Rakastan Juttaa!

Pakko tehdä tämä postaus kun Jutta Gustafsberg on vaan niin ihana. Ja mun idoli. Katsoin viime vuonna LIViltä Jutta ja superdieetit -ohjelman jokaisen jakson ja siksi varmaan silloin olinkin niin paljon paremmassa ja hoikemmassa kunnossa, koska jokaisen jakson jälkeen tuli sellainen fiilis, että en todellakaan halua karkkia vaan kasviksia! Rahkaa!! Raejuustoa!!!

Onneksi samaiselta kanavalta tulee taas Jutan uusi ohjelma, Jutta ja puolen vuoden superdieetit, keskiviikkoisin klo 21. Ihan huippua, oon taas ihan koukussa, mun tän hetken lemppariohjelma. Jutta on niin sympaattisen oloinen samalla kun tsemppaa asiakkaita ihan tosissaan. Sitäpaitsi Jutta on ihan oikeassa siitä hedelmäjutusta, sokeria se hedelmäsokerikin on, valitettavasti…Mutta kyllä niitä hedelmiä silti voi syödä, vähän. Tosin syön niitä lähinnä iltaisin, mutta yritän parantaa tapani, kiitos Jutan.

Noh, kukaan ei ole täydellinen, ei Juttakaan, sillä kirjoittaa hän ei kyllä osaa. Mutta silti vakoilen Jutan blogiakin ahkerasti. Sitten kun painoni alkaa lähennellä sataa kiloa, otan yhteyttä Fitfarmiin. Tosin mun ruokavalio tarttis kunnon piiskaniskuja nyt jo. Bull on niin pelottava äijjä, että vois ehkä tehota muhunkin.

Muita Jutta-faneja?

32 Comment

 1. Jutta on aina ihanan positiivinen ja hymyileväinen <3

  1. NIIN ON, aivan paras! Siis sillä tavalla aidosti hyväntuulinen ihminen, pakko olla oikeastikin! 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Mä tykkään Jutassa siitä että se vaikuttaa oikeesti siltä et sitä kiinnostaa sen asiakkaat ja sen tsemppaaminen ja positiivisuus ei oo mitenkää feikkiä 🙂

  1. Näin mäkin haluan sen nähdä. 😀

 3. Mun silmissä Jutta on feikki.
  Hedelmäsokerikin on sokeria..joo..hyvä Jutta,kukaan ei tiennyt sitä..

  1. Äh, ei saa olla!

   Nojoo, luulen silti, että monet pitävät hedelmiä terveellisempinä kuin ne ovatkaan.

 4. Mulla on vähän kaksjakonen fiilis tuosta Jutasta. Tykkäsin siitä ennen paljon ja se on varmasti vaikuttanut monen laihduttajan elämään, hyvä niin. Ite sain kuitenkin Jutalta sellasta tylytystä aikoinaan ollessani tuolla kuurilla kun erehdyin kyseenalaistamaan väitteet että dieetti toimisi 100% varmuudella kaikille. Mulle ei toiminut vaikka pilkuntarkasti noudatin ohjeita, tsemppauksen ja neuvojen sijaan Jutta lähetti mulle pitkän vittuiluviestin leipäsistä ja suklaapatukoista joita olin hänen mukaansa popsinut salaa. Meni vähän maku.

  1. Ääääh eiiiikä!

 5. Oon aina ennen pitänyt Juttaa turhana julkkiksena, mutta noiden Livin ohjelmien myötä käsitykseni on muuttunut täysin. Mä rakastan kaikkia hurjia muodonmuutoksia, eikä siis mikään ei ole parempaa kuin ne ennen/jälkeen-pätkät!

  Ehkä tämä kaikki on pelkkää kulissia ja esitystä mutta mun mielestä Jutassa on silti jotain hirmu vetoavaa, hän osaa jotenkin kannustaa erilaisella tavalla. Vaikka ne stilettokynnet ja överit ripsienpidennykset mua vähän ärsyttääkin niin eihän sitä voi kiistää että Jutta on tosi timmi mimmi. Ei ehkä vastaa omaa henkilökohtaista kauneusihannetta mutta onhan hän todella näyttävä tapaus.

