LivBox tammikuu 2015

Sain tammikuun LivBoxin eilen. Nyt kun tilaan sitä töihin, saan sen edes hieman aikaisemmin kuin kotiosoitteeseen tilattuna…tosin helmikuun boksin laitan taas menemään kotiin, koska hyppysiini saan sen vasta joskus Balin jälkeen, niin eipä sillä niin väliä ole.

Hämmästellen olen lukenut bloggaajakollegoiden mielipiteitä tästä tammikuun boksista. Ovat olleet pääasiassa hurjaa hehkutusta ja ylisanoja. Olen täysin eri mieltä! Tämä boksi oli, noh, ei nyt se huonoin, mutta aika lähelle sitä. Tosin tälläkin kertaa kävi niin, että kun avasin oman boksin, en ollutkaan ihan niin pettynyt kuin spoilaantumisvaiheessa. Kumma juttu.

Teemana oli ylläri pylläri ihon ja hiusten talvikunnossapito. Tämän vuoden ekan LivBoxini sisältö oli seuraavanlainen:

Cutrin – Chooz Multivolumizer – Tämä oli mulle jotenkin täysin yhdentekevä, turha tuote. Mulla on niin paljon jemmassa tällaisia tuuheuttavia, ennen föönausta käytettäviä suihkeita sekä myös niitä kosteuttavia, jollaisen jotkut saivat. On mahdollista, että tämä jää omaan käyttöön, mutta saattaa mennä myös eteenpäin. Cutrinin tuotteet ovat kuitenkin ihan jees. Mutta saiko jotkut kuivashampoon? Se ois ollut ihan paras!

La Roche-Posay – Lipikar Baume AP+ -voide – Olen itse asiassa tainnut tätä kyseenomaista voidetta yhden putilon käyttää, ainakin joku tällainen samalta merkiltä. Muistaakseni se oli ihan ookoo kuivalle iholle ja mulla käsien iho kuivuu tähän aikaan vuodesta niin pirusti, että kyllä tämä käyttöön jää. Merkistä yleensäkin sanoisin, että ihan kelpo, reissuun pääsee taas mukaan La Roche-Posayn kätevät silmämeikinpoistopipetit.

Rimmel – BB Cream 9 in 1 – Ärsyynnyin, kun etukäteen kuulin, että boksissa on Rimmel BB sävyä light. Lähetän siis isot kiitokset LivBox-tiimin suuntaan, kun näköjään käytätte kauneusprofiilien tietoja näissä sävyvalinnoissa! Light olisi ollut todennäköisesti aivan liian vaalea mun iholle, joten medium on varmasti parempi. Swatchasin tätä vähän kädelle ja sävy vaikuttaa kyllä aika punertavalta… Saa nähdä, aion kyllä testata!

Philosophy – The Microdelivery Peel Kit – Kun LivBox hehkutti Facessa uutta, hienoa yhteistyökumppaniaan, ja että sitä tulisi olemaan tammikuun boksissa, otin heti pessimisti ei pety -asenteen. Yhteistyökumppani, Philosophy, ON hieno, mutta mä niin arvasin, että tuote on tällainen hemmetin minipussi. Olis ollut edes minikoko-suihkugeeli! Tai joku tuubi! Tää on aika suuri pettymys, vaikka tämän toki ilolla kokeilenkin. Philosophy on IHANA.

Lumene – Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask – No tää olis varmasti ihan jees, jos tällaisia naamioita käyttäisin. Tapana on iltaisin iskeä kasvoille pääasiassa näppylöihin tehoavaa mönjää, eikä niinkään kosteuttavaa. Mutta, voin mä innostua tätä kokeilemaan.

Plussaa pitää kuitenkin antaa, vaikka boksin tuotesisältö ei nyt mua oikeen miellyttänytkään: TUO SILPPU OLI VALKOISTA! Ah miten upeeta, sais olla jatkossakin! Sitä mustaa oli NIIN ärsyttävä putsata purkeista! Lisäksi plussaa tulee siitä, että kauneusprofiilia selkeästi käytetään. Viime aikoina vaihtoehtoiset tuotteet ovat olleet niitä mulle mieluisampia.

Mitkä teidän fiilingit oli boksista? Vai olenko ainoa, joka ei riemusta hyppinyt?

31 Comment

 1. Sama kun aina ennenkin Njääh, hyvä kun en ole tilannut, enkä kyllä enää edes suunnittele. Jotenkin enemmänkin kaipailisin ihan kosmetiikkaa näihin enemmänkin, kun näitä pelkkiä rasvoja ja naamioita, mutta kai noista joku tykkää.

  1. No niin. MULLE tää ei ollut mikään jippiaijee-boksi, mutta olihan tässä joo täyskokosia kivasti…

 2. Mä tykkäsin kerrankin! Paitsi tuo Rimmelin BB.. ei.

  1. No se just on se kiinnostavin 😀

 3. Et ollut ainoa, joka ei riemusta hyppinyt! Nuita kosteusvoiteita on tullut nyt niin paljon, että vois välillä tulla jo jotain muuta

  1. Niinpä!!!!! Oon muutenkin niin huono rasvojen kanssa 😀

 4. Iiny says: Vastaa

  Aika tylsä boxi mun mielestä. 😀 innostuin ehkä kaikista eniten just tuosta valkosesta silpusta. Samat jutut sain kun sä. Rimmelin BB-voide tuli sävyssä light joka on liian tumma mulle. 😀

  Ehkä helmikuu on parempi!

