Viimeistä viedään

On jälleen kerran aika heittää jäähyvästit superhyvälle kosmetiikkatuotteelle ja tällä kertaa ihan koko meikkisarjalle, joka lopetettiin. Eli siis kyseessä on Tigi Bed Head. Tigin hiustuotteet jyräävät vahvasti, mutta ilmeisesti meikkipuoli ei sitten kuitenkaan menestynyt? Koko kosmetiikkasarjasta jään kaipaamaan vaan tätä luottotuotteeksi muodostunutta nestemäistä eyelineria. Onneksi tämä kestää kauan, ja onnistuin kuin onnistuinkin yhden vielä löytämään lähikampaamostani, joka myy nyt vikoja Bed Head -meikkejä -40 prossaa. Tosin tästäkin sain pulittaa 13 euroa! Ennen tilasin tätä Englannista, ja yksi maksoi n. 7 puntaa normaalihinnalla. Enää ei nettikään tuottanut tulosta, paitsi eBay…mutta sieltä en ehkä uskalla tilata. Ja nämä voi olla pian jo aika vanhojakin…

Miksi tämä sitten on niin hyvä? No katsokaas kun ensinnäkin sen rajauskynän pää on semi-kova, ei mikään liian pehmeä ja taipuisa, jolloin se menee nopeasti huonoksi. Toisekseen sitä ainetta on siellä pullossa, eli ”siveltimen” pää pysyy kosteana koko ajan. Tämä ei siis ole mikään tussi, jotka mulla kestävät pari kertaa ja sitten kuivahtavat.

Mutta nyt tosiaan lähtee vika käyttöön. Mitä sen jälkeen? Tiedättekö muita hyviä vastaavia? Onko joku muu käyttänyt tätä?

Vaikka turha kai tässä nyt on enää vollottaa, nokka (tai silmät) kohti uusia rajausvempaimia!

18 Comment

 1. Mä en ikinä oo oppinut tekemään rajausta tuollaisilla linereilla 😛 Saan aina Amy Winehouse-rajaukset tuollaisilla ^^ Mä vedän geelillä ja siveltimellä!

  1. Joo mäki oon vähän Amy. Mut geeli ei mulla pysy lainkaan! 🙁 Mullon 2 eri geelipurkkia, Lancome ja Maybelline, kummatkin lähtee veke siin vaihees ku käytän taivutinta.

  2. Maybellinestä oon kuullut, että se olisikin aika scheissee. Itse käytän Elfin ja oon ollut toodella tyytyväinen siihen! Sain äipältä Estee Lauderin ja tykkään enemmän siitä Elfin. Ennen käytin sitä Make Up Storen rajauskakkuhärdelliä (mikä lie nimi ollutkaan) ja siihen voi ostaa jopa sellaisen litkun joka pitää tooodella hyvin (äippä ja sisko tykkää – mä en mun mielestä tarvinnut ku pysy muutenkin) Mut mä tykkään tuosta Elfin versiosta, se on vielä niin ihanan halpakin

  3. Nina says: Vastaa

   Oi se Make Up Storen kakku on kyllä hyvä. Unohdin tosin sen siveltimen Lontooseen jo puolitoista vuotta sitten ja siitä asti olen tuhrannut kajaleilla ja Henkkiksen tussilla. Koska muita kuin Make Up Storen sivellintähän siinä ei voi käyttää. No eipä. Eikä uutta voi ostaa. Ei.

  4. maryihmemaassa: Hmm, kuulostaa kiinnostavalta. Elf ei kyllä ihan heti sano mulle mitään, mutta pitää varmaan tutustua…

   Nina: Näin se just menee! 😀

 2. Oma lemppari on Kanebon valokynämäinen eyeliner. Eli sitä tököttiä pumpataan sinne siveltimeen. Siinä on myös vaihdettavat mustehylsyt, eli ei tarvitse uutta kynää aina ostaa. =)

  En tiennytkään, että koko tuo meikkisarja lopetetaan. =/ Luomivärit ainakin olleet tosi pigmenttirikkaita.

  1. Oho, enpä ookaan tutustunut. Kuulostaa hyvältä.

   En oo Tigin meikkisarjasta kokeillut eyelinerin lisäks kun sellasta jotain paksua luomivärikynää tms, mut taisin hukata sen jossain vaiheessa…eikä oikeen enää muistikuvaa.

 3. Essi says: Vastaa

  Lumene Blueberry Liquid Eyeliner on samantyyppinen, ja oon ite ainakin tykänny!

  1. Ja vois olla ihan ok-hintanenkin!

 4. Myös Rimmelin Exaggerate on tuollainen pullossa oleva dipattava jossa on huopakärki, itse olen tykkäillyt siitä 🙂

  1. Ah, ”huopakärki” onkin just se oikea termi! 😀

 5. Miia says: Vastaa

  Paras on japanista ostamani shiseidon 28 ℃ water-proof eye liner. Jota myös Mana-sama käyttää. Toiseksi paras on maybelline liner express mulla ainakin pysyy hyvin, kunhan luomilla on meikkipohja.

 6. Henje says: Vastaa

  Lumenen Blueberry Liquid Eyeliner – enää en siitä vaihda! Hinta-laatu-suhde on sopiva!! Mulla on aika herkkä iho, varsinkin silmäluomilla mutta tää ei ärsytä. Sun laillas oon kuitenki aikas MSCHIC fani, joten oottelen että niiltä tulis parabeeniton Liquid Eyeliner nii olis koko meikkipussi MSCHICiä täynnä :—D

  Tää muistutti etten itseasiassa ole vielä(kään) muistanut ostaa uutta, vanha vetelee ihan liian viimeisiään…

  1. No nyt kiinnostuin tuosta tosissani!

   Joo, MSCHIC rules! 😀

 7. Mirka says: Vastaa

  Mullakin käytössä Rimmelin Exaggerate. Pikkusisko käytti tätä ja sillä oli aina niin kauniit rajaukset, että piti itsekin testata ja yllätyin kyllä kuinka hyvä hinta-laatusuhde. Tää o halpa! Ja näyttää muuten ihan samalta kuin tuo Tigin kynä. Kestänytkin on ihan pirun kauan, joskus kesällä tuon ostin.

  Aattelin tossa yks päivä kokeilla toista samanmoista eyelineria ja ostin Seppälästä Wet´n´Wildin H20 Proof Liquid Eyelinerin ja olipas kyä paska. Tosi kuivan tuntunen, iha ku kynällä olis meikannu ja jotenkin sottanen jälki :/

  1. Kuulostaa hyvältä. Toi Tigi tosiaan kestää varmaan noin vajaan vuoden, joten ei tässä hätiä mitiä vielä. 😀

 8. Anonymous says: Vastaa

  Mullakin käytössä joku Rimmelin eyeliner. Samanlainen pullo ja dipattava huopakärki kuin tuossa sinun Tigissä. En kylläkään tiedä yhtään mikä Rimmelin eyeliner tuo omani on, kun on niin kulunut ja onko sitä enää missään myynnissä. Ja tosiaan tuo oma eyelinerini on VUOSIA vanha, mutta edelleen täysin toimiva ja viimeksi tänä aamuna sillä silmiini rajaukset piirsin. Suosittelen!

  1. Eli pitää tsekata seuraavaks Rimmelin valikoima.

Vastaa