Mun vinkit vuodelle 2017

Year 2017

Jaahas, tänään on se päivä, kun bloggaajat kertovat viime vuoden kohokohdistaan, lempparikosmetiikoistaan jne. Mun viime vuosi oli täynnä hyvää ja huonoa: aivan liikaa sairastelua, Rosan poismeno, tatskakäden valmistuminen, ihania reissuja, blogimuutto, kolme eri duunia, ripsienpidennyksistä luopuminen, paljon ihania tilaisuuksia ja uusia juttuja. En taida nyt tehdä perinteistä ”mun viime vuosi” -postausta, mutta haluan jakaa muutamia päteviä vinkkejä tälle vuodelle. Ja tähän postaukseen pitäisi kyllä laittaa jonkinlainen lukumaksu, sillä nyt tulee sen verran huippuja vinkkejä! Mutta olenhan niin mukava ihminen, että voin nyt jakaa nämä hyväksi koetut juttuni teille ihan ilmaiseksi.

Esse

Probioottinen ihonhoito (ole edelläkävijä!)

Kirjoittelin Esse-kasvohoidostani täällä ja edelleenkin: lämmin suositus sekä kasvohoidolle että Essen tuotteille. Sopivat jokaiselle ihonlaadulle ja eivät kuulemma kaikki haise hasikseltakaan, haha! Mulla on taas viikon päästä Esse-kasvohoito ja odotan sitä jo kovin innolla.

Luonnonkosmetiikka muutenkin (se on kehittynyt ihan huimasti!)

Aiemminkin jo hieman mietiskelin täällä, että jatkossa haluaisin blogata enemmän luonnonkosmetiikasta. Tänä vuonna aion ottaa tämän jopa ihan asiakseni, sillä niin paljon uutta kiinnostavaa on tullut luonnonkosmetiikan osalta. Kauas on tultu niistä ajoista, kun luonnonkosmetiikka oli vähän kummallista ja omituisen hajuista. Yhtenä kiinnostavana mainittakoon Evolve, joka on paitsi joku videopeli, niin myös luonnonkosmetiikkamerkki. Tuotteet valmistetaan käsityönä ja pienissä erissä Englannissa, ei eläinkokeita. Sarjaan kuuluu kaikkea aivan ihanaa, mm. kaakaota ja kookosta sisältävä kasvonaamio.

Evolve

Käy ampumassa (tai kokeile jotain muuta sulle uutta!)

Pitäis kokeilla enemmän asioita, joita ei ole ennen tehnyt! Käytiin poikaystävän kanssa joulukuun alussa ampumassa ekaa kertaa käsiaseilla West Shooters Clubilla ja HITTO ETTÄ OLI HAUSKAA! Jos et ole koskaan ampunut, kannattaa kokeilla! Parantaa keskittymiskykyä ja on vaan ihan hullun jänskää. Nyt alkuvuodesta olisi tiedossa myös uusia juttuja: hot joogaa ja käsilläseisonnan peruskurssia. Bucket listilla eteenpäin, mars!

Kashmir (osta vähemmän, mutta laadukasta!)

Olen viime vuonna ostanut vähemmän vaatteita, mutta sitäkin laadukkaampia. Kashmir on yksi suurimmista rakkauksistani ja sitä myyvistä kaupoista Soft Goat! Eipä todellakaan ole varaa hirveästi kerrallaan shoppailla 100 % kashmiria, mutta eipä sitä niin hirveästi tarvitsekaan: mieluummin pari lempparia kuin vaatekaappi täynnä ihan ookoota.

pink hair

Kokeile uutta hiustyyliä/väriä (kyllä ne takas kuitenkin kasvaa!)

Mä saavutin viime vuonna viimeinkin sellaisen hiusvärin, jota olin himoinnut jo pitkään, eli todella vaalea. Jotkut tutut/kaverit sanoivat mulle, että tummat hiukset sopivat mulle vaaleita paremmin ja jopa kampaajat tässä vuosien varrella valittivat hiusten vaalentamisesta. Olen kuitenkin tykännyt blondina olemisesta niin älyttömästi, etten todellakaan ole palaamassa tummiin hiuksiin. Mutta hattara-vaaleanpunaiseksi ajattelin ne vaihtelun vuoksi nyt värjätä!

