LIIAN IHANA

Guerlain Petrouchka

Aika monilla kosmetiikkaintoilijoilla on varmasti sellaisia tuotteita jemmassa, joita ei millään raaskisi korkata, luulen ma. Siis joita vaan säännöllisesti ihastelee ja silittelee, mutta ei vaan millään halua ottaa käyttöön. Ihan älytöntä, tiedän, mutta itsekin välillä syyllistyn tähän. Tässäpä yksi sellainen, jota en vaan ole vielä raaskinut käyttää, koska se on niin pirun nätti!

Guerlainin Petrouchka Eye & Blush Palette! Sain tämän lahjaksi, eli en ole maksanut tästä mitään ja tuskin olisin tätä raaskinut itse ostaakaan! En pidä sametista missään, enkä tykkää mistään samettisista pussukoistakaan, joten tämä paletin pussi ei ole mielestäni mitenkään erityisen nätti. Mutta sisältö, ahh, se on! Kaksi kerrosta tämä paletti sisältää ja esittelen ne nyt ilomielin.

Guerlain Petrouchka

Eka kerros on mun lemppari: just mulle tehdyt luomivärisävyt! Nam. Miten raaskin?! Mulla toki on ruskeita luomivärejä paljon käytössäkin, mutta ai että nää on nättejä. Arvosteluista olen lukenut, että pigmenttiä näissä riittää ja jälki on kaunista. Guerlainin luomiväreistä mulla on kokemusta ja olen tykännyt niistä ihan älyttömästi.

Guerlain Petrouchka

Alimmainen kerros on poskia varten! Ihania sävyjä, etenkin tuo oranssi on erittäin jees. Mulla on ollut tuon sävyinen oranssi poskipuna mielessä jo pitkään, ja tästähän se löytyis, jos vaan raaskisin! Etenkin nuo vasemmanpuoleiset napit ovat kyllä harmittavan pieniä ja jokseenkin varmaan hankalia saada väriä mukavasti irti. Ehkä pari sävyä olis tähän riittänyt?

Swatcheja ette siis tästä postauksesta löydä, mutta tsekatkaa ne halutessanne Temptaliasta, suora linkki tässä.

Guerlain Petrouchka

Pitäiskö mun vaan ottaa tää namupala nyt käyttöön? Löytyykö teiltä jotain korkkaamattomia jemmameikkejä, millaisia/mitä?

0 Comment

 1. Mulla ei ole jemmameikkejä, otan kaikki käyttöön heti. Olen varmaan outo? 😀

  1. Kadehdittavan outo! 😀

 2. Mari says: Vastaa

  Ei vitsit kui ihanat sävyt!! Aaaaaa!!

  1. No todellakin on!

 3. exjemmaaja says: Vastaa

  Jemmasin ennen ihanuuksia.
  Lopetin sen sitten, kun olin joutunut laittamaan roskiin joitakin ihania tuotteita, jotka lopulta vanhentui/rikkoutui lähes käyttämättömänä..
  Kun tulee se jemmausfiilis, niin yritän itselleni perustella, että ne on tehty käyttöön.Uusia saa.. Luomivärit sitäpaitsi kestää kauan, joten niistä voi nauttia pitkään..
  Ja aina löytyy uusia ihastuksia!. Kun sen paletin joskus loppuu saa, niin ei sitä välttämättä jää edes kaipaaman, kun on uusi tuote jemmassa ;).

  Ehdottomasti käyttöön siis!

  1. Nojoo ja etenkin shampoiden/suihkugeelien/voiteiden kohdalla jemmaus ei kauheen pitkään kannata, menee aineet huonoiks. 🙁

 4. Salla says: Vastaa

  Jessus sentään miten TÄYDELLINEN!!!! <3 <3 Nyt välittömästi käyttöön! Mä en jemmaa mitään, käyttökamaa kaikki 🙂

  1. Hehe. 😀

 5. Sissi says: Vastaa

  Voi kerpele, sormet oikein syyhyää päästä hipelöimään noita värejä! En pystyisi olemaan käyttämättä:D Mulla ei ole käyttämättömiä aarteita mutta toki tuotteita, joita säästelen ettei ne KULU.

  1. No sama! 😀 Mä en yleensä taas säästele mitään, minkä oon jo alottanu ! 😀

 6. Mä oon hipelöinyt tätä jo parissakin alessa, mutta jättänyt aina ostamassa. Aivan ihana tuo kyllä on!

  1. Sissi says: Vastaa

   MISSÄ?

  2. Niin joo tän tosiaan voi vielä jostain alennuksesta bongata 🙂

 7. Pirjo says: Vastaa

  Mä löysin tämän paletin 70 % alennuksesta :D. Ei muuta kuin käyttöön vaan. Paljon ostan, mutta mitään en säästele mentaliteetilla mennään 😉

  1. Hehe. 😀

 8. Emma says: Vastaa

  oumaigaad tää on ku mulle tehty paletti. Ihan uskomattoman täydellinen. Ja tätä nyt ei tietenkään enää saa mistään? OTA KÄYTTÖÖN!!

  1. No kuulemma alepöydistä voi vielä löytää!!! OTAN!

 9. Ilona says: Vastaa

  Tää on UPEA. Mä en jemmaile mitään, otan kaiken aika hävyttömästi käyttöön heti. Käyttöön mä ne olen ostanut, välillä kalliillakin, niin pakko. 😀 Myös tämän paletin. 😀 Ota tää hyvä nainen käyttöön, nää sävyt on IHANIA!

  1. En oo yllättyny, että sultakin tää löytyy! 😛

 10. Myy says: Vastaa

  Ei mitään jemmameikkejä! 😀 Mutta kauniita asioita käytän varovasti ja siististi jostain sopivasta kohdasta.

  1. :’D

 11. Liisa says: Vastaa

  Hei joo, mäkin oon nähnyt tätä Stockan alehyllyillä! 😀 -60%! Mua tää ei niin kiinnostellut, kun on liian lämpimähköt sävyt luomiväreissä. Mutta on se nätti! ISKE KIINNI!

 12. Ansku says: Vastaa

  No todellakin pitää ottaa käyttöön 😀 Ihanan ylellistä 🙂

Vastaa