Päivitystä listaan

Kannattaa ehdottomasti laittaa blogiinsa näitä joululahjatoivomuslistoja, ja sitten ilahtua suunnattomasti, kun huomaa että muutkin lukevat blogiasi kuin isoveli. Nyt on jouluaaton kirja jo valmiina, eikä tarvitse kuusen alta hätäpäissään etsiä ensimmäisenä kirjan muotoista pakettia! Kiitos Laura!

Myös listastani tietämättömät tuntuvat tietävän, mitä haluan lahjaksi. Äiti on innoissaan ostamassa mulle sitä sohvaa, joskin eilen oli puhetta harmaasta ja kankaisesta. Hmph. No, ainakin yksi kriteeri, iso koko, pysyi ennallaan. Mutta ehkä kuitenkin nahkaisena…ja mustana.

Olen myös itse pohtinut laatimaani listaa. Jeffrey Campbell Spike -päähänpinttymä hieman hälveni, kun toissa päivänä onnistuin matalapohjaiset maiharit jaloissani kaatumaan asfaltille (ja olin ihan selvinpäin!) ja nyt olen tuskaillut kipeiden polvien ja käsien kanssa ja oikea jalkakin jotenkin otti ja vinksahti. Että entäpä sitten kun laittaa vielä ne 13 centtiä jalkoihin? Siksipä päädyin Jenkkilästä tilaamaan Jeffreyt, mutta hieman matalampana versiona…mutta tästä lisää ensi viikolla.

Ja entäs sitten se lisko. Ehkä toistaiseksi vielä vähän huono idea, koska mulla on Arska, jonka toinen nimi on ”täysillä päin!”

Mutta. Haluan edelleenkin ne Black Spiket, kunhan ensin nää entiset mustelmat tästä paranee. Ja liskon, kunhan Arska vähän aikuistuu!

Kivaa perjantaita, laatikaa omia toivomuslistoja (ja pysykää niissä)!

19 Comment

 1. Nahkainen sohva saattaa kissataloudessa näyttää kohta aika kammottavalta kaikkine kynnenviiltoineen, mutta minkäs sitä haluilleen mahtaa 😀

  1. No se on juu aika iso kysymysmerkki, mutta toistaiseksi ainakaan nahkaiset tuolit eivät ole kärsineet yhtään! Sohvalla tosin sitten ehkä pojat hyppivät enemmän… 🙁 Mutta myös kankainen versio epäilyttää…

 2. Nahkasohva on karmean näköinen kynsittynä,niin on kangasversiokin.Eli pyydäppä mammalta irtopäälynenkin kaikenvarulta.

  Ostaispa joku mullekin sohvan joululahjaksi..Itse ostan lahjani ja ei ihan rahamassi yllä huonekalukaupoille.

  1. Tai sit poistatan poikien kynnet? 😛 (VITSI!!!!!!)

  2. Ratkaisuhan tietysti tuokin.Tai hommaat kivestä veistetyn soffan tai hankit kissinmissien kunsiin silikonitulpat tai tai tai…onhan noita ratkaisuja.
   Tai sitte vaan otat mieluisen sohvan ja otat vastaan mitä maailmankaikkeus ja kissaherrat päättävät antaa!

  3. Noi silikonitulpat on aika hullu juttu, New Yorkin lemmikkikaupoissa oli paljon myynnissä. 😮

 3. Ruu says: Vastaa

  Muistan miltä faijan rakas nojatuoli näytti kun Äipän kissa vähän sitä raateli, ja näky ei todellakaan ollut kaunis, faija oli ihan raivona 😀 muta minkäs sitä kissa mielihaluille mahtaa, outoa siinä olikin että toinen niistä nojatuoleista sai olla ihan rauhassa, ja toista vaan sivlottiin 😀

  1. No mun pojat ei oo kyllä hirveen tuhoamisvimmaisia, tai no Arska nyt on vähän, mutta sekin uskoo sanottaessa…ja menee varmaan tässä toivottavasti iän myötä ohi, eli pentuvilliyttä vaan. Reiska ei oo koskaan tahallaan raapinut mitään.

 4. Laura says: Vastaa

  Ollos hyvä vaan. 🙂 Jos se on hyvä, saat antaa lainaan.

  1. 😀 !

 5. Pinja says: Vastaa

  Random kommentti, joka ei liity yhtään mihinkään:

  Kiitos tästä blogistasi! Olen pitkään etsinyt lukulistalleni uusia blogeja, mutta olen aivan älyttömän nirso. Tarvitsen blogin, jonka aihe ja kirjoitukset eivät ole liian tarkasti rajatut, on tarpeeksi henkilökohtainen muttei kuitenkaan liian henkilökohtainen päiväkirja, vakava mutta humoristinen, asipaitoinen mutta hauska. Olen lukenut vasta pari sivua, mutta tykästyin jo valtavasti! Joten kiitoksia 🙂

  toivoo koiraämmä.

  1. Tällaisista kommenteista tulee kyllä tosi iloseksi ja etenkin tänään, pelastit mun muuten superpaskan päivän, kiitos siitä. 🙂 Ja hm, toivottavasti et liikaa pelästy noita etenkin keväällä kirjoitettuja juttuja, jos sinne asti luet…oli vähän vaikeempaa aikaa elämässäni.

 6. Merja says: Vastaa

  Ihanaa kun muutkin kaatuilee asfaltille enkä oo ainoo! 😀 Ite siis kompuroin pari viikkoa sitten kun olin lähdössä kiireessä töihin ja kivasti polvi aukes. Vieläkin kipee ja en esim. pysty menee polvilleen ilman älytöntä huutoa 😀 No, ehkä toi joskus paranee..?

  1. Näkisitpä kuule mun polvet nyt, pelkät isot mustelmat. 😀 En oo pystyny sitte keskiviikon olemaan polvillani yhtään ja tossa pari kertaa kun oon hypänny suoraan sänkyyn enkä oo muistanu asiaa niin aissss………..!!! 😀

   Tää ei kyllä oo ollenkaan mun tapasta, ei kännissä EIKÄ selvinpäin! 😀 Mulla on liukkaallakin yleensä tarpeeks tasapainoa pysyä pystyssä. Nyt siis törmäsin pieneen pylvääseen kun kävellessäni räpelsin kännykkää ja sen takia lensin maahan. Ihan älytöntä.

 7. Petri says: Vastaa

  Arskan ja Reiskan lahjalistalla on tämmöinen:

  http://www.maniacworld.com/keeping-a-cat-entertained-for-hours.html

 8. Hö! Joululahjalista on blogissa, mutta ei ole vieläkään näkynyt Rock the Beach -festarilippuja (ei kyllä niitä muitakaan lahjoja). Mihin osoitteeseen voin reklamoida? ;D

  1. Ah, kelpais muuten sellaset mulle kans! 😀

 9. Moi, mä (Helena) ostin icebuugit, niissä on pohjassa valmiiksi piikit sun muun nystyrät. Eipä kuule kaadu! Ja sohvista mekin tykätään nahkaisista, kangaisista saa olla karvoja siivoomassa.

  -Blackie ja Helena-

  1. Totta, nahkaan ei niin helposti karvat tartu…

Vastaa