Muita kuulumisia

-No siis ihan parasta: potkupallo telkkarista loppuu pian! Johan sitä kestikin. Onneksi käytiin jo siellä Brasiliassa, koska tällä hetkellä koko maa tympii.

-Olin lauantaina Ilonan tupareissa! Oli purkkimafiaa, ihania tyttöjä, cupcakes ja taas ihan mielettömät goodie bagit, jossa muutamia niin himotusjuttuja, että teen näistä omat postaukset myöhemmin. Ja meitsi voitti siellä järjestetyissä arpajaisissa melkoisen palkinnon! Tästäkin lisää, kun ensin sen saan hyppysiini, can’t wait. Kiitos Ilona vielä kerran.

-Loma alkaa kahden viikon päästä! Neljä viikkoa VAPAUTTA. Jälleen kerran pysymme täällä Suomessa vaan. Aion lenkkeillä, uida, syödä jätskiä ja mansikoita. Loman aloitamme kivasti Fasun brunssilla ja saunomalla!

-Koen tunteen tukehtumiskuolemasta aina pari kertaa yön aikana. Alma on tykästynyt nukkumaan sängyssä meidän tyynyjen välissä, mutta ei kuitenkaan ihan koko yötä putkeen. Välillä Alman pitää käväistä jossain muualla, ja aina kun neiti palaa, tapahtuu laaja pyörähdys ja samalla Alman järkyttäväksi huiskaksi kasvanut häntä pyörähtää hitaasti kasvojeni päältä. Onneksi tyyppi on niin älyttömän söpönassu, ja nukahtaa aina samalla sekunnilla kun laskeutuu makuulle, että ei sille vaan mitenkään voi olla vihainen.

-Mun on nyt oikeasti ostettava uusi läppäri mahdollisimman pian, koska vanha ei enää wörki. Lainkaan. Hakusessa edullinen ja pieni (ja mieluiten pinkki) mutta riittävän tehokas. Taidan loman alkajaisiksi matkustaa Verkkokauppaan. Ehdotuksia?

-Aion vetää yli ainakin yhden, mutta toivottavasti kaksi kohtaa Listaltani lomani aikana. Teen myös kaikkeni, jotta kohta ”4. Haluaisin lomalle vähintään kahdeksi viikoksi johonkin tosi kauas tosi lämpimälle saarelle jota ympäröi tosi kaunis, tosi lämmin meri.” tipahtaa tulevan talven aikana pois. Huom! Olen tämän kyllä jo kokenut (Malediiveilla ja Havaijilla), mutta tämä on sellainen ”tahtoo uudelleen!” -kohta.

-Olen nyt tykästynyt lukemaan dekkareita. Erik Axl Sundin dekkaritrilogian avausosa Varistyttö tuli lukaistua liiankin nopeasti ja nyt ahmin toista osaa, Unissakulkijaa. Päätösosa Varjojen huone julkaistaan vasta lokakuussa, joten sitä saa nyt sitten vähän odotella. Tosi hyviä, suosittelen! Jännäriuutuuksista kannattaa lukea myös Gillian Flynnin Paha paikka, etenkin jos tykkäsi aiemmin suomennetusta Kiltistä tytöstä. Kirjoittelinkin siitä muuten vuosi sitten blogissani, täällä. Kesä on kyllä sellaista ihanaa dekkareidenlukuaikaa.

-Keksin viimeinkin, mitä ja mihin haluan uutta mustetta ihooni marraskuussa. La Muerte Inkin Sanna saa taas hyvin pitkälti vapaat kädet.

-Ihana Charming Nails omisti Almalle kynnet! Katsokaa postaus täältä. Melkoinen julkkis jo tuo meidän Almuska, hihihii.

-Olen kerrankin ajoissa, ja olen jo suunnitellut blogini lähestyviä synttäreitä. Kissaämmä täyttää elokuussa 3 vuotta ja voin kertoa, että silloin kuun lopulla täällä kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa meininki. Melkomoista arvontapläjäystä on nimittäin luvassa. En malta melkein itsekään odottaa. Tätä ennenkin on kyllä luvassa ainakin yksi kiva arvonta, joten yrittäkääpä auringonpalvojat sieltä laitureiltanne surffailla välillä tähänkin osoitteeseen.

