Huonon bloggaajan arvonta

Totesin taas eilen olevani huono bloggaaja. Vaikka ilahdun aina suunnattomasti, kun saan kutsun jonnekin häppeningiin, en yleensä ikinä kuitenkaan jaksa tai ehdi paikan päälle. Tämä on jo itsessään todella huono asia. Mutta kun kerrankin sitten käy niin, että otan itseäni väkivalloin niskasta kiinni ja raahaan itseni paikalle, niin nappaan yhden säälittävän (ja kaiken lisäksi huonon) kuvan tarjoiluista ja unohdan kameran sen jälkeen syvälle laukkuuni. Todettuani tietenkin ensin, että paikalla on noin ziljoona muutakin bloggaajaa jotka heiluvat kameran kanssa ja kahdenkymmenenneljän tunnin sisällä netistä löytyy taas monta kuvaa lisää kuoharilaseista ja sipulipiirakanpalasista. Ja ehkä myös minusta kaivamassa nenää tai jotain muuta noloa. Niinpä pyörähdettyäni eilen töiden jälkeen ACO Pharman tilaisuudessa (jossa myös joogasin ja sain jonkinlaisen auringonpistoksen) päätin, että teitä ei kuitenkaan kiinnosta se mun yksi huono kuva sipulipiirakasta. Vaikka se piirakka oli kyllä todella hyvää.

Teitä ilahduttaa toivottavasti paljon enemmän se, että arvon nyt osan saamani goodie bagin sisällöstä. Multa nämä löytyi jo entuudestaan ja enemmän kuin RAKASTAN aina näitä ACOn kesäjuttuja! Tuoksuvat niin namilta (raparperi & vadelma), että tekisi mieli syödä nämä. Ja putelit näyttävät ihanan pirtsakan söpön kesäisiltä. Siksipä on ilo lähettää nämä (summer breeze body lotion ja summer breeze body scrub) yhdelle, joka jättää alla olevaan kommenttiboksiin sähköpostiosoitteensa JA kertoo suhteestaan tähän apteekkisarja ACOon. Onko tuttu? Löytyykö sarjasta kenties lemppareita?

Osallistumisaikaa on tämän viikon perjantaihin 10.5. klo 14 asti ja voittajan arpoo random.org.

77 Comment

 1. Osallistun arvontaan. Minulla on tällä hetkellä ACO aurinkovoide ja joskus on ollut myös päivävoide. Hyviä tuotteita ovat.

 2. Tiia says: Vastaa

  Ei kyllä ACO:lta ole mitään tullu kokeiltua, ovat varmaan silti kokeilun arvoisia.(:

  tiia.siivola@gmail.com

 3. M says: Vastaa

  Kerran sain apteekissa käydessäni ACO:n naamarasvanäytteen kaupan päälle, oli hyväntuoksuista kyllä ja vois joskus tutustua paremmin siihen sarjaan – esim. voittamalla nämä itselleni, heh 😉

  mrtlgrn@gmail.com

 4. ACO on nimeltä tuttu, mutta en ole koskaan päätynyt kokeilemaan sarjan tuotteista mitään. Raparperi-vadelma-tuoksu kuulostaa tosi herkulliselta, joten kovin mielelläni voittaisin nämä 😀

  katarimaria [at] hotmail.com

 5. Anonymous says: Vastaa

  Nuo ACO:n kesäjutut on ihania. Monesti on tullu haisteltua, mutta aina jääny ostamatta.
  RipRap
  r_laitala@hotmail.com

 6. manna says: Vastaa

  Mulla ei muutenkaan ole apteekkisarjoista paljoa kokemusta, joten ei ACOstakaan. Tietysti siis sitäkin suuremmalla syyllä pistän sormet ristiin ja toivon näiden puteleiden päätyvän mulle 😉

  hannamariaa@hotmail.fi

 7. Anonymous says: Vastaa

  Tykkää kovasti Natuvive-kasvotuotteista jotka ovat mun mielestä Acon tuotteita. Onpas herkullisen kuuloisia tuotteita!

  kultakatriina5@luukku.com

 8. Anonymous says: Vastaa

  Olen acosta kyllä kuullut puhuttavan, mutta itse en ole vielä uskaltautunut sarjaa kokeilemaan. Josko nuo ihanan houkuttavan näköiset putelit luokseni kotiutuisivat niin tiedä vaikka löytäisin vihdoin ne omimmat tuotteet 🙂

  pauliina.vee@hotmail.com

 9. Anonymous says: Vastaa

  Ei ole tuttu, mutta tutustuisin mielelläni 😀
  katja.suutarinen@luukku.com

 10. Jostain syystä en ole sarjan tuotteita kokeillut koskaan, oiskohan nyt aika? Vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta.

  j.m-87 (a) netti.fi

 11. ACOlta mulla on joskus aikoja sitten ollut kasvonpuhditustuotteita. Kokemus taisi olla aika neutraali, tuotteista ei ole jäänyt mieleen mitään huonoa muttei mitään kovin erityistäkään (huonoihoisena tullut testailtua) ja ehkäpä sen takia en olekaan pitkään aikaan käyttänyt sarjan tuotteita kasvoilla.

