Kun Saara Sarvas suosittelee…

…niin mehän uskotaan! Montakohan kosmetiikkatuotetta olen kotiini klikkaillut Saaran suosituksesta? Noo aika monta! Ja näin tein taas, tällä kertaa nimittäin kotiutin Beautybaysta pienen pinkin ihmeen, Beauty Blenderin (BB!), josta Saara bloggasi täällä. En nyt kyllä tiedä onko mitenkään tarpeellista kuvata meikkisienen käytöstä videota, sillä tämä noin 19 euron arvoinen pinkkiys-sieni on oikeastaan ihan tavallinen meikkisieni, vähän hauskemman näköinen, muotoinen ja värinen vain!

Ja toimii kuin unelma. En ole luopumassa täysin Shiseidon meikkivoidesiveltimen käytöstä, mutta tämän pinkin palluraisen avulla nestemäinen meikkivoide levittyy kyllä ihan supernopeasti ja superhelposti! Tykkään ihan tosi kovasti. Tällä hetkellä muutenkin menossa nestemäisten meikkivoiteiden kausi, käytössä enimmäkseen Armanin Maestro ja Guerlainin Parule de Lumière.

Joku muukin ihastunutrakastunut tähän?

16 Comment

 1. Mä olisin niiiiin monta kertaa halunnut kokeilla Guerlainen meikkivoiteita, mutta kun niiltä ei tunnu löytyvän (ainakaan suomen markkinoilta) tarpeeksi vaaleeta 🙁 Kesällä varmaan menis, mutta ei talvella.

  Beauty Blenderistä olen haaveillut varmaan jo viisi vuotta, mutta ne vaan ole ostanut. Mä luotan Sigman siveltimiini meikkivoiteen kanssa. Vaikka niiden pensselit on muuten vähän mitä on SigmaX synteettiset on kyllä ihan parhaita!

  1. Tuskin ostaisin Guerlainin meikkivoidetta, hinnankin takia, koska ei toi mitään kovin erikoista oo.

   Tosi nopsasti saa kyllä meikkivoiteen levittymään tasaisesti ton BB:n avulla ja helppo nenänpielet ym. saada peittoon! Shiseidokin hyvä, mutta ei niin nopea!

 2. Mohn says: Vastaa

  Jokunen vuosi sitten meinasin tuohon haksahtaa, mutta jäi sitten hankkimatta. Nyt käytössä lähinnä BB-voide ja Bourjoisin meikkivoide, jota tosin käytän hyvin harvoin ja molemmat levitän ihan vaan sormin ja silleen sujuu tosi nopsasti, näppärästi ja nättiä tulee. 😉

  Olikohan Gina Tricotilla kun jotain vastaavan näköistä ja aika paljon halvempaa härpäkettä pällistelin, mutta jätin sitten senkin ottamatta kun noi omat tassut toimii niin hyvin.

  1. Joo, siitäkin on vertailu tuolla Saaran blogissa!

   En yleensä oo meikkisienistä niin tykännyt, etenkin kun yleensä ovat niin jähmeän kovia. Mutta tää on kyllä hyvä!

 3. Elisa says: Vastaa

  Mulle tuo ei sopisi, kun en meikkaa vesipisteen lähellä :/ Periaatteessa voisin meikkivoiteen käydä levittämässä vessassa, mutta en vain jaksa. Muuten tuo toki vaikuttaa todella kelpo tuotteelta!

  1. Mäkin aiemmin meikkasin jossain olkkarissa mut nykyään alusta loppuun kylppärissä!

 4. Mulla on joulukuusta lähtien ollut Sephoran oma vastaava odottamassa. Vielä en ole testannut vaan tyytynyt leikkimään sillä. Oiva stressilelu nimittäin.

  1. Ai silläki on tommonen!

 5. Tuo luxusmuotoilu ja ulkonäkö on kyllä jo puoli tuotetta. Ei ollut tuttu entuudestaan.
  -Helena ja Blackie-

  1. Joo, söpö on!

 6. Elli says: Vastaa

  Jep, mä ostan vaikka sian säkissä, jos Saara Sarvas suosittelee 😀 No ei nyt ihan, mutta tosi paljon hyviä tuotteita on käytössä Saaran vinkistä. BB:n haluaisin kans 🙂

  1. Heh, Saaralla on paljon valtaa!

 7. Tibs says: Vastaa

  No, tota pitääkin ehdottomasti kokeilla!

  1. Kandee!

 8. Tykkään beauty blenderista hulluna, halpisversiot ei vaan toimi samalla tavalla.
  En itsekään meikkaa vesipisteen luona mutta käyn eka kastelemassa sienen ja sitten meikkaamaan meikkipöydän ääreen. Ei tarvii olla vettä lähettyvillä. Mieletön kapistus.

  1. Joo en tiedä mikä on ton salaisuus! Peseminenkin helppoa!

Vastaa