SUKLAANHIMO

Se on nyt todellakin mun. En kestä, oon niin super-rakastunut mun uuteen luomiväripalettiini. Tää on nyt sitä materialistista onnea ylimmillään, eikä nolota yhtään! Tiedän, että siellä on varmasti tyyppejä, jotka paheksuvat, ”eikö sulla oo jo tarpeeks luomivärejä muka?” ja vastaus on, että kyllä todellakin on. Mutta tiedän myös, että siellä on sellaisiakin, jotka ymmärtävät! Koska, katsokaa nyt tätä namua, Too Facedin Chocolate Baria!

Mulla meni yllättävän kauan tän tilaamiseen. Oon vilkuillut tätä useista eri blogeista kuola valuen, kyylännyt swatchkuvat läpi moneen kertaan, funtsinut ja taas lykännyt ostopäätöstä. Siis miksi? Koska tää on täynnä sävyjä, jotka mulla jo on. Niitä mun ruskeita turvasävyjä. Kerrankin olen fiksusti ajatellut, että mä en hei oikeasti tarvitse tätä.

Mutta sitten tuli se sekopäinen hetki, kun mulle vaan yksinkertaisesti riitti ja koska kerrankin Beautybayssa oli tarjolla pieni alennus tilaukseen, klikkasin suklaapaletin kotiin. Ja perustelin tätä nyt sitten ihan vaan -alennuksen lisäksi- sillä, että hitto, tää paletti TUOKSUU SUKLAALTA ja hitto, ainakin tätä tulee oikeesti käytettyä! Koska enhän mä nyt millään muilla sävyillä silmäluomiani meikkaa kun näillä…

En oo ehtinyt tätä vielä kunnolla käyttämään, koska sain tän vasta ja eka piti tietenkin kuvata se tänne, mutta pikaisen testauksen jälkeen olen todella tyytyväinen ostokseeni. Tässä on paitsi ne mun vakkarisävyt, niin myös muutama jännempi, joita en ennestään edes omista, mm. Candied Violet ja Cherry Cordial. Näitä uskallan tosin käyttää ehkä ihan vaan vähän. Sudin huomaamattomasti sinne jonnekin ruskeiden sävyjen joukkoon.

Ja joo, kyllä tää suklaalta tuoksahtaa. Ei kuitenkaan mitenkään hirvittävän vahvasti eikä tuoksu ole mitenkään erityisen herkullinen. Mutta ei pahakaan. Sellainen kosmetiikkasuklaa.

 

No eikö muka oo ihan syötävän ihana??

P.S. No eihän tätä nyt voinut kuvata ilman suklaanpalasia. Mutta Fazerin sinistä en kyllä syö, ois pitänyt olla Tobleronea.

35 Comment

 1. Ilona says: Vastaa

  Kyllä!!! KYLLÄ!!! Jes, sulla on se!!!! Ahahaa, on se vaan ihana. Ja se tuoksu-mmmm! Meikkikuvia esille asap, kiitos.

  1. Mun ois ehkä suosiolla pitäny vaan linkittää sun blogiin. 😛

  2. Ilona says: Vastaa

   :DDD

 2. nea says: Vastaa

  Oi mikä ihanuus! Mitkä sävyt! Uskallanko edes katsoa, mitä tällainen maksaa… Mä tykkään kanssa tosta sävymaailmasta aivan sikana 🙂

  1. 54,30 rahaa. Eli euroo. 42,55 puntaa, sain 5 puntaa alennusta eli KYLLÄ KANNATTI. xD

 3. Lara says: Vastaa

  Mun mielestä suklaantuoksuiselle TOOFACEDin paletille ei tarvita mitään muita ostoperusteluista kuin suklaan tuoksu ja TooFaced! Pakko hankkia toi! Sitten joskus. Ensin pitää ostaa isompi lipasto meikeille.

  1. Jep, Too Faced on ihana. <3 Ja Benefit. Usein sekotankin nää, jotenkin samantyylisiä… 🙂

 4. Iiny says: Vastaa

  Voi luoja…………. MULLE KANS! Oon tätä kuolannu niin pitkään ja nää sun kuvat nyt jotenkin sytytti mut uudestaan. Mä tarviin tän mun elämään. Heti. Nyt. Kiitos. Pukki tuo lahjaksi, pliis!

  1. Mullakin on tosiaan kauan ollu tää mielessä ja jatkuvasti tähän törmännyt netissä. 😀

 5. Liisa says: Vastaa

  Ojoi, ihania kuvia <3 SUKLAATAAAAA!

  1. Eiku LUOMIVÄREJÄÄÄÄ!

 6. Elisa says: Vastaa

  Mä voin syödä Fazerin suklaat sun puolesta 😉

  Kyllä tämäkin on mun ostoslistalla, vaikken todellakaan tarvitse. Tuskin kukaan ylipäänsä meikkiä ihan tarpeen takia kasvoilleen laittaa muutenkaan, joten kai tämmönen halu on ihan oikeutettu.

  1. Joo kyl tosta levystä jäi vielä loput. 😀

   Ja näinhän se menee. Mutta toisaalta mä en myöskään halua ostaa miljoonaa samanlaista palettia, eli hamstrata liikaa kosmetiikkaa. Mutta myönnän, että näitä ruskeita sävyjä multa löytyy paljon eri paleteissa. Onhan niissäkin toki jotain eroja, pigmentinkin kanssa, mutta SILTI.

 7. MS says: Vastaa

  Oih, munkin on hankittava tämä jossain vaiheessa! En mäkään tätä tarvitse, mutta jos tää tuoksuu suklaalta, niin sellaista palettia mulla ei vielä ole 😀 Hahaha.

