän 😉 Outouksia siis hyväksyn, mutten nyt aivan kaikkia.

  1. On se Lontoon rae ihan ok, mut ei mikään himotus.

 6. nea says: Vastaa

  Mä tykkään oudoista yhdistelmistä, ja tykkäsin tästäkin tosi paljon 🙂 Tuc-suklaa joo, mutta ranskis-sundae kuulostaa kyllä liian eksoottiselta! Piparisuklaasta tykkään, Lontoonraesuklaa on yksi suosikkeja, samaten chilillä, muilla pippureilla tai suolalla maustettu suklaa on nam! Ja kookos käy KAIKEN kanssa 😀

  1. Kookos kyllä käy tosiaan kaiken kanssa!

 7. Tuota en oo vielä maistanu, mutta tuota TV MIX pähkinäsuklaapopparia on tullu maisteltua. Se oli ihan hyvää, mutta aika suolasta. Leffassa se oli just sopiva kahdelle ihmiselle vaikka iso pussi ei ollutkaan.

  1. Aijaa, höh. En mä ehkä sit. 😛

 8. Maiju says: Vastaa

  IHAN HIRVEÄN MAKUISTA! YÖK!

  1. Haha 😀

 9. Ruu says: Vastaa

  Mä en edes tykkää suklaasta, mutta tuo oli ihan ok, miehekkeen levystä maistoin 🙂

  1. Kai se söi sen kerralla kokonaan!

  2. Ruu says: Vastaa

   Mun ukolle mikään määrä suklaata ei ole liikaa, eli vastaus on kyllä. Yhtenä jouluna se söi yhden illan aikana 2 rasiallista konvehteja…

  3. No helposti menis mullaki! <3

 10. Catti says: Vastaa

  Tuo milkan suklaa on namia, mut enemmän tykkään tuosta TV mixin pähkinäsuklaapoppareista, ne on toooosi hyviä! Jotenkin popparit maustettuna jollain makeella sopii mulle! Myös se toinen Tv mixin mansikka-valkosuklaa-poppari juttu on hyvää! Suosittelen!

  1. Joo hypistelin sitä kaupassa kans. 🙂 Vaikuttaa olevan tosi vähän sisältöä niissä pusseissa (ja kalliita) mutta tossa jo aiemmin kommentoitiinkin, että ihan tarpeeks on kuiteski.

 11. Oih,kyllä tekis mieli maistaa.Ehkä äitienpäivänä,silloin luvannut itellein karkkipäivän oikein kunnolla.Jotain imelää niin että tajunnan taso heikkenee,sokerittomat yhdeksi päiväksi unohdetaan =)

  1. Hyvä!!

 12. Olen maistanut tuota sekä muitakin Milkan levyjä, uppoaa kaikki helposti kun suklaa-narkkari oon :D.
  Samoin pitää ostaa kokeiluun kaikki uutuudet, mitä tulee kauppoihin :).
  Ja piparisuklaatakin tulee yleensä yksi levy ostettua jouluksi :).

  1. Joo Milkan suklaa noin yleisestikin on tosi hyvää. 🙂

 13. Piparisuklaa on ihan parhautta. Hamstrasin niitä joulun aikaan sen verran, että vielä on viimeinen levy hätävarana kaapissa oottamassa, että tulee vastustamaton himotus. =P
  Tota voisin kyllä maistaa ja veikkaan, että tyksin, koska muistan, että joskus vuonna kivi ja kirves oli suklaalla päällystettyjä poppareita myynnissä kuten sipsejä ikään pussissa, ja ne ainakin oli mun lemppareita. =)

  1. En oo maistanut sitä, mutta ei kyl tee mielikään. 😀 Piparitaikinakaan ei houkuta, hyh, en tajua. 😀

 14. Merja says: Vastaa

  Mun on tehny miel jo pitkään ostaa tota popparisuklaata mutta en oo uskaltanu ku jos se onkin pahaa 😀 Tai vaihtoehtosesti se on liian hyvää ja pelottaa että sit syön sen koko levyn hetkessä 😀

  Ja erikoiset makuyhistelmät on ♥
  nimim. 3-vuotiaana toisessa kädessä nakki ja toisessa vaniljajäätelöpuikko

  1. Ihana! 😀 <3

 15. Anonymous says: Vastaa

  ite oon aina suhtautunut makeisiin poppareihin ja ylipäätään suolainen-makea-yhdistelmiin tosi epäluuloisesti, eikä kyllä oikein toimi tuo suklaa-popcorn-yhdistelmä mulla. Mutta kerran tehtiin ite popparia ja maustettiin se suolan sijasta mansikkatomusokerilla, se oli jollain sairaalla tavalla hyvää 😀

  muistan kyllä ikuisesti miten järkyttynyt olin muksuna kun kuulin, että ihanssa snickersissä on SUOLAPÄHKINÖITÄ… se oli kriisin paikka se. Miten jossain niin ihanassa suklaamätössä voi olla jotain suolaista 😀 Sama kuin se että parhaissa ketsupeissa on sokeria, siis mitä ihmettä 😀

  1. No ketsuppihan on kyllä selkeesti makeaa 😉 suolainen-makea-yhdistelmähän on monen herkun idea kautta aikain, oikealla tavalla tehtynä.

 16. Mä oon kovasti oottanut fazerilta sinihomejuusto-suklaalevyä 😉 ton tuc-suklaan mä maistoin jo aikoja sitten, nyt vasta kuulin että sitä on oikeastikin tehty 😀

  1. Yök 😛

Vastaa