Mádara pop-up store

Joo. Täällä blogissa on viime aikoina ollut tosi paljon kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyviä juttuja, joidenkin mielestä varmasti ihan liikaakin. Olen nyt kuitenkin vaan ollut tosi innoissani kaikesta siihen liittyvästä ja siitä kirjoitan mistä haluan! Kissajuttujakin on kyllä tulossa, mutta nyt haluan vielä jatkaa vähän sillä kosmetiikkalinjalla.

Nimittäin Helsingin Citycenteriin on avautunut Mádaran pop-up store, ekana maailmassa! Kävin siellä keskiviikkona kun kutsu kävi, ohjelmassa oli rentoa tuotteisiin tutustumista, Pürin ihania viherjuomia, pikkupurtavaa ja jutustelua. Mulla oli jo ennestään muutamia Mádaran tuotteita, joista osa odotti vielä testaamista, mutta tästä nyt innostuneena kaivoin ne heti esiin ja käyttöön.

Mitä olen lukenut ja kuullut, tällaiset ”bloggaajailtojen” esittelyt eivät ehkä lukijoita niin kovasti innosta. Itsekään en jaksa lukea muiden postauksia pr-toimisto -juoksuista ja tuijotella ziljoonia kuvia macaron-tarjonnasta. Silti lätkäisen tänne pari kuvaa Mádaran pop-upista, koska pidin siitä kovasti. Ja koska se on sijainniltaan ehkä ihan vähän syrjässä, eikä sitä välttämättä bongaa, jos ei satu ohi kävelemään. Se on siellä Citykäytävällä (Fazerin kahvilan vieressä, Vero Modaa vastapäätä) joulukuun loppuun asti ja suosittelen pistäytymään ihan vaikka vaan nopeastikin. Tarjouksia nimittäin on ja tuotteet ovat ihan siinä käsien ulottuvilla testausta ja hypistelyä varten. Tai sitten siellä voi käydä ihan vaan moikkaamassa käytetyistä Mádara-pulloista koottua hienoa poroa!

Luvassa ei ole mitään lähikuvia tarjoiluista, lupaan.

Jokainen kutsutuista sai valita yhden tuotteen itselleen ja yllätin itseni omalla valinnallani. Himoitsin aluksi detox ja peel -naamioita, mutta lopulta päädyin…öljyyn! Mulla on vaan ja ainoastaan huonoja kokemuksia öljyistä kasvoilla, ne tukkii mun ihon ihan täysin viimeistään viikon käytön jälkeen. Mutta kuultuani tästä niin paljon hyvää ja tuoksuteltuani sitä pitkään, mun oli pakko antaa vielä yksi mahdollisuus kasvoöljylle. Tässä saattaa käydä huonosti (eli äiti saa uuden ihanan öljyn) tai sitten hyvin (eka kasvoöljy joka mulla toimii).

Tämä Mádaran Sculpturing Oil (kuvassa alla) on mun lemppari vartaloöljy. Faktahommahan on se, että mikään voide tai öljy ei oikeasti poista selluliittia tai edes yhtään vähennä rasvakerrosta, nämä jutut saa kondikseen ruokavaliolla (ja liikunta on hyvä lisä). Vartalovoiteet ja etenkin öljyt kuitenkin kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Ja niillä on muuten vaan ihana läträtä! Olen kokeillut monia erilaisia vartaloöljyjä ja aina on ärsyttänyt kun ne kuivuvat niin hitaasti (tai eivät ollenkaan) ja tuntuu, ettei vaatteita voi pukea päälle enää koskaan. Tää Mádaran öljy on just siks niin ihana, että se ei jätä ikuisiksi ajoiksi öljyistä pintaa iholle.

Jäin vielä himoitsemaan niitä naamioita ja myös shampoot kiinnostavat kovasti…tai no, oikeastaan hyvin pitkälti kaikki! Tosi kiinnostava koko Mádara.

Onko teillä Mádara-kokemuksia? Jos, niin minkälaisia? Voitteko suositella jotain? Mä itse rakastan saada tietää tällaisista pop-upeista, mutta entäs te? Loppuun vielä kuva tuotteesta, jollaisen omistan jo, ja joka saattaa pelastaa mun ihon tänä talvena. Ja bloggaajakollegani, ihana Myy vinkkas blogissaan, että tämä vois ehkä toimia tatuoinninkin paranteluun? Kiinnostavaa! Kohta se on mullakin taas ajankohtaista…

Lisätietoja Mádarasta ja tästä pop-upista löydätte täältä.

