Niska

Hassua, että olen saanut melkein pelkästään positiivisia kommentteja microdermaleistani. Jotenkin kyllä odotin, että enemmistö kauhistelisi. Multa kysytään kyllä edelleenkin päivittäin ”mitä ihmettä sulla on niskassa?” Suurin osa kuitenkin tykkää.

Verta nämä mun microreijät vuotivat pari ekaa päivää ja kipeätkin olivat. Lisäksi yläselkä kipeytyi, koska jotenkin tiedostamattani jännitin niskaa ja hartioita. Mistään microjen teippaamisesta mulle ei sanottu mitään, joten en sellaista tehnytkään. Jälkeenpäin tosin mietin, olisko pitänyt, olisiko alempi micro pysynyt paremmin.

Nythän jäljellä on siis enää yksi, sillä alempi poistettiin viikko sitten. Korusta tipahti timantti ja menin vaihdattamaan sitä. Koru oli kuitenkin vinossa, tunkemassa ulos ja vähän tulehtunutkin, joten lävistäjä oli sitä mieltä että otetaan kokonaan pois. Uuden saisin tilalle parin viikon päästä. Näin jälkikäteen olen vasta käynyt lueskelemassa muiden microdermal-kokemuksia ja nehän ovatkin lähinnä niitä ”repesi ja hirvee arpi jäi!” ja ”ulos kasvoi heti!”. Tajusin myös, että lävistyksiä nämä ovat siinä missä muutkin, ja varovainen pitää olla. Ilmeisesti nämäkin kuitenkin tulehtuvat ja ärtyvät, jos iskuja saavat. Tämän yhden kanssa tulen toimeen paremmin, alempi tuntui olevan se, joka jäi jatkuvasti johonkin kiinni. Tällä hetkellä siis en ole ottamassa uutta arven tilalle, vaikka kuulemma arvessa microdermal pysyy paremmin. Kyllähän tuo jälki tuosta haalenee ja toivottavasti ylin micro pysyy nätisti paikoillaan. Olen yhteenkin ihan tyytyväinen.

Lävistykseni huomattiin tietenkin myös työpaikalla ja tässä tulos:

Gloria heinäkuu 2013

17 Comment

 1. Puf says: Vastaa

  On tuo vieläkin musta tosi kaunis ja naisellinen lävistys 🙂 Voisin kuvitella itellekin jos hiuksia tulisi pidettyä enemmän ylhäällä ja ellen pelkäisi sen tarttuvan joka paikkaan.

  Harmi että tuo alempi jouduttiin poistamaan, toisaalta uusi koru peittäisi myös tuon arven? Mutta jos et halua siihen uutta korua nii arpea kannattaa varmaan rasvata ahkerasti, sillä saa jäljelle jäävän arven huomaamattomammaksi.

  1. Aika vähän tuo mihkään tarttuu, se alempi tarttui kun oli kohollaan. Kiitos rasvausvinkistä, enpäs ois tajunnutkaan.

   Alemman korun laittaminen oli niin vaikea operaatio, että en oikein usko, että jaksan enää edes yrittää. Nahka oli siinä niin tiukassa, että pelkään, ettei se uusikaan yritys pysyisi. 🙁

 2. Todella kaunis koru tuo on, näin muuten myös jutun Gloriassa. Enpä tiennyt, että siinä puhuttiin susta! 🙂

  Mäkin olen vähän miettinyt yhden ottamista niskaan, jotenkin tuo yksittäinen on mun silmään vielä kauniimpi kuin kaksi. Rasvata arpea muuten kannattaa, parhaiten toimii todennäköisesti joku luonnonlljy, kuten kookosöljy tai kaakaovoi. Omia raskausarpia olen hoitanut niiden lisäksi tretoiinivoiteella (sopii vasta jo kunnolla parantuneelle iholle, ja tarvitsee reseptin), lisäksi välillä heittänyt öljyn alle hyarulonihappoa sisältävää seerumia. Ihan ok ovat häivyttyneet, ja kyse on nyt huomattavasti laajemmasta ongelmasta (ts. koko alavatsa). Ihan vaan vinkkeinä siis, tuo pieni arpi tosin tuskin häiritsee ketään muita kuin korkeintaan kantajaansa 🙂

  1. En edes tiedä, miksi alunperin kaksi halusin? 😀 Mutta joo, pitää alkaa rasvailemaan tuota! Mulla yleensä arvet kyllä haalenevat ihan kivasti, joten toivottavasti tuokin. Eikä se mua häiritse, enhän mä sitä edes nää! 😀 (niin, miksi sitten edes ylipäänsä otin mitään lävistyksiä sinne mistä en niitä itse näe…)

  2. Ja joo, raskausarpia löytyy multakin. Niitä tuli hillittömästi sillon (aikoja sitten), kun alotin ekat e-pillerit jotka keräsivät nestettä ihan älyttömästi lyhyessä ajassa (ja jotka eivät sopineet mulle muutenkaan, lopetin käytön parin viikon jälkeen). Ja raskausarpia tulee mulle tosi helposti, jos vähänkin laihdun/lihon.

 3. Ruu says: Vastaa

  siihen arpeen kannattaa käyttää sitä bio oilia, se meinaan toimii ihan oikeasti 🙂

  1. No sitä löytyy!

 4. Tiia says: Vastaa

  Hui, kuulostaa kivuliaalta! Mutta joo, tosi nätti ja juurikin naisellinen koru, enpä ole moista kellään nähnyt (joillakin oon kyllä käsivarressa ton tapasia bongannu, luultavastihan ne tehään samalla tekniikalla?) mut toihan olis ihan harkitsemisen arvonen läväri mulle, kun oon tässä pähkäilly että uskaltautuiskohan sitä ottamaan jonkinlaisen lävistyksen :p

  1. Juu kyllä microja voi tosiaan laittaa melkeinpä minne vaan 🙂 Rintakehässä ovat suosittuja!

 5. Munkin mielestä yksi on melkeen nätimpi kuin kaksi. hauska että Gloriassakin käsitellään tällaisia juttuja! fresh!

  1. Samaa mieltä!

 6. Liina says: Vastaa

  Munkin mielestä tuo on oikein kaunis lävistys, ja hauska että pääsi lehden sivuille asti. Pakko tosin mainita että luin ensin tuosta kuvatekstistä: ”lävistyksessä on sensuelli tulehdus” 😀

  1. Hahah! 😀 No sellainen kyllä tossa alimmassa vähän oli 😀

 7. Anonymous says: Vastaa

  Mistä lehdestä? 🙂 siis toi juttu 😀

  1. Lukee kuvatekstissä. 🙂 Eli nyt kaupoissa oleva Gloria.

 8. Iiny says: Vastaa

  Iteltänikin löytyy microdermaleita, rinnasta tosin. Tykkään ihan älyttömästi! 4 oli alunperin mutta kaks jo tunkenut ulos. 🙁 tekis mieli mennä kokoajan ottamaan vaan lisää!

  1. Joo, nämä ovat kyllä koukuttavia, uskon sen. 😀 Mulla on tosiaan tuo yks pysynyt hyvin, en enää edes muista sitä…ja tuo alempi arpikin on jo tosi haalea.

Vastaa