Kissatyynyn voittaja

Mies-ryökäle kovasti hekotteli tuossa sohvalla touhuja katsellessani. Tällä kertaa nimittäin näin vähän enemmän vaivaa tässä arvonnan suorittamisessa ja raapustelin osallistujien nimet paperilappuihin (arvontaa eteenpäin linkanneille tietenkin se kaksi arpaa), joista sitten noukin yhden.

Ja uuden Parhaan ystävän saa, tittididii:

Onnea Sanna! Ja iso kiitos kaikille osallistujille ja tietenkin myös Kuviokioskille kivasta palkinnosta! Voittajaan on jo otettu yhteyttä.

4 Comment

  1. Sanna says: Vastaa

    kuten jo sähköpostissa kiittelin niin täytyy täällä vielä kiittää. Oi paljon kiitoksia arvonnasta ja ihana että tällä kertaa osui minun kohdalle. Sisustusartesaanina arvostan tätä vieläkin enemmän kun itse tehty 🙂 kiiiitos.

    1. Mahtavaa! 🙂

  2. Taru says: Vastaa

    *taputtaa voittajalle*

Vastaa