  1. Mä en tykkää mistään hurjista muodonmuutoksista, enkä oikeastaan ihan hirveesti tykkää nyt tästäkään teemasta, siis että ensin ollaan tosi lihavia ja sit laihempia. Mutta tykkään Jutasta, joten katsottava on tämäkin kausi. 😀

   Ja musta ne kynnet ja ripset ja älytön pakkelimäärä on just sitä niin Juttaa. 😀 Ei munkaan kauneusihanne oo noin skitso vartalo, mut Jutalle sekin vaan sopii.

 6. Anonymous says: Vastaa

  Jutta on PARAS <3 Ja sitä paitsi Suomeen tuotujen hedelmien vitamiinipitoisuus on niiiiiiiiiiiiin pieni, koska ne lähetetään Suomeen about raakana ja vitamiinipitoisuus nousee hedelmän kypsyessä AURINGOSSA, joten niissä ei kauheesti oo vitamiineja.

  1. Hmm…mutta hyvii ne silti on! 😀

 7. Täälläkin on Jutta – fani! Mä seurasin kans sitä ekaa Superdieetti – ohjelmaa ja sain kauheen salikärpäsen ja maitorahkan pureman (…). Sillon kans vedettiin maustamatonta kanafileetä, rahkaa, kauralesettä ym.. Musta Jutta on ihana, todella tsemppaava ja mukava. Oon myös ollut yhdellä sen luennolla vuosi sitten ja juttelin sen kans aika pitkään sen jälkeen treenaamisesta ym 🙂

  1. Ton ohjelman jälkeen tulee aina kyl semmonen olo et ei hitto.

 8. Ruu says: Vastaa

  En kato kun se bull on jotenkin niin ällö mainoksissa. 🙂

  1. Heh, on se vähän joo 😀 Mut aika hauska.

 9. Parahin Kissaämmä. Eksyin eilen blogiisi ja sen piti vaan sanomani että MINÄ RAKASTAN SINUN BLOGIA!!! Aivan mahtava! Olen lukija 4 life.

  Ton Jutan tarttis tulla pitää mulle sellanen yhden kuukauden superdieetti, sillon pitäis meinaan kehdata kekkuloida Ausseissa bikinit päällä meidän firman seksimisukoiden kanssa ääää pelkkä ajatuskin saa lievän paniikkikohtauksen aikaan. Nyt vaan vettä, rahkaa ja lenkkiä meikälle!!! Ja ei hedelmiä (sanoi hän, samalla salmiakkia suuhunsa lapaten)!

  T: Toinen kissaämmyli

  1. Oho, kiitos! 😀 Mä just eilen mietin, että kuka oikeesti edes jaksaa lukea näitä mun mummokissahöpinöitäni, mut onneks joku! 😀 <3

 10. Lotta says: Vastaa

  Yksi liikuntaneuvojaopiskelija täällä ilmoittautuu fanittamaan myös Juttaa!

  1. Jesh!

 11. Nonnu says: Vastaa

  Mä en ole koskaan katsonut Jutan superdieetit ohjelmaa, joten en osaa sanoa hänestä ihmisenä oikeastaan mitään. Neljän Tähden Illallisessa hän tarjoili jälkkäriksi proteiinijauheesta tehtyä protskupirtelöä joka oli mun mielestä ihan älytön veto 😀 Ja sitä just mitä kavahdankin on, että ylenpalttinen treenaaminen saa naiset (ja kyllä miehetkin) näyttämään grillatuilta broilereilta. Minun kauneusihanteisiin ei kuulu bodarit ja valitettavasti tuo Juttakin on mun silmissä vähän liian pumpattu 🙁

