Kotirauhaa kiitos kyllä

Hei vaan hei!

Olin eilen Motivuksen kutsumana Aleksi Mäkelän ohjaaman Kotirauha-elokuvan kutsuvierasennakossa. Paikalla oli Mäkelän lisäksi (tietenkin) suuri joukko suomalaisia julkisuuden henkilöitä ja…minä! Hah!

Vasta viitisen minuuttia ennen elokuvan alkamista tuli sellainen tunne, et minähän oon perskuta lukenu tän kirjankin. Tässä vaiheessa siis luin kännykästäni Finnkinon sivuilta jonkinlaista juonikuvausta elokuvasta. Ja totta, Marko Leino kirjoitti hyvän kirjan, josta tämä elokuva oli sitten repäisty.

Työkaverini näki tämän jo superennakossa ja hänen kirjoittamansa arvostelu leffasta ei ihan vakuuttanut. Siksipä vähän vetkuttelinkin illan mittaan, lähteäkö vaiko ei. Hyvä että kuitenkin lähdin, sillä leffa oli oikein hyvä. En ole juurikaan suomalaisten elokuvien fani, mutta tässä ehkä auttoi myös se, että olin lukenut kirjan. Ja tietenkin, että leffaan oli tungettu paljon tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä aina siitä Tommi Korpelasta lähtien (mut hei, missä oli Jasper Pääkkönen???) Jatkobileet oli Tigerissa, mutta sinne en enää mennyt.

Kirja tietty oli -tälläkin kertaa- elokuvaa parempi, mutta ei leffakaan kylmäksi jättänyt. Juonikuvauksen ja paremmat arvostelut leffasta voitte lukea jostain muualta intternetistä. 😀

Namut maistuu aina.

…vaikka Reiskalla oli sillä aikaa paremmat herkut.

Vastaa