 

22 Comment

 1. Sarja joka on aina kiinnostanut, jostain syystä ei ole vaan koskaan tullut testattua, no ehkä seuraavaksi kun tarvitsen jotain uutta tutkin mitä noilla olisi tarjolla.

  1. Mullekin tää oli vielä vähän pimennossa, joten menin tosi mieliisti tutustumaan. 🙂

 2. Tonne kun olisi päässyt, mä RAKASTAN Madaraa. Nyyh. Mutta kivalta näyttää, ehkäpä tulee käväistyä vielä tässä. 🙂

  Ja hei, kiitos ettei ollut kuvaa tarjoiluista. En kestä niitä. :’D

  1. Siellä on vaihtuvia tarjouksia! Nyt tuolla pop-upissa tarjouksessa on Mádaran suosituin tuote, vaahtoputsari!

 3. Elisa says: Vastaa

  Puhdistusvaahto on parhautta! Todella kiinnostava sarja, luonnonkosmetiikka kun nyt muutenkin kiinnostaa 🙂

  1. Muakin on alkanu luonnonkosmetiikka kiinnostaa enemmän tässä viimeisen puolen vuoden aikana!

 4. Anonymous says: Vastaa

  Olen tulossa Suomeen joulukuussa ja Helsingissa olen uuden vuoden vaihteessa. Kuinka pitkaan tuo pop-up store on Helsingissa?

  1. Mä laitoin tästä tiedustelua ja vastaan heti, kun saan vastauksen. Tarkkaa päivämäärää kun ei meille sanottu eikä sitä lue sivuillakaan… 🙁

  2. Anonymous says: Vastaa

   Hei,

   Pop-Up Store on auki vuoden loppuun asti. Tervetuloa käymään 🙂

   Terveisin,
   Veera
   The Natural Goods Company

 5. eekku says: Vastaa

  Mie taas tykkään näistä tapahtuma postauksista,varsinki ku ite niin harvoin pääsee mihinkään

  1. No kiva että ees joku! 😀

 6. MS says: Vastaa

  Mun suosikkituotteisiin Màdaralta kuuluu sarjan Puhdistusvaahto ja Selluliittivoide. Viimeisenä mainittua oon ostanut lisää testipurkin loputtua. Eihän se selluliittia poista, mutta tuntuupa ainakin iholla kivalta 😀 Tykkään sen kosteuttavasta ja sopivasti napakoittavasti koostumuksesta. Tuoksukin on plussaa 🙂 Tuo Sculpturing Oil odottelee vielä korkkaamistaan. Nappasin sen jostain alennuksesta 🙂 Kiinnostavaa kuulla sun mielipide tuosta Màdaran uutuuskasvoöljystä, mullakin odottelee se testilaatikossa parin muun tuotteen ohella. Vaikuttaa ainakin pikakokeilun perusteella todella nopeasti imeytyvältä ja sellaisesta öljyistä itse tykkään. En kestä sellaista hirveää öljykerrosta iholla, joka ei millään imeydy 😀

  1. Mä oon käyttänyt tota öljyä nyt joka ilta ja välillä aamuisinkin kasvojen kuiville ihoalueille, mutta välttänyt poskipäitä, jotka mulla helposti näppylöivät. Tuoksuu ja tuntuu kyllä tosi hyvältä! Ja kosteuttaa täydellisesti.

 7. Salka says: Vastaa

  Itse olen Madara ummikko ja sen verran herkkäihoinen että suoraan sanottuna en kyllä kasvojen iholle uskalla testata tätä sarjaa! Mutta kropalle sen sijaan joo, onko muuten tuo öljy minkä tuoksuista? Madara kiinnostaisi sen huokeuden (??) takia, lukeudun siihen leiriin joka panostaa kasvotuotteisiin ja pihistää kroppatuotteissa ( mutkun kaikkea ei voi saada! ) 😀

  Ja toivotaan, että se kasvoöljy jäisi sun käyttöön! Itse olen tosiaankin hc-öljyfani, vaikka suhtauduin niihin alunperin tosi skeptisesti ja siinä luulossa, että iho räjähtää käsiin. Mutta täytyy sanoa, että öljyillä on eronsa ja toiset öljyt vaan toimivat paremmin kuin toiset. Itse en henk.koht. tykännyt kasvoilla arganöljystä ja sen sijaan fanitan kaktusviikunaöljyä. Kropalle menee sitten jo oikeastaan melkein mikä öljy vaan ( muttei kookos, yöök! ).