  1. Haha, niinpä, silppu oli parasta tässä boksissa! :’D

 5. Anonymous says: Vastaa

  Cutrinin multivolumizer ei olekaan suihke vaan sellaista tahnaa..yllätyin!
  Kirjoitti Kikka

  1. Aijaa!!

 6. Kati says: Vastaa

  Mua sitten taas hiukan jäi harmittamaan etten sittenkään tilannut tätä boksia. Tässä olis ollu mulle mieluisia juttuja useampi. :/ Noh, taidan edelleen jäädä sitten nuolemaan näppejäni.

  1. No höh.

 7. Anonymous says: Vastaa

  Toi Lumene on yksi mun luottotuotteista. Käytän sitä yleensä yövoiteena, jos iho on kuivanoloinen. Tosin mulla ei sekään talviaikaan riitä, vaan käytössä on rasvaisemmat aineet. Supermiellyttävän oloinen, ei liian raskas. Voi tasapainottaa näppyläistäkin ihoa, ei tuki.

  1. Joo, ehkä tätä vois kuivempiin kohtiin testata hyvinkin!

 8. eekku says: Vastaa

  Sain myös omani eilen ja täytys siitä postailla ku ehtii.Mie sain juurikin tuon kuivashamppoon jota en olis nimenomaan halunnu,Muhun ne ei vaan jotenki ole iskeny.Veikkaan että bb-voidekkin menee eteenpäin.Kauheesti ei jää sit itelle testattavaa,mutta seuraavaa odotellen

  1. Ai sait! Mietin, oliko se vaan jotain huhupuhetta! HÖH!

  2. eekku says: Vastaa

   Tuntuu et olin vissiin ainoa jolla tuo kuivashampoo ainakin blogeja joita itse seuraan ei kellään boxissa tuota.Olisin itse ottanut ennemin jomman kumman suihkeen =)

  3. Muutamasta kommentista luin, että kuivis saatu, mutta aika vähän. 😮

  4. eekku says: Vastaa

   Okei

 9. Hmmm.. En ole vielä omaani hakenut postista ja tuskinpa nyt kipin kapin juokseen postiin tämän sisällön perusteella. Tuosta Lumenen naamiosta tosin kirjoittelin jo blogiinikin aikaisemmin ja se on oikeasti aivan mielettömän hyvä tuote! Kannattaa siis testailla! :)<3

  1. Okei, no ehkä pidän sen sit itselläni. 😀

 10. LauraL says: Vastaa

  Tykkäsin että oli useampi täyskokonen putelli, mutta ihan mälsää että se Philosophy oli tollanen pikkunen, odotin jotain vähän enemmän. Olihan boksissa ihan kivoja tuotteita, mutta onhan toi kokonaisuus aika pliisu.

  1. No siis todellakin, toi Philosophy oli se suurin ja katkerin pettymys!! Ja nimenomaan, kokonaisuus oli pliisu! 🙁

 11. bubbs says: Vastaa

  Mäkin olen ihmetellyt hehkutusta. Itse sanoin jotain aika rumaa ääneen boksin avattuani, kun ärsytti niin paljon mitäänsanomattomat tuotteet ja tuo näytepussi-Philosophy. Rimmelin light oli mulle auttamattomasti liian tumma. La Roche-Posaykin lähti heti eteenpäin, ei vaan kiinnosta tuollaiset kliiniset rasvat. Cutrinin hoitosuihke pääsee muiden vastaavien pariin pyörimään nurkkiin, tuossa ei ole edes hyvää tuoksua tai kaunista pakkausta. Lumene-naamio on kuulemma hyvä ja boksin parhaalta tuntuva tuote, vaikka ei mulle koskaan kosteuttavat naamiot mitään tee, kun ihoni ei ole kuiva. Plää.

  1. Joo se light kuulemma on liian tumma jos on vaalea iho. :/ Mä jo mietinkin, että jos saan sen lightin, niin oisko se kuitenki mulle sopiva…Tosin toi medium vaikuttaa liian punertavasävyiseltä, mutta testaan sitä huomenna! Cutrinia testasin tossa äsken, enkä oo nyt ihan hirveen vakuuttunut kyllä…

 12. Anonymous says: Vastaa

  Mulla oli ihan sama sisältö ku sulla, lumene kiinnostaa eniten..
  täytyy antaa vähän kehuja sulle tästä blogista..mun lemppari! Joka pv käyn kattoo onko uutta postausta, en sitä bloglovinia tykkää käyttää, hoituuhan nää lukuhommat näinkin.
  Lisää kisujuttuja♥
  T.sanna

  1. Hei tosi kiva kuulla, ihanaa. 🙂 Kisujuttuja on tän valon puutteen takia AINA talvisin vähemmän, mutta niitä itekin tänne enempi toivon ja yritän saada. 🙂

 13. Mä taas ihme kyllä tykkäsin sisällöstä 😀

  1. Peukku sille!

 14. No mä tykkäsin ihan sikana! Hoitosuihkeelle nyt ei ollut tarvetta joten se päätyy jemmaan ja katotaan ton BB:nkin kanssa, mut naamio ja kliininen voide oli mun mieleen 🙂 Sehän näissä on ettei kaikkia voi miellyttää. Tää boksi oli kuitenkin mun mieleen paljon, ihanaa et oli noita täysikokoisiakin. Mut philosophysta ois ollu just ässä mielummin joku pieni suihkugeeli vaikka..

  1. Mä tykkään kyl kaikesta kliinisestä apteekkikamasta kans!

Vastaa