Joulukuu on pelastettu

lookfantasticadventcalendar_2015

Ihan hetken, siis jonkun nanosekunnin ajan, harkitsin selviytyväni tulevan joulukuun ilman joulukalenteria. Mutta sitten tulin onneksi järkiini. Miten ankeaa se olisi?! Viime vuoden tapaan laitoin siis taas pienen omaisuuden joulukuun aamujeni iloihin, ja tilasin eilen LookFantasticin joulukaltsun. Samalla muuten huomasin rekisteröityneeni LookFantasticiin vuonna 2007 ja tilanneeni sieltä vain kerran jotain? Omituista. Hyvä etten tehnyt tilaustakin vanhalla osoitteella.

Ymmärtääkseni tämä on ensimmäinen joulukalenteri LookFantasticilta, joten mitään vertailua ei ollut saatavilla edellisiin vuosiin. Kyyläilin kuitenkin hieman nettikaupan merkkejä läpi. Paljon on tuoksuja ja niitä en ihan hirveästi joulukalenteriini kyllä toivoisi, mutta jo B-kirjaimella alkavia ihania merkkejä löytyi: bakel, bare minerals, benefit, bliss, bumble and bumble, butter london… Oujee! Ja onhan tämä ihan tosi nätti ainakin ulkonäöllisesti, joten toivon sisällönkin (arvoltaan yli 250 puntaa!) olevan kultaa!

Siis kysehän ei ole siitä, että olisin jotenkin kosmetiikan tarpeessa. Todellakaan en ole, vaan tässä on puhtaasti kyse samasta kuin LivBoxissakin: haluan yllättyä! Ja tietenkin päästä kokeilemaan uusia tuotteita.

Benefitin kalenteriani rakastin viime joulukuussa!! Tänä vuonna siinä on 12 luukkua ja hintakin on puolet halvempi. Ja tuskinpa tulisi tilaisuuttakaan nyt sitä edes hommata. Lisäksi tuotteet saattavat olla ainakin osittain samoja. Eli vaikka Benefit onkin ihanin, olen tyytyväinen nyt tähän. Kyseessä tosin on vasta ennakkotilaus, mutta oletan sen kuitenkin saavani?! Ja tässä taitaa olla 25 luukkua?!

Millaisen joulukalenterin luukkuja te meinaatte tänä vuonna availla? Onks suklaata vai kosmetiikkaa? Onko 100 euroa joulukalenterista edelleenkin aivan liikaa? Okei, on tietenkin, mutta ONKO SILLÄ VÄLIÄ?

Kuva: LookFantastic.com

P.S. Jostain syystä mikään alekoodi ei toimi tän joulukalenterin tilaamiseen… Mutta kaupanpäälle sai LookFantasticin syyskuun Beauty Boxin! Enkä ole edes spoilaantunut sen sisällöstä!

26 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  OU MAI! Miks mulla ei ole nyt varaa??????

  1. Mä mietin ensin ihan samaa, ei olis varaa, mut sit mietin joulukuuta ilman kalenteria… :’D Viimeks oli kyllä niin mahtavaa joka aamu herätä avaamaan luukkua! <3 😀

 2. Tutkailin tuota samaa, MUTTA menen marraskuun alussa Nyciin, niin jos sitä sieltä sitten saisi vielä jonkun joulukalenterin, tosin vaarana on, että myydään jo ei oota, mutta riskejä on otettava! 😀

  1. Lucky you!! 😀 Mut joo, toi olis kyl paha, jos ois joku reissu tiedossa ja pitäis nyt pähkäillä, että mitä tekee. 😀 Toivottavasti on jäljellä! Ja Nyc = <3!

 3. Salla says: Vastaa

  Vittu. Mäkin tilasin.

  1. MUHAHAHHAAH.

 4. Mulla on ollut 2 edellisenä vuonna TBS:n kalenteri, mut nyt aattelin ehkä jättää sen väliin, kun melko paljon samoja tuotteita oli nuissa kahdessa. Yleensä mulla on ollut suklaakalenteri nuita ennen :).
  Nyt siis pitäisi jotain kivaa keksiä kalenteriksi!!
  Tuntuu liian tyhjältä, jos ei ole mitään avattavaa :/.

  1. Joo TBS ois kiva kans, kun mulla ei oo sitä ollut koskaan, mutta en oo mitenkään hirveesti hihkunu aiemmista TBS:n kalentereista…Liikaa semmosta, jolla en tee mitään.