  1. Öljy on tosi hyväntuoksuista! Tykkään ihan hurjasti tosta öljystä, oon nyt laittanut sitä joka ilta suihkun jälkeen.

   Ja kasvoöljyä kommentoin tossa ylempänä, tosi hyvä sekin!

 8. Myy says: Vastaa

  Ensimmäisen viikon perusteella Pihlaja toimii hyvin tatuointiin! Kosteustehoilta se pesee Helosanin 10-0 ja käyttömukavuudelta Bepanthenin samoilla lukemilla. Pelkällä sillä en korppuna pärjäisi, mutta kun iltaisin öljyää, niin loistavaa 🙂

  1. Jee! Mulla on Bepanthenia tosin jemmassa sen verran, että tulee ehkä käytettyä…toisaalta mieskin ottamassa pian tatskaa, niin että eiköhän näitä kulu!

 9. Ihan epäreilua, kun sinne etelään tulee aina kaikkia kivoja pop up-liikkeitä!
  Jospa niitä joskus tänne pohjoisenkin leveysasteille alkaisi tulla enemmän jossain vaiheessa…
  Mutta Madarasta on kokemusta vain puhdistusvaahdosta, jonka ostin Hulluilta Päiviltä joskus vuosi sitten ja oon käyttänyt sitä nyt aamupesussa kolmatta kuukautta.
  Ei ole mitään pahaa sanottavaa, sopii itselläni paremmin aamu- kuin iltapesuun, ei oikein kunnolla meikkejä puhdista. Tuoksu on vähän blääh, en oo koskaan ihastunut tuohon luonnonkosmetiikan ominaistuoksuun :D.
  En tiedä, aionko tuota ostaa uudelleen, ei saa itselläni mitään Wau-efektiä aikaan :).
  Tuo kasvoöljy kyllä kiinnostaisi kokeilla!

  1. Joo ei noi vaahdot meikkejä putsaa, mikään!! Sitä varten on Sebamed 😉

 10. Mä olen käyttänyt Madaralta vaikka mitä tuotteita, kasvojen puhdistus, pihlajavoide, silmänympärysvoide, tehotipat, palasaippua, ihana kevyesti sävyttävä päivävoide ja muutakin. Voin suositella kaikkea. Mulla on tosi herkkä ja kuiva iho, ja toi pihlajavoide on auttanut kasvojen punaisuuteen sitä hillitsevästi. Päivävoide on tosi kevyt ja kaunistaa ihoa. Tuoksu ehkä vaatii totuttelua mutta mä jo tykkään siitäkin hurjasti – sellainen puhtauden tuoksu 🙂 Palasaippua ei kuivata käsiä vaikka yleensä ne sen tekee. Hoitoaine hiuksiin on ihan tosi riittoisa ja ihanan tuoksuinen. Suikusaippua on hyvän tuoksuinen, ei kuivata ja vaahtoaa hyvin. Seuraavaksi haluan kokeilla noita öljyjä, sain vähän kokeilla niitä lanseeraamistilaisuudessa ja ihastuin siihen pieneen kokeiluun mitä sai siellä tehdä. Suosittelen kyllä mielelläni näitä tuotteita. Ja muutenkin luonnonkosmetiikkaa, olen löytänyt hurjasti hyviä tuotteita enkä varmasti enää palaa synteettisiin juttuihin 🙂

  1. No sähän oot ihan Madaran suurkuluttaja! 😀 Onneks mulla on tollanen Pihlaja jemmassa, oon kuullu siitä nyt NIIN PALJON hyvää!!!

 11. Heh, täälläkin yksi Madaraan hurahtanut! Kaapista löytyy puhdistusmaito joka on ihanan kreemimäinen ja poistaa myös silmämeikin! Lisäksi paria kosteusvoidetta kasvoille, sävyttävä päivävoide joka toimii mulla meikkivoiteena. On ihanan kevyt mutta tasoittaa silti ihon epätasaisuuksia ja juonteita. Löytyy myös pihlaja vartalovoi, silmänympärysvoide, palasaippuoita ja tietysti shampoo ja hoitoaine. Shampoo on todella vaahtoava ja kestää käytössä mun lyhyessä hiuksessa jopa 4kk! Kaikki hoitoaineet ovat tehokkaita ja silottavia. Mintun tuoksuinen nestesaippa on myös ihanan raikas. Ja vielä tekisi tästä sarjasta mieli vaikka mitä 🙂

Vastaa