Rakkaudesta Smegiin

No huormenta!

Asiahan on niin, että en odota tulevalta muutoltamme Arabianrantaan MITÄÄN MUUTA kuin sitä, että saan vihdoin ja viimein Smegin jääkaapin ja pyykinpesukoneen, ja ehkä myös astianpesukoneen. Väritkin olen päättänyt jo vuosia sitten, jääkaappi punainen jenkkikaappi, pyykinpesukone vaaleanpunainen. Olen saanut osakseni ihmettelyjä, eikö miehelläni ole mitään sananvaltaa vaaleanpunaiseen pesukoneeseen. Miksi helevetissä olisi, sehän ei ole kertaakaan edes pessyt pyykkiä! Joten kai minä nyt saan päättää, minkä värisellä koneella pyykit pestään!

Nyt uusimpana ihastuksena on tietenkin myös tulevaan punaiseen jääkaappiin sopiva punainen astianpesukone. Sääli sinänsä, että tulevaan kämppään piti jo etukäteen ostaa astianpesukone, että sille tulee sinne edes joku paikka. Samoin se jääkaappi. Mutta tarkoitus onkin myydä molemmat pois ja ostaa kivemmat tilalle! Nerokasta!

Tämä on jo päätetty

Tästä ei edes neuvotella
Tämä on vielä harkinnassa
Miten kukaan voi rakastua tällä tavalla kodinkoneisiin?????

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Et ole ainut, joka on rakastunut juuri Smegin laitteisiin. Jo vuosia olen toivonut, että joskus hankkisin kotiini niitä. Mieluiten vaaleanpunaisena.

  – Sofia

 2. Niinpä. No, poikaystävä ei ehkä välttämättä halua vaaleanpunaista jääkaappia, joten siinä voin joustaa tuohon punaiseen asti 😉

 3. Anonymous says: Vastaa

  eeikä ihana toi vaaleenpunanen pesukone!

 4. Jep, PARAS.

 5. Hanna says: Vastaa

  Voi noi on niin kauniita, mäki niiiiiiiiiiiin ostaisin noi jos ei ois vuokranantajan takaa kaikki!

  1. Onneks kohta ei oo enää vuokranantajaa!!! 😀

Vastaa