Päivän piristys

Vieläkin aika flunssaisena raahauduin tänään töihin ja olipa ihana yllätys, kun postihuoneesta löytyi nimelläni Cederrothin lähettämä paketti erilaisia hygieniatuotteita. Saippuaa, sampoota, dödöjä…ja huulirasvoja, joita mulla pitää olla jokaisessa huoneessa ja laukussa vähintään ehkä noin kymmenen kappaletta…joku pieni huulirasva-addiktio kun on ollut päällä syntymästäni lähtien. Bongasin laatikosta riemukseni heti pari uutuustuotetta, jotka löytyivät ostoslistaltanikin. Teen tarkempaa postausta ainakin muutamista laatikon sisältämistä tuotteista tässä lähiaikoina.

P.S. En ole Indiedays Inspirationia täällä sen kummemmin kunnolla mainostanut niiden muutaman aiemman hehkutuspostauksen lisäksi, mutta sehän siis lopulta avautui ja täältä löydyn myös minä! Pidän kyllä uusista sivuista hurjasti ja olenkin siellä jo saanut kulutettua tunnin jos toisenkin…

15 Comment

 1. Bats <3

  1. Jep <3

 2. Nina says: Vastaa

  Voi mikä paketti!

  Nuo on muuten ihan selvästi niitä Erittäin hyviä suomalaisia shampoita! Purkin tunnistaa välittömästi. Se mustikkashampoo on aika ihana. 🙂

  1. Niin on! Noi on musta sellasia ihania ”mökkishampoita”, olen muutamia vienytkin vanhempien rantasaunaan. 🙂

 3. hei toi yksi blistex näyttää semmoselta vadelma-sitruunalta minkä ostin just ”futislihalle” eli itselleni iloksi. se lupaa jotkut vastustamattoman herkulliset huulet, ja on kyllä aika namia 😀

  1. Nykyään kaikki huulirasvat on semmosia että ne tekis mieli syödä!

 4. Anonymous says: Vastaa

  Bio-Oil! <3

  1. Joo!!

  2. Samat sanat täältäkin!

 5. Niina says: Vastaa

  Oooh, mikä paketti <3

  Ite olen joskus tuota Bats-dödöä testannut, mutta ilmeisesti olen niin hikinen pieni possu, että se ei ole tarpeeksi tujua meikäläiselle. Luotan sen sijaan Triple Dry:n tuotteisiin. Miksiköhän edes kerroin tämän..no joo. 😀

  1. Mulla oli Bats ahkerassa käytössä ennen Neutralia, joka musta edelleenkin pitää parhaiten. Mutta Batsista pidän myös.

 6. Ihania puteleita! Mulla jäi viime talvelta traumat tosta hth:n rasvasta kun sitä halkeilevan kuiviin kämmenselkiini lätkäisin (talvella kädet vaan kuivuu kuivumistaan) ja voi sitä kirvelyn määrää! Siin rasvassa oli niit jotain juttuja, mitkä moista aiheutti ku iho on ihan rikki.
  Itse olen aika paha huulirasva addikti, mutta mieheni on kyllä vielä pahempi. Se nukkuu huulirasva tyynyn alla 😀 ja jos se unohtaa huulirasvan kotiin, ni sit pitää käydä kaupassa ostamassa uusi. Hehe

  1. Oho, kiitos varoituksesta. Mulla nimittäin talvisin on kädet aina tosi kuivat ja pahimmilla pakkasilla ihan verillä…

   Sun mies on siis ihanku mä!

 7. Ahaa, sä löydyt siis myös Indiedaysista, ooo nice!
  Joo-o puteleitapa on monennäköistä, mie kokeilen nyt niinkin erikoista kuin Zone (tiedättehän sen julkkisten ruokavalion) omeganaamarasvoja. Saas nähdä.. 🙂
  t. Helena ja Blackie cat

  1. Kyllä joo! 🙂 Erittäin otettu olin, kun pyysivät mukaan. 🙂

   Zone on mulle ihan vieras???

Vastaa