Uusi työ (vaihda, jos ei nappaa!)

Viime vuonna olin yhteensä kolmessa eri työpaikassa. En vieläkään oikein tiedä, miksi haluan isona, mutta nykyisessä työssäni olen tyytyväinen. Jokaisessa työssä on tottakai omat vittumaisuutensa eikä jokainen päivä voi olla superkiva, mutta jos joka aamu tuntuu siltä, että ei jaksa, niin asialle pitäisi tehdä jotain. Tai vaihtaa duunia ihan vaan koska vaihtelu virkistää?

Colourpop

Colourpop (tee vaikka kimppatilaus kaverin kanssa!)

Colourpop oli mulla Essen lisäksi vuoden 2017 ihanin kosmetiikkajuttu. Ehdin tehdä kaksi tilausta Colourpopille vuoden lopulla, mutta enköhän tänä vuonna vielä ihan helposti jokusen tee… Jos eivät muuta toimitusehtojaan Suomeen! Colourpopilla on edullisia, mutta superhyviä meikkejä! Etenkin luomivärit ovat voidemaisen koostumuksensa ansiosta ihan pelastus herkkäsilmäiselle! Ja huulipunista löytyy yhdet parhaimmista mattapunista ikinä.

Sano enemmän kyllä (mutta jos ei YHTÄÄN innosta, sano ei!)

Viime vuonna taisin sanoa enemmän ei kuin kyllä, osittain siksi, että olin paljon kipeenä ja se harmitti. Omaa aikaa pitää kuitenkin arvostaa ja tehdä ainakin enimmäkseen asioita, jotka oikeasti kiinnostavat, ja olla silleen vähän itsekäs. Jokainen päivä pitäis elää edes puoliksi niin, kuin se olisi viimeinen, koska se voi ihan oikeasti olla sitä!

Jätä kesken tylsät leffat ja kirjat (lue vain ne oikeasti hyvät!)

Mun oli joskus tosi vaikeeta luovuttaa, ja väkisin luin kirjat loppuun ja katselin leffat lopputeksteihin asti vaikka ei olis yhtään kiinnostanut. Ihan tyhmää, siis superhypertyhmää!!! Elämä on AIVAN LIIAN LYHYT tämmöseen toimintaan! Nykyään luovutan lähes heti, jos en tykkää ja siirryn parempaan. Koska niitä parempia aina on.

travelling

Matkustele enemmän (pihistä rahat jostain muusta!)

Tänä vuonna suurin osa mun pakollisten menojen jälkeen jäävistä rahoista menee matkusteluun, sillä toivon kovasti matkustelevani tänä vuonna enemmän. Helmikuussa Seychellit, kesällä haluaisin Kroatiaan tai Santorinille ja jonkun lyhyemmän reissun esim. Pariisiin. Matkustaminen kannattaa AINA.

Vietä paljon aikaa eläinten kanssa (se jos mikä on laatuaikaa!)

En tiedä tarviiko tätä edes perustella mitenkään, sillä eläimet ovat parasta maailmassa. Olen onnellinen kolmen kissan omistaja ja Alma, Arska ja Reiska piristävät mun jokaikistä päivää. En voisi kuvitella öitä ilman Arskaa mun jaloissa nukkumassa tai sohvalle istumista ilman, että Reiska olis sylissä 2 sekunnin sisällä. Alma on niin supersöpö, että jo sen katseleminen saa sydämen läikähtämään. Jos et omista eläimiä itse, hakeudu niiden pariin! Käy vaikka kissakahvilassa! Kutsu itsesi kylään eläimiä omistavan kaverin luokse!