  Mielestäni on hyvä asia, että ihminen pitää huolta itsestään ja kunnostaan, mutta siinä vaiheessa kun aletaan laskemaan sokerit jo hedelmistäkin, niin liikutaan vähän vaarallisilla vesillä. Tarkoitan tällä sitä, että homma alkaa haiskahtaa siltä, että se menee yli. Voisin väittää karkeasti, että ylipainoiset ihmiset eivät ole lihonneet hedelmistä eli tuskin niistä jatkossakaan lihoavat 😉 Tiedän entisenä karppaajana, että kun kroppa vedetään ketoosiin ja vältetään hiilareita, silloin ei hedelmiä mussuteta. Nykyään ajattelen enemmänkin, että parhaisiin tuloksiin päästään kun kulutetaan enemmän kuin syödään ja karsitaan nopeat hiilarit minimiiin 🙂 En oikein näe järkeä, että elämä kulutetaan siihen, että lasketaan kaloreita eikä nautita mistään <3

  1. No tossa ohjelmassa ainakin ihan hyvin painotetaan sitä, että onko sitä tarvetta edes laihtua. Tällä kaudella noi ihmiset ovat oikeastikin aika vaarallisen lihavia, siis n. 150 kg hujakoilla, jollon sen LÄSKIN lisäksi ongelmaksi muodostuu myös erilaiset sairaudet. Ja se, että kohta se liikkuminen ei oo kovin helpolla edes mahdollista.

   Ja sitten kun oikeasti kunnolla laihdutetaan, niin kyllä pitää hedelmien määräkin ottaa huomioon. Eli se sokeri. Ja ihan kaikki muukin, mitä syö.

   Eihän kukaan jaksa mitään ketoosia koko loppuelämäänsä, ja tottakai järkevintä on löytää jonkinlainen jatkuva järki syömisiinsä, ettei ensin laihduteta hurjasti ja sitten taas lihota lyhyessä ajassa se takas. No, sitä jatkuvaa järkeä mä tässä itse just tavottelen. 😛

  2. Ja mä ainakin haluaisin oppia pysyvästi sen, että ruoka ON vaan polttoainetta, enkä oikeasti tarvitse karkkia ja muuta sellaista, mitä mun kroppa EI tarvitse toimiakseen hyvin. Kyllä sen aika lyhyessä ajassa huomaa, miten hyvin oikeesti voi, kun ei noita vääriä hiilareita ja sokrua syö. Noi on vaan mielitekoja, joista kyllä PITÄIS pystyä pääsemään yli ja ajattelemaan toisella tavalla.

  3. Nonnu says: Vastaa

   No juu, tuollainen ylipaino on jo kamalaa 🙁 Mä en oo tosiaan katsonut jakson jaksoa, kun meillä tuo Liv-kanava toimii vähän huonosti 🙁

   Muistan joskus kauan sitten kun tiputin melkoisen määrän painoa Painonvartijoiden pistesysteemillä, eri hedelmissä oli eri määrä pisteitä. Banaanissa oli kaikkein eniten ja appelsiinissa oli nolla. Muita en nyt muistakaan, mutta juu ne piti laskea mukaan päivän pisteisiin, että sen puolesta niitä ei nyt ihan mielin määrin saanut vetää. Mutta jos vertaa sokerimäärää esim. suklaasta ja hedelmistä, niin onhan nuo hedelmät tottakai terveellisempi vaihtoehto silloin, senhän sanoo järkikin 🙂

   Karkkihan on teollista myrkkyä, mutta kivaa sitä on välillä syödä 🙂 Joskus tosin haaveilen sellaisesta, että voi kunpa tuolla päässä voisi naksauttaa jonkun vivun semmoiseen asentoon, että karkki alkais maistua pahalta! 😀 Mutta vielä en oo sitä vipua löytäny 😀

  4. Banskun syön aina jumpan jälkeen!

   Ja irtokarkit on niiiiiiiiiiiiiiiiiiin hyviä. Voin pysytellä erossa kaikesta muusta hyvästä mutta irtokarkeista lopullisesti en, mitenkään. Kerran viikossa on niitä vähän saatava. Tosin nyt oon löytänyt ihan hyviä sokerittomiakin vaihtoehtoja…

