Vuoden vikat leffat + TOP 3

Näin Uuden Vuoden aaton kunniaksi heitän tänne vielä loput tänä vuonna näkemäni elokuvat ja tietenkin se top kolmonen! Tässä kuitenkin ensin vielä nämä neljä leffaa:

arrival1

Arrival – Kiinnostava elokuva, vaikka ajoittain ihan vähän tylsä. Odotin kai enemmän jotain ufo-räiskettä, mutta tässä keskityttiinkin ihan muihin asioihin. Mä en oikeestaan voi sietää Amy Adamsia – kaikissa leffoissa tää näyttelijätär tuodaan niin LÄHELLE, ja niin tässäkin. Mutta ihan katsomisen arvoinen leffa ja kaikki tuntemani tän nähneet ovat tykänneet kovasti.

fantasticbeasts

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3D – NO VÄHÄN LIIAN PITKÄ. Mä aina nykyään valitan elokuvien pituuksista, mutta en tajua miksi kaikista pitää pakolla tehdä yli kakstuntisia, kun SELKEESTI osa (usein action-)kohtauksista on aivan turhan pitkiä. Ja mähän siis inhoan Redmaynea, INHOAN. Muuten OK, koska kuitenkin Potter.

rogueone

Star Wars – Rogue One 3D– NO PITKÄ. :’D Ja ihan kun olisin nähnyt tän jo aiemmin?! Siis todella perusmeininkiä ja puuduttavaa sellaista. Mutta aivan ihana päänäyttelijämuikkeli, Felicity Jones. Mä en taida enää olla Star Wars -kohderyhmää.

2a17ae65b70621fc_passengers-dom-df-15386_rv2

Passengers 3D – Jotenkin tää vaan kolahti, ihan kunnolla! Suurin syy mennä tää katsomaan oli tietenkin Jennifer Lawrence, ja odotin aika perus-jenkki-avaruus-leffaa, mutta oli jotenkin paljon parempi. Todella simppeli, todella ennalta-arvattava, mutta silti helkkarin hyvä. Ei ollut mitään häiritseviä ylilyöntejä, kiva katsella.

Kaikista tänä vuonna näkemistäni leffoista top 3 on seuraavanlainen:

 1. Hacksaw Ridge
 2. Angry Birds
 3. Passengers  NO EIPÄS OOKAAN VAAN: The Hateful Eight TAI The Revenant! Jaettu sija!

Täällä tältä vuodelta tammikuun leffat, täällä helmikuun, täällä maaliskuun, täällä alkukesän, täällä loppukesän, ja täällä edellinen satsi. Yhteensä katsoin tänä vuonna 70 elokuvaa, mutta näistä kolme vain puoliksi (lentokoneessa). Eli loppusaldo hyvin pitkälti sama kuin viime vuonna, 67 kpl.

Huomenna aion vilkaista Assassin’s Creedin, eli sillä lähtee leffavuosi 2017 käyntiin! La La Land on myös yksi alkuvuoden must see!

Mitä mieltä mun top 3:sta ja mikä on teidän tän vuoden top 3?! Superhyviä tai superhuonoja leffoja? Kertokaa!

Kuvat Googlen kuvahaulla.

10 Comment

 1. Anna says: Vastaa

  Jee! Ehdottomasti leffajuttuja lisää kanssa vuonna 2017! Haluaisin tehdä näitä itekin, mutta ehkä riittää, että näitä pääsee lukeen sun blogista : D

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, kyl näitä tulee! 😀

 2. Samaa mieltä tuosta Fantastic Beastsista. Vähemmän sitä actionia kiitos. Tästä syystä en ole jaksanut katsoa mm. Hobitti-trilogian kahta viimeistä osaa, puuduttavaa..

  En pitänyt kirjaa viime vuoden katsotuista, joten en nyt osaa heittää parasta :(. Tänä vuonna täytyy taas pitää kirjaa. Eilen illalla katsottiin Netflixistä Sarah’s Key ja The Cobbler, tykättiin molemmista. Ensin mainittu oli ahdistava ja liikuttava, mutta hyvä ja jälkimmäinen mukavan höpsö ja kreisi.

  1. Kissis says: Vastaa

   Apua mun pitikin korjata mun top3:n kolmosta, kun en tajunnut että noi kaks superhyvää olikin tänä vuonna, muistin että olivat 2015! 😀

   Joo musta tuntuu, että vähän joka leffassa pitkitetään jotain kohtauksia ihan turhaan. 🙁 Kiitti leffavinkeistä, pitää vilkuilla! 🙂

 3. Helmi says: Vastaa

  Hacksaw Ridge oli niiiiiin hyvä, ehdottomasti mun suosikki viime vuodelta myöskin. Arrival oli lähinnä tosi hämmentävä (mulle Amy Adams on vieläkin se Disney-prinsessa öö 10 vuoden takaa) ja en oo vieläkään ihan varma tykkäsinkö Revenantista. Leffassa kävin varmaan suunnilleen 25 kertaa, varmasti unohin jotakin mutta eipä kovin vakuuttava leffavuosi ollut (paitsi se Leon Oscar vihdoin).

  Tykkään tosi paljon näistä sun leffapostauksista! Pitäis itsekkin höpötellä enempi suosikkielokuvista.

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijjai, Revenant oli niin hyvä! 😀 Pitäis melkeen katella uusiks joskus. Ja kiva että tykkäät!

 4. Arvottiin Arrivalin ja Passengersin välillä ja Arrival veti pidemmän korren tälleen kahden humanistin ruokakunnassa 😉 Tykkäsin runollisesta viipyilevästä ja kerronnasta.

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, ovat kyllä hyvin erilaisia! 😀

 5. Marjo k says: Vastaa

  Mä oikeesti kunnioitan näitä sun suosituksia. 🙂 Oon tykännyt just samoista. Paitsi en ymmärrä Angry Birds? 😀 odotan jo kovasti, että näen tuon Hacksaw Ridgen, heti kun tulee vuokralle.

  Revenant <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, no minkäs sille mahtaa kun on maailman paras leffamaku! ;D

   Siis Angry Birdsin katoin itse asiassa joulupäivänä uusiks. 😀 Kyllä se leffateatterissa oli hienompi, mut siis jotenkin vaan tykkäsin ihan sikana. Hauska ja hyvät musat. Ehkä vaikutti sekin, että aika harva animaatio enää on mitenkään kovin ihmeellinen. :/

Vastaa