Tässäpä ne tärkeimmät ja näillä pärjää jo aika hyvin. En anna vinkkejä liikunnan tai ruuan osalta, paitsi että liikkuminen kannattaa ja hyvä ruoka on hyvää.

Mitä mieltä olet näistä, kuinka monta aiot toteuttaa ja olisko jotain lisättävää? Erinomaista uutta vuotta kuitenkin kaikille, eiköhän tehdä tästä mainio vuosi!

Osa kuvissa näkyvistä tuotteista saatu blogiin.

14 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Tosi hyviä juttuja! Nämä lähes kaikki menee toteutukseen. Olis mennyt varmasti ilman tätä postaustakin 🙂
  Viime vuonna jo aloitin hiusprojektin ja jatkan sitä tänä vuonna, haluan jotkut kivat räikeät latvat..
  Kaikki nämä henkii sitä samaa ajatusta, että aion voida paremmin tänä vuonna ja tehdä itselle kivoja juttuja.
  Ihania kuvia, söpön pehmeän pastellisia!
  Mutta olis kyllä kiva tietää mikä ruoka on susta hyvää?! 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, mä en oo mikään ruokaihminen. 😀 Tykkään tosi perus-sapuskoista, kotiruuasta, simppelistä ja turvallisesta. 😀 Kaikki piperrysjutut ahdistaa ja olen vähän nirso. Tykkään tosi paljon thaikkuruuasta ja italialaisesta. 🙂 Ja roskaruuasta. 😀

 2. Kashmir on ihan parasta, ostin varmaan yli viisi vuotta sitten 70% alella sellaisen 100% kashmiria olevan oloasun, jossa on housut ja sitten sellainen kietaisutyylinen yläosa, se on heittämällä paras juttu mitä olen koskaan ostanut. En vaan raaski käyttää sitä niin usein kuin haluaisin, kun pelkään, etten löydä toista samanmoista. 😀 Vaatteissa olen itse pidemmän aikaa koittanut toteuttaa tuota, tosin viime vuonna ostin aivan älyttömän vähän vaatteita, varmasti meni reilusti alle 500€ vaatteisiin rahaa, ja tossa summassa on mukana 150€ talvikengät sekä yli 100€ maksaneet kahdet liivit. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Noi Soft Goatin oloasut on ihan to die for!!! Kuolasin niitä just pr-toimistossa ja joskus mulla on vielä varaa ostaa ne! 😀

 3. Elämä on liian lyhyt! Niin se vaan, minkä vuoksi kannatan ajatusta, että jättää katsomatta tylsät, turhanpäiväiset ja huonot leffat ja tv-ohjelmat, sekä lukematta myös ne samankaltaiset kirjat ja muut julkaisut. Lisäksi eläinten kanssa vietetty aika on yleensä paljon laadukkaampaa kuin ihmisten kanssa vietetty aika:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu, ei kannata elämää liikaa tuhlata huonoihin asioihin.

 4. Sissi says: Vastaa

  Tässä oli montakin hyvää ajatusta ja viimeisen kohdalla multa pääsi melkein ääneen et TÄMÄ! Eläimet, todellakin <3 En pysty kuvittelemaan, miten tyhjä koti olisi ilman kissoja.

  1. Kissis says: Vastaa

   No NIINPÄ. <3

 5. Kiitos vaan.. Nyt sain pakkomieltään Soft Goatista..

  1. Kissis says: Vastaa

   Ole hyvä! 😀 Mäkin olen useasti käynyt sivuilla kuolaamassa…tälläkin hetkellä Soft Goatia päällä! 😀

 6. Aion muistuttaa sua tosta KYLLÄ-osiosta tästä lähin joka kerta, ku meinaat nihkeillä jotain! BUAH! 😀 Hyvä lista, ja inspiroi ihan aidosti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Ahhahah! 😀 Siitä vaan!!

 7. nea says: Vastaa

  Jee kohta mä omin taas Reiskan, Arskan ja Alman ? Parasta!

  1. Kissis says: Vastaa

   Hehee 🙂

Vastaa