 12. ”Ohjelmaa ei voida näyttää tällä maantieteellisellä alueella” yhyyyy

  1. Repesin 😀 😀 😀

 13. Pinja says: Vastaa

  Mä oon paljon tota hedelmäjuttua miettinyt, ja ajattelen näin:

  Ihmisen keho tarvitsee toimiakseen hyviä raaka-aineita, mutta syömiseen liittyy myös tunnetarpeita ja halua kokea mielihyvää. Itse haluan nauttia ruuasta joka päivä, eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Ja olen todennut, että mieluummin nautin hedelmistä tai kauraleivästä, kuin suklaasta ja leivoksista päivittäin, vaikka ruisleipä ja kurkku olisivatkin sinänsä terveellisempiä vaihtoehtoja.

  Jos halutaan pitää yllä jotain fitnessmallin kuntoa, niin tietenkin hedelmien syömistä täytyy rajoittaa, ja sama pätee varmaa osittain varaallisesti ylipainoisenkin laihdutukseen. Kuitenkin, yleensä se ylipaino on tullut roskaruuan, karkin, suklaan, leivosten jne. mättämisen seurauksena, ja niillä pidän hedelmiä ihan hyvänä vaihtoehtona.

  1. Niinno ei kenenkään kuulukaan syödä millään tietyllä tavalla, omista valinnoistahan se on kiinni. Jos itse pysyn erossa kaikista herkuista ja leivästä ja pastasta niin olo on ihan SUPER. Mutta kun en vaan pysy, siis pitkiä aikoja ainakaan, kaikesta. Kyllähän toi kaikki pään sisältä kuitenkin lähtee, päätöksistä joissa pysytään.

   Nykypäivänä syömiseen liittyy niin paljon kaikkea muutakin kuin vaan elossa pysymisen tarve ja onhan se joo vaikeeta syödä pelkästään terveellisesti kun saatavilla on niin paljon kaikkea hyvää.

   Oman syömiseni heikko kohta on ehdottomasti töissä syöminen. Lomalla syön kotona ja syön hyvää ja terveellistä ruokaa, mutta valitettavasti lomaa on niin vähän. Lihon väkisinkin kun syön Amican ruokia, koska sillon tulee syötyä perunaa ja riisiä ja harmittavan usein sorruttua myös jälkkäriin. Sen lisäksi että liian usein tarjolla on myös pizzaa, pastaa ym., joista nyt onneksi enimmäkseen pysyn erossa. Kotona en syö yleensä epäterveellisesti, ja pyrin siihen etten osta kotiin mitään herkkuja. En syö kotona myöskään riisiä enkä pastaa, perunaa vaan joskus kalan kanssa. Kotona syön lähinnä kalaa/kanaa ja salaattia ja rahkaa.

   Töissä syöminen kuitenkin on myös sosiaalinen tapahtuma, joten omia eväitä muutaman kerran testattuani tulin vaan siihen lopputulokseen, että ei ne vaan toimi, ja haluan välillä syödä muutakin.

  2. Ja joo, hedelmät on ehdottomasti parempi kuin karkit! Eihän sitä tuossa missään vaiheessa väitettykään. Kyse olikin lähinnä siitä, että haluaa laihduttaa.

 14. LauraL says: Vastaa

  Tykkään kyllä kovasti Jutasta, tai ainakin siitä kuvasta minkä hän antaa ohjelmissaan. Tulee aina himo päästä reenaan. Mutta ite olen sitä mieltä, että kaikkea kohtuudella. Annoskokoja pienemmikis ja laadukkaimmiksi ja yksi herkkupäivä, jos ei viikossa niin vaikka kuukaudessa. Eikä ne hedelmätkään niin paha juttu ole jos niitä ei mätä esim. kiloo päivässä, vaan herkuttelee vaikka yhdellä tai pienellä hedelmäsalaatilla per päivä.

  1. No kaikki on tosiaan kiinni kaikesta. 🙂 Jos urheilet enemmän -> voit syödä ja herkutellakin enemmän, riippuu tosiaan ihan miten paljon kulutat.

   Ruokavalio kuitenkin on se 80 % kaikesta…

Vastaa