KEPPONEN

Jos suunnittelet tilauksen tekemistä Zooplussaan, niin muistathan syöttää kuponkikoodiksi KEPPONEN niin saat hassun Monster Mouse -lelun kaupan päälle (31.10. asti, tilauksen arvo oltava väh. 49 e). Tai jos haluaa koiralleen namua, niin tunnus on KARKKI. Ja siellä on kyllä kaikenlaisia Halloween-leluja myynnissäkin ja taas kivoja ruokatarjouksia. Ostoksille pääsee tästä.

Ei mulla oikeestaan muuta. Luulen, että Arska ihastuisi Monster Mouseen ikihyviksi, mutta en valitettavasti vielä ole tekemässä tilausta, kun vasta sen tein. Sorry Arska!

Hauskaa Halloweenia muuten toivotan tässä samalla kaikille, sehän on nyt tulevana viikonloppuna. Sääli, ettei ole mitään Halloween-pippaloita tiedossa, tykkäisin sellaisista. Onko teillä?

14 Comment

 1. Odottelin kovasti että joku olisi naamiaiset pitänyt, vaan tänä vuonna taitaa jäädä välistä :S Höh!

  1. No mä en edes odotellut, kun ihmiset on nykyään niin tylsiä. 😛 Pitäis vaan itse järkätä…

 2. Nina says: Vastaa

  Me ollaan menossa ystävien tupareihin mutta eipä ole pukeutumisista ollut mitään puhetta! Eli ehkä ne on vaan ihan tavalliset tuparit. Tosin päätettiin jo aikaa sitten tyttöjän kanssa että krepataan tukkamme eli sehän menee toisaalta kostyymistä 😛

  1. No sehän menee kyllä.

 3. Kasu says: Vastaa

  Meillä on naamiaiset lauantaina! Taidan pukeutua noidaksi, kun (lähes) mustat kissatkin on jo valmiina 😀

  1. Mulla ois loistava kissameikki tiedossa!

 4. Me pidetään itse 2.11. Halloween kemut mitkä on samalla miehen synttärit. 🙂 Ikinä en ole yksissäkään ollut, joten aikast innolla näitä nyt järjestän.

  1. Joo pitäis kyl iteki saada aikaseks joskus. 🙁 Noooo vuoden päästä sit. Ehkä.

 5. Petri says: Vastaa

  Haha Reiskalla ei oo karvakaan eri asennossa noissa kuvissa. 😀

  1. Joo naureskelin samaa. 🙂

 6. Johis says: Vastaa

  Mulla on Halloween -pippalot huomenna ihan omilla kämpillä! Piti alkaa itse järjestään ku kukaan muu ei ollut järjestämässä. Harmi, että baareissa näytti olevan vasta ens viikolla kaikki Halloween -bileet, niin saattaa näyttää vähän oudolta ku huomenna menee kissankorvien yms. kans baariin hillumaan 😀
  Mää tarvisin Nerolle lisää leluja, mutta en kyllä ala sitä varten 50€llä tilaan mitään 😀

  1. Joo tulis paljon leluja 😛

 7. Maya says: Vastaa

  Eipä ole juuri mitään tiedossa täälläkään. Onneksi ei ole sen verran itselle tärkeä juhla, että bileiden puute ottaisi päähän.

  Jaksan aina ihastella kateellisena kissojasi, niin hellyyttäviä! ♥ Suunnitelmissa on hankkia omillemuuton yhteydessä oma pikkuinen.

  1. Suosittelen! Elämä ilman kissaa on kuin…no ei se ole edes kunnon elämää. :/ 😀

Vastaa