Kaikkea kivaa siis ollut, on nyt ja tulossa! Onhan teillä kans?

16 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Minkälaista mustetta ja mihin??? 😀 😀

  1. En kerro lälläslää. 😀

  2. Salla says: Vastaa

   Aa okei, no hei mullakin on ihan sikana kaikkii salaisuuksii, mut EN KERRO sulle :´D

  3. Ahhahahaha. :’D :((

 2. Petri says: Vastaa

  Et kyllä kuunnellut viimeksikään neuvoja läppärin suhteen. 😛 Mutta suosittelen sellaista, jossa on SSD-kovalevy, se nopeuttaa käyttöä huomattavasti. Kannattaa myös testailla tykkäätkö Win 8 -käyttöjärjestelmästä, veikkaisin että et. 🙂 Eli Win 7 tai Win 8.1, mutta se selviää kokeilemalla liikkeessä.

  1. Joo en ees haaveile tilaavani tätä netin kautta, pakko mennä tsekkaamaan kauppaan.

 3. Hyvää tulevaa lomaa sulle .. oma jo takanapäin .. nyt kärvistellään helteessä töissä 🙁 .. viikko on toki elokuussa , mut sinne on vielä aikaa … ihana Alma <3!

  1. Kiitoskiitos! 😀 Mietin kyllä, olisko pitäny jakaa vähän osiin tätä lomaa, tosin yksi viikko jää sit talvelle taas.

 4. Se tuo Almuska on kyllä niin höppänä ja kuvat aiheuttivat huokauksia täällä päässä. Pusuja nenän päähän! Omat neljän viikon vapauden suunnitelmat: levätä/nukkua puhelin kiinni. Nukkua pitkään eikä tarvii herätä klo 4 ! Lukea paljon kirjoja ja syödä samalla suklaata ja jätskiä ;P Rötkytä ja loikoilla. Kalastaa. Olla tekemättä mitään ( onnistuuko ). Pakolliset on kuitenkin liikkua ja treenailla koska muuten ei työvaatteet mahdu jalkaan ja joutuu pyörimään töihin.

  1. Musta on näin vanhemmiten tullut huono pitkään nukkuja! Nuorempana helposti nukuin kahteen asti päivällä, mutta nyt viimeistään kymmeneltä on niin kova nälkä että noustava on. 😀

 5. Alma on umpisuloinen, ei tommoselle voi olla vihanen…. Hyvä minäkin sanomaan, ei kissaa ja ennen lottovoittoa ei sellaisen kotiuttamiseen ole mahdollisuuksiakaan….
  Meillä on teknisesti ottaen yhteistä lomaa loppukuu, mutta koska pääsemme muuttamaan 1.8, seuraavat viikot menevät tukevasti pakkaamisen merkeissä. 1500 kirjaa, muutama sata kynsilakkaa, useampikymmen kiloa lankaa….+ muun perheen kamat. Tilataan kuunvaihteeseen kymenlaaksoon puolipisvistä ja poutaa, sellainen +20 olis sopiva. Lauantai-iltana vois olla lämpösempää, lupasin muuttoporukalle terassireisun.

  1. Höh, no eihän kissa nyt ihan lottovoittoa vaadi!

   Huh, onnee muuttoon vaan. Se on kamalaa, oli hellettä tai ei. 😀

  2. Heh, kyllä tarvii. Tarttis saaha isännälle ovellinen työhuone, muuten piuhasta maistavasta pennusta tulee nopiasti karvainen kebab…
   Ajattelen jo kauhulla kamojen rahtaamista, pelkkä pakkaaminen auringon helottaessa peltikattoon tekee pahaa….

 6. Kolme viikkoa Hampuriin! uudesta musteesta haaveilen kanssa, mutta saas nähdä antaako budjetti myöden.

  1. Jee! Mullakaan ei ehkä antais, mutta en halua ajastani luopuakaan. 😀

 7. Täälläkin on Varistyttö meneillään, tosin alkuperäiskielellä ruotsiksi, joten eteneminen on hidasta. Loistava sarja tosiaan 🙂

Vastaa