11 vastausta

Kameleontti heitti haasteen, ja siihen nyt vastailen. Elikkäs näitä kysymyksiä, taas se 11 kpl.

1. Jos olisit mikä tahansa eläin, mikä olisit ja miksi?

Tällä hetkellä tuntuu, että joku laiskiainen. Haluisin vaan olla ja nukkua, olen väsynyt. Tai sitten ehkä koala, nehän on ihan eukalyptuspöllyssä ja eivät tiedä raukat mitään elämänmenosta. Ja olisi kiva elellä lämpimässä ilmastossa.

2. Kertooko horoskooppimerkkisi sinusta jotain, oletko säikähtänyt niiden todellisuutta vai uskotko niihin ollenkaan?

Kyllä luonnehoroskoopeissa on oikeastikin jotain perää, ihan varmasti on! Lehtien horoskooppihöpinöihin nyt on tyhmää uskoa, vaikka joskus ohimennen (ja miestä ärsyttääkseni) niitä vilkuilenkin.

3. Oletko pakkomielteinen jonkin asian suhteen?

Nojoo. En voi sietää, että mitään astioita (TAI KALJATÖLKKEJÄ!!!) pidetään nahkasohvan päällä ilman alustaa! JÄÄ JÄLKIÄ! Siis ihan kun meidän nahkasohva ei jo olis jo ihan täynnä viiltoja…kiitos kissojen.

4. Luetko nykypäivänä enää laisinkaan fyysisiä lehtiä, vai tuleeko kaikki uutiset ja muu informaatio netin ja television kautta? 

Tottakai luen, jo työnikin takia. Cosmopolitan on lemppari. Ihan paras.

5. Osaatko jotain kaukaista, erikoista kieltä? Mitä ja kirjoita jotain sillä kielellä! (Google translate on kielletty! :D)

En. Olisi joskus ihanaa opetella japania, mutta taidan olla liian laiska.
 
6. Arvostatko enemmän vanhoja arvoja (mm. vanhempien kunnioitus, muiden ihmisten huomioonottaminen jne), vai elätkö nykypäivää ja onko oma itse tärkein? Ole rehellinen!

Ei nämä mun mielestäni poissulje toisiaan. Kyllä nykypäivänäkin pitää ottaa muut ihmiset huomioon, itseään unohtamatta. Mutta ehkä myös joissain asioissa voitais tehdä vähän päivitystä. Esimerkiksi jotkut typerät pukukoodit.

7. Yksisarviset vai delfiinit? Valitse oma fantasiahahmosuosikki!

Delfiinit. Ne ovat ihania ja älykkäitä. Mutta en halua nähdä niitä vankeudessa, en pysty vierailemaan esim. Särkänniemen delfinaariossa, tulee niin kamalan paha mieli ja itku. Olen uinut delfiinien kanssa Kuubassa, olivat ihania pusuttelijoita. Nekin olivat vankeudessa, mutta elinolosuhteet kuitenkin edes vähän siedettävämmät, olivat sentään meressä, vaikkakin aidattuina. Ei kivaa sekään.

8. Fanitatko jotain Hollywood (tai miksei Bollywoodkin..) näyttelijää, ketä ja miksi?

No en oikeastaan fanita ketään. Yksi lempinäyttelijöistäni on Jennifer Lawrence. Kaunis ja lahjakas.

9. Voisitko ottaa tatuoinnin päivän harkinta-ajalla ja keksisitkö itseesi sopivan kuvan hätäisesti?

No näköjään voisin, kun olen ottanutkin. Voisin varmasti ottaa uudelleenkin, mutta toivottavasti kuitenkaan en.

10. Edelliseen kysymykseen viitaten, tatuointisi ja lävistyksesi? Saa jakaa kuvankin!

Tuon Intia-mokan lisäksi vasemmassa jalassa ylhäällä on 20-vuotislahjatatuointi, sille tarttis ehkä tehdä jotain. Muita ei ole, mutta tilauksessa on. Lävistyksiä on tällä hetkellä yksi navassa, yksi niskassa ja korvissa reikiä yheensä neljä.

11. Oletko enemmän maalainen vai kaupunkilainen? Jos henkisesti, sekin käy 😀

Kaupunkilainen, mutta rakastan myös mökkeilyä. Marjojen poimimista, saunomista, takkatulta, järvessä uimista, kaikkea sellaista ihanaa. Noh, toki näistä monia voi tehdä myös kaupungissa, mutta ymmärrätte ehkä eron.

En nyt haasta ketään, mutta haluaisin mielelläni kuulla teidän vastauksen edes johonkin näistä.

10 Comment

 1. Kuka laittaa kaljatölkkejä sohvalle??? :O

  1. MIEHET. Eiku anteeks, mies.

 2. Taru says: Vastaa

  Vanhempia pitää kunnioittaa. Joo, mut niitten pitää myös ansaita se kunnioitus. Jos kaupassa joku mummo rupee riehuun (sain kerran nyrkistä yheltä mummolta) niin en tasan kunnioita sitä vaikka ois kuinka vanha. …tana!

  1. Totta. 😀

 3. Nina says: Vastaa

  Kuinka ollakaan, mulla on ihan sama postausaihe viimeisimpänä. Mutta eri otsikolla! 😀 Mulle käy muuten yllättävän usein niin että mietin jotain postausaihetta ja jos ei muut niin vähintään sinä oot heti seuraavana päivänä kirjottanu kyseisestä aiheesta. Ja sitten en kehtaa siitä kirjoittaa kun tulee olo että matkin 😀

  Tuo kysymys 7 jäi mietityttämään. Siis viitataanko siinä siihen että delfiini olisi fantasiahahmo?? 😀 Ja joo, mäkään en mene delfinaarioon :/

  1. Haha. Nojoo, näähän nyt pyörii vähän joka blogissa.

   Niin, mä nyt höpisin vaan delfiineistä, emmä noista hahmoista tiijä…

 4. Mun walesin opiskelusta (say what?) on jäänyt päähän vain lause: Mae’n dda gen i gwrdd â ti/chi. Eli siis hauska tavata. Todella tarvittava kun sen lausuminen ei olekaan yhtä helppoa kuin kirjotusasun muistaminen 😛

  1. Kirjoitusasun*

  2. Nojoo, luin mäkin japania pari kurssia lukiossa, mutta joo.

 5. ellu. says: Vastaa

  No okei, delfiinit oli vähän huono tohon ”fantasiahahmoihin”, mutta ekana delfiineistä tulee aina mieleen joku satuhahmo.. Ei ne vaan VOI olla todellisia 😀

Vastaa