  Joskus apteekista sai myös ACOn travel packin jonkun ostoksen yhteydessä ja tuotteita oli suihkusaippuasta ja shampoosta lähtien, niissä tuoksut oli tosi hyviä!

  maria.koikkalainen@gmail.com

 12. Pidän ja käytän ACOn perustuotteita, mutten ole huomannutkaan että sarjassa on myös näin pirteitä ja trendikkäitä uutuuksia. Rakastan hyvälle tuoksuvia puhdistus- ja hoitotuotteita.
  flight(at)luukku.com

 13. Noora says: Vastaa

  Näin näitä apteekissa mutten vielä ostanut, toivottavasti arpaonni suosii! Acon huulirasvasta oon tykännyt tosi paljon.
  noorakallio@hotmail.com

 14. ahle says: Vastaa

  En ole käyttänyt, olen mieltänyt vähän tylsähköksi ja kliiniseksi merkiksi. Pitänee tarkistaa käsityksiä.
  ahlfors(at)suomi24.fi

 15. Anonymous says: Vastaa

  Apteekissa on tullut kytättyä ACOn tuotteita, mutta hyllylle ei ole kotona vielä päässeet. Ja NAM nuo maut!

  maikkulix@hotmail.com

 16. Mun kaikkien aikojen lempparipäivettäjä on ACOlta. Sunkissed Body Lotion nimeltään. Olen kokeillut aikoinaan about kaikki markettipuolen kevyesti päivettävät voiteet läpi, kaikki huonoin tuloksin, kunnes kaverini vinkkasi kääntymään apteekin puoleen. Ei ole tarvinnut tuon löytämisen jälkeen muita testailla: ACO hakkaa kaikki saman hintaluokan tuotteet sävyllään, tasaisella jäljellään ja tuoksullaan. Omalta ihonväriltäni oon ympäri vuoden luokkaa pakastekalkkuna, ja ennen tota ACOa kuvittelin, etten vaan oo kykeneväinen levittämään itseruskettavia tasasesti ku näytin aina perus-lorkkujen jälkeen seepralta raitoineni. Tää on siis oikeesti aika paljon sanottu!

  Muita tuotteita en oo satunnaisia käsirasvoja lukuunottamatta kokeillu, joten nää ottaisin mielissäni testiin!

  mariaj.nurminen(at)gmail.com

 17. Suvi says: Vastaa

  oon vaan kuullut acosta / nähnyt mainoksia, eli tuttu on jotenkin, mutten ole koskaan itse mitään testannut!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

 18. Sain mun entisen vuokrahevosen omistajalta ”joululahjaksi” ACO:n Sense&Care Rich Care käsivoiteen ja suihkusaippuan. Hän työskenteli apteekkialalla. Rakastuin käsivoiteeseen heti ja oon sitä siitä lähtien ostanutkin :D! Aivan parasta ja tuoksuu ihanalle. Pitäisi melkein kokeilla jotain noita eri tuoksuisia suihkusaippuoita 🙂

  eme-_-@hotmail.com

 19. Anonymous says: Vastaa

  Hamstrasin apteekin outlet-hyllystä ACOn granaattiomena käsivoidetta monta tuubia, mutta nyt ne ovat loppuneet, eikä samaa ole enää saatavilla. Pidän paljon ACOn tuotteiden tuoksuista ja tuotteet sopivat herkälle iholleni. Tämä uutuus on testattava! 🙂

  slipic@hotmail.com

 20. RainDrop says: Vastaa

  Toi nimi on jotenkin etaisesti tuttu, mutta en ole koskaan kayttanyt mitaan sarjan tuotteita. Toi raparperi-vadelma kuulostaa kylla silta etta se voisi olla tosi kiva tuoksu, joten taytyy koittaa onneaan tassa arvonnassa.

  kmv30@hotmail.co.uk

 21. Anonymous says: Vastaa

  Muutama acon tuote on tuttu mutta nämä oli ihan uusia. Niinpä koitan onneani 🙂

  lumikukka80@hotmail.com

 22. Aika paljon tulee ACOn tuotteita käytettyä. Tällä hetkellä käytössä ainakin käsirasva, naamaputsari ja sy-geeli (täydellinen päiväkäyttöön kesällä!) ja satunnaisesti suihkugeeli. Vuoroaan odottomassa kasvovesi. Ainoaa miinusta paikoin itselleni liian voimakkaista tuoksuista. Sinänsä yllättävää apteekkikosmetiikalle. 😀

  lillamy81@gmail.com

 23. mä aina kuuntelen kun muut hehkuttaa acoa. itsellä on kokemusta lähinnä huulirasvasta ja sellaisesta intiimipesunesteestä. kummastakaan ei valitettavaa! tuoksu kuulostaa hyvältä. pitäisi leipoa äitylille marjapiirakka huomiseksi, voisin kuvitella jotain samanlaista 🙂 hansikas@luukku.com

Vastaa