  1. No sehän just on semmonen peruste, että ei voi olla parempaa. 😀

 8. Tänne voi lähettää ne suklaat…ja tuon paletinkin 🙂 onpas kerrassaan vastustamaton tapaus. Kelpaisi, paljon ihania värejä ♡
  ps.Fazerin sininen on parasta!

  1. Eikä oo parasta, eiii!

 9. Anna says: Vastaa

  AH! Tuon kun saisi..!

  1. Joulupukki??

 10. Nata says: Vastaa

  <3!!!!!

  1. Todellakin!

 11. innaB says: Vastaa

  Höh. Luulin että tuo oli oikea suklaalevy.

  Mutta tossa on kyllä tosi nättejä sävyjä! Mutta jos se kerta tuoksuukin suklaalle, niin kulutan varmaan aikani vain haistellen ja maistellen sitä. Ihan kuten suklaakurpitsajuustokakulta tuoksuvan huulikiiltoni kanssa: enemmän haistelen sitä sen sijaan että käyttäisin. Koska se tuoksu on vain aivan liian ihana ja kuvittelen aina että voisin syödä sen.

  1. Haha 😀 On kyllä kiva design tässä. <3

   Kyllä joo tuoksuu suklaalle, mutta ei nyt mitenkään silleen tosi vahvasti…tai silleen, että tätä jaksais ihan nuuhkimalla nuuhkia 😀

 12. Voi juma. Tää oli tällänen, etten tiennyt tarvitsevani, mutta nyt kyllä TAHDON tämän 😀

  1. No semmonen tää just nimenomaan on! 😀

 13. Lotta says: Vastaa

  Fazerin sininen,yäk. Kerrankin löyty ihminen joka on samaa mieltä. Mies ei meinaa ymmärtää inhoani…

  Mutta paletti on nam! Itsekin tämän perään kuolannut.

  1. No siis se on vaan niin TYLSÄÄ suklaata. Eihän se nyt PAHAA ole, mutta en mä sitä ikinä kuitenkaan syö, mieluummin jotain muuta tai sit oon kokonaan syömättä. 😀 Jos herkuttelen, niin haluan herkutella oikeesti hyvillä jutuilla. 😀

 14. Ahh voi Kissis minkä teit. Mulla on ihan riittävästi luomiväripaletteja ottaen huomioon kuinka ahkerasti jaksan/ehdin niitä arkena käyttää.. Mut nyt tää kyllä kilpailee vahvasti paikasta joululahjana, jollaisen ostan itse itselleni joka vuosi. Tahtoo meikkikuvia tällä tehtynä! Mites toi laatu, varisevatko helposti työstettäessä?

  1. Ei. Nää on ihanan pigmenttisiä, pehmeitä luomivärejä, tosi helppoja levittää ja häivyttää. 🙂 Laadukas paletti on.

  2. Ai niin, mä yritän saada meikkikuvia tänne! Oon vähän huono tämmösissä tutoriaaleissa kun en oo mikään erityisen taitava meikkaaja ja arastelen laittaa tänne moisia. Sitä ennen voit vilkuilla Ilonan blogia, siellä tätä palettia näkyy käytössä: http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/

   Ja Ilonalla muutenkin on älyttömän taitavia silmämeikkejä!

  3. Tässä vielä suora linkki postaukseen, vaikka Chocolate Baria näkyy Ilonalla useassakin eri meikissä: http://eyeshadowandflame.blogspot.fi/2014/10/too-faced-chocolate-bar-ensikokeilu.html

 15. Mä en oo näköjään tarpeeksi ehtinyt selata blogeja, kun tää on eka kerta, kun törmään tähän taivaalliselta näyttävään palettiin :D.
  Voi itku… Eikö jokaisen itseään kunnioittavan suklaa-narkkarin pitäisi tämä hommata?!?
  Eihän tarvitse ottaa sitä huomioon, että oon saanut vuosi sitten _lahjaksi_ (lahjoistahan ei voi koskaan kieltäytyä ja niille ei mahda mitään?!) 168 luomivärin paletin?!
  Voisinko ostaa itselleni tämän hyvällä omalla tunnolla, kun en ole tuon jättipaletin jälkeen ostanut itselleni luomivärejä (rajauskyniä/voidemaisia ei lasketa, kun mun meikkaustyylillä ne tulee puuterimaisten luomivärien alle)?!

  1. Kyllä, tää on ehkä nyt sun pakko-ostos. 😀 Ja hei täähän on just sellanen paletti, joka on hyvä ottaa mukaan reissuillekin, et kai sä tota 168:aa roudaa mukana? 😉 Ja kohta on joulu ja sulla on ne häät ja kaikkee! Todellakin on hyvä omatunto.

 16. Johis says: Vastaa

  Onnea hyvästä ostoksesta 😀 Chocolate Bar on vaan niin ihana, ja mulla ei ollut sun itsehillintää ku tää julkaistiin vaan ostin heti ku tuli BeautyBaylle myyntiin.
  Saatat muuten huomata, että nuo luomivärit maistuukin hyvälle, ku meikkaat tällä. Mulla ainakin on joskus meikatessa aavistus luomiväriä varissut suuhun asti ja luomiväri on maistunut makealle ja oon vastaavia kokemuksia kuullut muiltakin. Nuolemaan en sentään oo luomivärejäni mennyt 😀

  1. Hahaa! En oo kyllä näitä (vielä) maistellut, mutta eilen bussissa aamulla haistoin vienon suklaan tuoksun. 😀

Vastaa