Melkein terveellistä

Tänä aamuna työmeiliini tulla tupsahti tiedote Haribon uutuudesta, Stevi-Lakrids -salmiakkilakritsista, joka on sattumoisin ensimmäinen Stevia-lakritsimakeinen Suomessa. Parin tunnin päästä tiedotteen saapumisesta tulikin näytepussi tästä ihmeestä.

Olen ihan kohtuullisen innoissani tästä Steviasta, koska rakastan karkkia ihan älyttömästi enkä kuitenkaan voi ikinä syödä sitä niin paljon kuin haluaisin. Tämä Stevia toimii ainakin limuissa kivasti ja näköjään myös karkeissa, koska nää salmiakkilakut ovat kyllä aika hyviä. 100 gramman pussi sisältää kilokaloreita 185, hiilareita 16 g joista sokeria 2,5 g. Eli jos ei nyt mikään terveysmakeinen niin ainakin vähän tavallista lakua terveellisempää. Karkki on hassusti Stevia-lehden muotoinen. Kaupoissa 1.1.2013!

En kyllä ole mikään suuri lakritsifani, tai siis harvemmin ainakaan syön PELKKÄÄ lakritsia, mutta toivon, että näitä Stevia-namuja tulisi jatkossa muitakin. Haaveilen gluteenittomasta makeutusainemaailmasta…hmm.

Innostuitteko?

8 Comment

 1. Pitää kaapata mukaan kaupasta kun näen 😀

 2. Nonnu says: Vastaa

  Innostuin! 🙂

 3. En.

  1. +1

  2. Anitra says: Vastaa

   Sama. Karkkien ei kuulukaan olla terveellistä.

  3. Terveellistä karkkia ???
   Mitäs jos sen sijaan ottais vaikka porkkanan?

  4. Niinno ei nää terveellisiä ookaan 😛 makeutusaineesta saa syövän ;(

 4. essim says: Vastaa

  OMNOM! Vitsit, tätä oon odottanut. Suklaata ja salmiakkia <3

Vastaa