Melkein kiljuin

Olen koko tämän illan -jumppatuntia ja paria hömppätv-ohjelmaa lukuun ottamatta- käynyt läpi asuntoni kaappeja. Kolmekymmentä muuttolaatikkoa tulee huomenna ja yritän saada kamasta edes jotain selkoa. Ärsyttävää hommaa.

Maustehyllystä lensi puolet roskiin (”parasta ennen 2004”) ja löytyi multa aika paljon vanhentunutta kosmetiikkaakin. Mutta sitten löysin kaapin, jota en ole avannut moneen, moneen vuoteen. Ja meinasin kiljaista ääneen, kun joku kammotus tuijotti mua pimeän kaapin perältä. Siis mitä helvettiä tollanen ällöttävä kuminaamari tekee tässä asunnossa???? Mistä se on edes peräisin??? Tulee mieleen vaan kaikki kamalat kauhuleffat. Kaapista löytyi myös noin pari sataa tuikkukynttilää…olenkohan joskus kenties ollut innokas polttelija? Kukkaruukkuja löytyi myös monta, mutta ne vielä säästän. Ehkä kissapojilla on tulevaisuudessa jotain syötävää…

Mulla on oikeasti älyttömän paljon turhaa tavaraa, josta yritän nyt tosissani päästä eroon. Vaatekaapin suuntaan en ole vielä edes vilkaissut…huomisesta tulee helvettiä!

Olisko joku kivan kuminaamarin tarpeessa? Täältä sais!

23 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Hahah, aika KARU! 😀

  Muuttamisessa on kyllä se hyvä puoli että pääsee kaikesta turhasta kamasta eroon. Pakkaakin sitten jäljelle jäävät hyvin että niitä on helppo kantaa! 😀

  1. Hahah! 😀 Teen parhaani 😀

 2. Maria says: Vastaa

  Apuva… Todellakin pelottavaa, jos et edes sen alkuperää muista. Mistäs sen tietää monenko ihmisen murhaamiseen moista naamiota on käytetty. Ei edes tarvitsisi mitään asetta, kun yön pimeässä hyppäisi jonkun eteen tuo naamallaan niin uhri saa jo sydänkohtauksen…

  1. No ei MITÄÄN hajua mistä tää on peräisin. Mutta se on avaamattomassa pussissa, onneks. 😛

 3. :DDD Mulla on myös roinaa vaikka muille jakaa, mutta sä kyllä voitit tällä kertaa! Päivän paras!

  1. 😀

 4. laura says: Vastaa

  Meillä oli kotona joskus tosi kammottava kuminaamari, sellanen miehenpää. Taisin oikeesti saada jotain traumoja siitä, vieläki menee iho kananlihalle ku alan muisteleen. 😀 Voi apua eihän tässä enää uskalla kaappeja availla….

  1. Inhottavia tommoset. 🙁

 5. Nonnu says: Vastaa

  No hyi! Onpa kyllä vaan viston näköinen naamari!

  1. Nina says: Vastaa

   Jooo, visto on just oikea sana kuvailemaan tuota!

  2. Mikä ihmeen visto 😀

  3. Nina says: Vastaa

   Arvasin 😀

   Mä en oo koskaan osannu kunnolla selittää mitä visto tarkoittaa, yrittäiskö Nonnu? 😀 Se on ihan mun lempisana, vaikka onkin melkein unohtunut jo. Toinen hyvä on pahki!

  4. Ootte outoja!!!! 😀

  5. Nina says: Vastaa

   Eikä olla ku Lapista!! 😀 Tai siis ainakin minä, en tiedä mistä Nonnu on mutta jotain kytköksiä tuonne ylemmäs on oltava kun tuntee sanaston 😀

  6. Nonnu says: Vastaa

   Visto tarkoittaa inhottavaa,kamalaa,rumaa 😀 Kytkös Lappiin löytyy isän puolelta, olen puoliksi siis lappalainen 🙂 Lapsena tuli vietettyä serkkujen kanssa siellä aikaa joten sanavarasto on karttunut jo silloin. Pahki on myös tuttu! 😀

  7. Kaikkea sitä oppii kun vanhaks elää.

 6. Argh, aika karsean näköinen naamari! 😀 Jäin nyt kyllä toiseksi sulle, oudoin asia jonka olen löytänyt kaappeja tyhjentäessä on 2 kpl kirkkaanvioletteja ankka-uimarenkaita, eli aika kesyä tähän verrattuna. 😀

 7. Kissasyömisistä puheenollen: Meidän karvatollot vetää jo toista kesää popcornia! Eli siis kasvata tavallisista popparinjyvistä kissaruohoa. Ei ole myrkyllistä kuten monet muut lajikkeet, kasvattaa kunnon juuret (=ei voi nyhtää ylös ja kuljetella ympäriinsä) ja kestää koko kesän.
  Kasvatusohje: Purkkiin multaa ja halutessasi kanangaggia, kourallinen jyviä, päälle vähän multaa. Voilá! Kestää hyvin liikakastelua/kastelun unohtelua. Ainoa kasvi, joka ei kuole edes mun vihernäpeissä!

  1. Oho, en oo moisesta kuullukaan. 😮 Pitänee testata!

 8. RainDrop says: Vastaa

  Ton ylimääräsen romun osalta oli hirveen hyvä muuttaa viisi kertaa neljän vuoden sisällä, ensimmäinen muutto oli pahin, mutta sitten sitä tavaraa ei ehtinyt kertyä nurkkiin liikaa ennen uutta muuttoa 🙂 Ja tasakokoiset muuttolaatikot on avain auton pakkaamisen onnistumiseen nimimerkillä entinen pakettiauton omistaja, jonka kaverit muutti usein 🙂

  1. On tasakokosia muuttolaatikoita! 🙂 Päällekkäin menevät hienosti. Ja nokkakärryt!

 9. Huhhuh, mikä naamari 😀
  Nyt vaan tuikkuja syksyllä polttamaan! Mikään muu ei oo syksyssä niin parasta kuin polttaa kynttilöitä <3 (tosin kattien kanssa saa olla tarkkana :D)

  1. Niinpä…en oo kynttilöitä uskaltanut polttaa vuosiin. 🙁

Vastaa