Meillä oli juhlat – Amanda 2 vuotta!

Tasan kaksi vuotta sitten oli aika tuskaiset ja jännät oltavat! Miettiiköhän sitä joka ikinen vuosi eteenpäinkin tähän samaan aikaan oman lapsensa syntymää? Luulen, että kyllä.

Tänään 3.11. on siis Amandan syntymäpäivä, juhlat juhlittiin eilen. Talo ei ollut vieraita täynnä, mutta meidän talon keskikerros kyllä oli! Laskin just että vieraita oli yhteensä 29, osa Joensuusta asti. Juhlien ”teemana” oli sirkus, ei nyt mitenkään överisti kuitenkaan, lähinnä vähän koristeluissa ja kakussa. Olen teemabileiden kannattaja.

Kakun ja macaronsit tilasin Nelli bakes cakesilta, ja olin tyytyväinen niin ulkonäköön kuin makuunkin. En harrasta tällaista tarjoilujen tilailua muuten kuin Amandan synttäreille, koska niihin tykkään vähän panostaa ja en todellakaan myöskään itse jaksa saati osaa leipoa mitään. Muut tarjoilut koostuivat pikkumakeista ja -suolaisista (karkit, suklaat, sipsit), nakki-lihapulla-viinirypäle -tikuista ja karjalanpiirakoista. Lähes kaikki sapuskat katosivat vieraiden suihin, ainoastaan vähän kakkua jäi jäljelle. (Ja suklaata, jota syön tässä samalla tätä kirjoittaessani.)

Amanda vaikutti erittäin tyytyväiseltä juhliinsa, joita oli odottanut jo pitkään (etenkin kakkua, ja söikin itsensä melkoiseen sokerihumalaan). Aluksi toki ujostutti, kun kauhea määrä sakkia lappaa meille sisään, mutta asiaa jonkin aikaa äidin sylissä mietittyään päätti että homma on ihan OK. Odotti kovasti myös naapurin lapsia juhliin saapuviksi, ja heti kun Nooa ja Seela tulivat ovesta sisään, Amanda selkeesti rentoutui.

Kauhean kasan upeita lahjojakin sai, mm. kirjoja, taikahiekkaa, muovailuvahaa, sormivärit, tarroja, vaatteita, keinuhevosen! Hassua, että noin pieni ihminen voi olla jo niin riemuissaan lahjoista. Niitä onkin tänään kovasti ihasteltu ja testailtu.

1-vuotisjuhlat olivat mulle henkisesti tosi suuri juttu, mutta tää 2 vuotta ei nyt sillä tavalla tunnu missään. Vuosi sitten juhlin myös itseäni vauvavuodesta selviämisestä, nyt juhlittiin vain ja ainoastaan Amandaa.

Onnea ihana Amanda, olet rakkain ja paras! ♥

Amandan kuvat: Laura Kallahti Photography

1 Comment

Vastaa