VIELÄ KAKSI VIIKKOA!

Arggghhhh! Aika kuluu niin hitaasti! Lasken nyt päiviä, kohta tunteja, sitten lopulta sekunteja Alman tuloon. Kaikki on jo valmista! Tyttöjen WC saapui (Arska on tarkistanut sen sisältä ja ulkoa jo moneen kertaan), penturuokaa on aika paljon, harjakin on valmiina…EN JAKSA ODOTTAA.

Yritän täyttää päiväni kaikenlaisella kivalla, jotta ei tarttis koko ajan tuskailla. Tänään oltiin Fasulla brunssilla ja illalla mennään leffaan (Her, toivottavasti on tosi hyvä). Ensi viikonloppuna on pitkästä aikaa teatteria ja kirppistelyäkin on vielä luvassa ennen Alman tuloa. Mies vaan naureskelee mulle, kun valitan, että haluan jo Alman tänne. ”No sitten se on meidän kiusana jatkuvasti.” Eipäs kun ilona!

Huoh. Odottavan aika on niiiiin pitkä.

Mitä sulle kuuluu? Odotatko nyt jotain?

30 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Odotan että lenkkeilyinspiraatio iskis jostain 😀

  Ihanaa pikku-Alma! <3

  1. Se ei kyl iske meitsiin koskaan! 😀

 2. Mette says: Vastaa

  Nii, nauttikaa vielä siitä odottamisen ilosta niin mä yritän pitää nää karvapallot tyytyväisenä ja pois tihutöistä. 😀

  1. 😀

 3. nea says: Vastaa

  Nyt on asiallisen näköinen herkkulautanen – taisi olla hyvä brunssi 🙂 Mäkin odotan tietty Almaa 😉 Sitten kyllä odotan kahden viikon päässä olevaa Levin reissua, että pääsee viimeinkin laskettelemaan, ja rehellisesti sanoen odotan, että pääsen tämän viestin (ja vielä kuukuppiviestin aion kirjoittaa edelliseen postaukseen!) kirjoitettuani pelaamaan salaista pahettani nörttitietokonepeliä nethackia 😉 Ja tottakai odotan iltapaa, mä odotan aina seuraavaa ateriaa ja hehkuttelen jo mielessäni, mitä söisin 😛 Ilo se on pienikin odotuksen täyttymyksen ilo!

  1. Fasun brunssi on aina varmasti hyvä! 😀

   Mulla on kyl aina sama, odotan seuraavaa ateriaa. 😀

 4. Sonia says: Vastaa

  Minulle tulee ehkä vauva tuosta porukasta: http://www.freewebs.com/chailai/pennut.htm

  …jos perhe, joka kävi katsomassa toista, ei ota kahta. ETTE VIE MUN KISUU!!!

  1. Iiiihhh 😀 !!!

  2. Sonia says: Vastaa

   EI OTTANU! Meen kattoon mun vauvaa. Se on nyt jotain 10 viikkoa. Siitä ehkä tulee mun vauva, jos me sovimme toisillemme. Sisulle kämppispoika!

  3. Aikas ihanaa 🙂

 5. Sonja says: Vastaa

  Muistan ton odotuksen viime syksyltä 🙂 Iha hirveetä.. Ajan kuluks tuliki tilailtua Zooplussalta kaikkee kivaa 😀

  1. Kyl mäki muistan tän vielä parin vuoden takaa… 😀

 6. Tulee mieleen se kun odotettiin Panua 🙂 Mä kanssa ostin vaikka mitä tarvikkeita ja herkkuja valmiiksi, parhaiten sitten maistui toi Rafine soppapussi ja niitä sitten syötiin pentuaika 🙂

  1. Mä ostin Zooplussalta pari tommosta sekalaista pentusapuskapakkausta, missä oli kaikenlaista. Saa nähdä, mikä maistuu (toivottavasti kaikki)!

 7. Anonymous says: Vastaa

  Minä odotan kovasti poikakaverin saapumista jotta pääsemme maapähkina-kookos-kanakastikkeen kimppuun. Samoin odottelen ensi viikonloppua, jolloin perjantaina emme tuhoa kahta viinipulloa ja päästään lauantaina (palkkapäivän jälkeen) kirppiskierrokselle.

  -Elli

  1. Miks kookosta pitää laittaa kanakastikkeeseen 🙁

 8. Jade says: Vastaa

  Odotus on kaikista ärsyttävintä kun ainakun sitä vaan odottaa ja odottaa niin aika menee paaaljon hitaammin mitä yleensä 😀 ja sitten kun on se pari päivää että se odotettu asia tapahtuu niin tuntuu että yksipäivä kestää viikon 😀 ainakin ittelläni on tällänen että mitä enemmän odotan sitä hitaammin aika menee 😀

  1. No näin just! >:(

 9. Odotan aamua että voin soittaa fyssarille aikaa. Että saisin laskuttaa yhden työn jo!

  Oon ollut tässä aika valmis antaan kissat pois koko vkl, haluutko? Nauti vaan rauhasta kun vielä voit.

  1. Haha en mä ehkä 😀

 10. Ruu says: Vastaa

  odotan elokuuta, silloin lähden Hampuriin 🙂

  1. Mä tuun matkalaukkuun!

 11. Maikki says: Vastaa

  Meille tuli Korat -vauva parisen viikkoa sitte! Enää ei siis tarvitse odotella 🙂

  1. Iiiiihanaa. :)))

 12. Taru says: Vastaa

  Odotan maaliskuun 20. päivää kuin kuuta nousevaa, sillä silloin mun elämä tulee muuttumaan parempaan suuntaan!!! Kerron siitä sitten lisää blogissa tuon päivän jälkeen. 🙂

  1. Oho, oho! 😀

 13. Jenni says: Vastaa

  Aaaww toi liila Von Feinsten oli meidän kisuvaavin suosikki! Tuli ihan liikuttunut olo tuosta purkista :oD! Taidan olla tosi sekaisin tai sitten nää kissavauvahaaveet vaan tarttuvat tänne asti! Ja se meidän vaavi on nyt 6, joten aika kauan on siitä, kun noita feinsteineja sille tarjoiltu!

  1. Joo sitä Arskakin pienenä veteli 😀

 14. Anonymous says: Vastaa

  Moikka! Mihin teillä mahtuu noi kaikki kissojen vessat? Vai onko kaikilla siis oma? 😀

  1. Moi! Pojilla on aina ollut yhteinen vessa, ja hienosti on toiminut. Nyt tietenkin hommattiin toinen ja kylppäriinhän sekin laitetaan. 🙂 Kai se joku ”sääntö” on, että vessa per kissa, jos on kolme niin pitäis kai olla neljäkin vessaa…mutta pyhpah.

Vastaa