Kohta se muuten alkaa…

…nimittäin viikon loma. LOMA! Ensi viikon aion siis ahkerasti nukkua, lukea hyviä kirjoja, katsoa kaikki boksissa olevat Huippikset, käydä vähän kauppojen alehyllyjä penkomassa ja ihan kuulkaa olla vaan. Ja hah, tietenkin blogata! Jos vaan kaikelta tältä jouten olemiselta kerkeän!

Ja tänään on toivon mukaan luvassa ihan mukavan hiljainen työpäivä. Ehkä pääsen jopa vähän aikaisemmin livahtamaan Postin kautta kotiin. Postissa nimittäin odottaa paketti (tunnin jonottamisen jälkeen?), joka on joko se mun Davines-tilaus Englannista tai ehkä vielä parempi jos se olisi yksi jonnekin matkalle jäänyt joululahja.

Olen kyllä tänään hyvällä tuulella, vähän jopa joulutuulella!

Mites te siellä ruudun toisella puolella? Joulufiilis päällä?

1 Comment

  1. Täällä töissä nuokun toimistossa välillä nukkuen ja välillä artikkelia lukien :D.
    Ennen kolmea lähtä litomaan täältä ja pakkaamaan kämpille tavarat ja kissat ja sitten suunta kotikotia kohti :).
    Vielä ei oo mikään erikoinen fiilis, mutta hyvä mieli kuitenkin :). Tahtoisin vain nukkumaan!

Vastaa