 5. Ihan mielettömän paljon houkuttaisi, mut hieman ehkä lyttää tuo et bonuksena saa tuon boxin – joka mulle pitäisi olla jo tuloillaan, jääkö siis ihan vain sen takia tilaamatta? Hmm.

  1. Siis eiks tää boksi oo muka jo tilaajilleen tullut? Kuulin, että olis. 😮

 6. Lilla says: Vastaa

  Grrrhmm….Mtenkäs se maahanmuuttopolitiikka, hädässä olevat ihmiset, talouskuri ja säästäminen….Ja noh, jos eivät nämä ajankohtaiset niin ainakin ja viimeistään luonnonsuojelu ja ekologisempi elämäntapa.

  Eli kolmekymppiä ”aikuisten” kalenterista olisi jo selkeästi liikaa. Kakskymppiäkin. Ehkä jos ilmaiseksi postista pukattaisi niin ottaisin vastaan. Koittaisin sitten niistä viljellä mahdollisimman monimuotoisia hyödykkeitä, ehkäpä pikkujoululahjoiksi.

  1. Hihihi. :’D

 7. Minäkin tämän olen tilannut eilen vai toissapäivänä, ihan siksi, että mieheni on aika onneton ostamaan lahjoja ja yllätyslahjoja jouluna tulee tosi harvoin. Pakko siis yllättää itse itsensä ja näinhän se onnistuu 😀

  1. Yllätysten joulukuu! <3

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Oishan toi ihana, mut ei itarasielu antais ikinä periks laittaa satasta joulukalenteriin 😀

  1. Ymmärrän. Yritän ite olla ajattelematta hintaa.

 9. Marjo says: Vastaa

  Mä tunnustan että oon googlettanu jo viikkotolkulla eri kosmetiikkamerkkien holiday collection paljastuksia sekä näitä ihania kalentereita. en vaa osaa päättää minkä haluaisin, tulossa on tosiaan niin paljon kaikkea ihanaa. Odotan innolla mitä UD ja Gwen Stefani saavat yhdessä aikaan..L’Occitanen kalenteri kiinnostaa tosi kovasti, ja sitten olis Too Facedin Holiday kokoelma joka olisi jo tilattavasissa eri nettikaupoissa..huoh. hyvästi rahat 😀 tätä kalenteria en jostain syystä ollutkaan bongannut, kiitti vinkistä!

  1. L’occitanea ei vaan saada Suomeen. 🙁 Menee aina vähän mahottomaks näiden kalentereiden tilaaminen kun ne on aina sold out jo samantien. Siksi päätin etten jaksa tuskastella asian kanssa enempää, kun tää LookFantasticin on nyt kuitenkin erittäinkin ihana. 🙂 Tosta UD:n ja Gwenin yhteistyöstä oli Instassa jo jotain!

 10. Minde says: Vastaa

  Kiitos vinkistä, pistinpä minäkin heti tuon tilaukseen! 🙂 Viime vuonna mulla oli TBSn kalenteri, ihana myyjä vielä peitti mulle sen takaosan kun tuskailin ett jos vahingossa näen sen sisältölistan. Yllätyshän sen olla pitää! 😀 😀

  1. No todellakin! Ihan hölmöä edes tommonen sisältölista 😀

 11. Paula says: Vastaa

  Tuota noin.. Jos olisi mahdollista, niin kirjottaisin tän seuraavan TOSI pienellä fontilla. Mulla on vähän niinkun kaksi harrastusta. Kynsijutut ja sitten legot. (Päätin, että yli kolmekymppisenä saan tykätä mistä haluan!) Muu kosmettiikka tulee vasta näiden jälkeen. Ja tuleehan mulle LivBox! Joten mä ajattelin hankkia itselleni Lego City -joulukalenterin……! Tosin en kyllä tiennyt edes näistä kosmetiikkakalentereista =P

  1. Hehe, just hyvä. 🙂 Ne legokalenterit näyttää mustaki aivan ihanilta. 😀

 12. Santsuli says: Vastaa

  Kiitti vinkistä! 🙂 Munkin oli tilattava 😛 joulukuuta odotellessa!

  1. Niinpä! 😀

 13. Suvi says: Vastaa

  Voi että, nyt meni kyllä rahat että humpsahti! 😀 Benefit ois itseänikin kiinnostanut eniten, harmi ettei sitä saa tilattua mistään :/ Tämä Lookfantasticin boksi on kyllä täysin yllätys sisällöltään, toivottavasti hyvä sellainen!

  1. Niinpä!!! Ei saa sit tulla tänne haukkumaan, jos se onkin ihan kamala. 😀

Vastaa