Totuus kauneusbloggaajista

Kun pyörin jossain blogimeiningeissä, liittyvät ne yleensä johonkin kauneustapahtumaan tai jonkun kauneusbloggaajan järjestämiin bileisiin. Näitä upeita, persoonallisia naisia on aina ihana tavata ja koska tässä blogipiirissä on levinnyt alunperin Sallan aloittama postaus, otan minäkin siihen nyt osaa. Kuten Salla postauksessaan kirjoittikin, palautetta ja kehuja ei koskaan voi saada liikaa! Todellakin samaa mieltä!

Miss Piggy`s Pearls -blogin Salla (koiramuija!) on vaan ihan älyttömän hauska ja hyvä tyyppi. Ihanan puhelias, iloinen, avoin. Sallan koiruuksia en ole VIELÄ päässyt tapaamaan, mutta toivottavasti joku päivä näin tapahtuu, maailman suloisimman näköisiä otuksia! Viestitellään Sallan kanssa ahkerasti FB-mesessä, Sallalla on emojit hallussa! Salla on myös eka ihminen, jonka voisin valtuuttaa puolestani irtokarkkiostoksille, hahaa!

Lazy Dynamite -blogin Nekku on kiinnostavalla tavalla todella kaunis tyttö. Ja supersalaperäisen oloinen! Nekulla on myös aivan ihana, rauhallinen ääni. Nekun kautta pääsin alunperin mukaan kauneusbloggaajien sisäpiiriin ja olen tästä edelleenkin tosi otettu ja kiitollinen. Nekku loihtii kadehdittavan upeita glittermeikkejä!

Mustaa Kajalia -blogin Heidi on asennemimmi! Paitsi että rakastan Heidin blogin selkeää ja toimivaa ulkoasua, Heidi taitaa kauneimmat näkemäni tummat silmämeikit, niitä ei voi kuin ihastella suu auki. Lisäksi harvalle naiselle sopii tumma huulipuna niin hyvin kuin Heidille, vau! Peukkua pitää nostaa myös Heidin mielettömälle elämäntapamuutokselle, todella kaunis nainen on ollut aina, mutta nyt ihan hehkuu!

Glitz & Glam -blogin Minna vähän pelotti mua aluksi, haha! Minnasta huokuu sellainen hillitön kokemus ja tietotaito, ja tunsin itseni vähän tyhmäksi kakaraksi Minnan rinnalla. Ja Minnahan ON fiksu, mutta myös todella sydämellinen, lämmin ja ihana ihminen. Ja ihan hillittömän taitava ammattimeikkaaja, joka kuitenkin osaa blogissaan kertoa aiheesta niin käsittämättömän hyvin ja perusteellisesti, että tällainen tavismeikkaajakin ymmärtää ja kiinnostuu. Vaikka Minna äiti onkin, ei kuitenkaan mikään ”tylsä äitityyppi”, ihan päinvastoin!

Piece Of Panda -blogin Panda on ihan kreisi näätä-lady! Panda on ihanan puhelias ja nauravainen ja hyvällä tavalla vähän hullu, mutta kuitenkin todella fiksu ja järkevä tyyppi. Olen kateellinen Pandan ihanista pisamista (ja tietenkin niistä freteistä). Panda on kyllä tyyppi, johon ujommat ja hiljaisemmatkin uskaltavat tutustua.

Pumpulipupu -blogin kirjoittaja on ehdottomasti ystävällisin koskaan tapaamani ihminen. Tämän upean punapään kanssa keskusteleminen on aina yhtä hämmästyttävä kokemus, koska, noh, kukaan ei vain osaa uppoutua keskusteluun samalla tavalla! Pumpulipupu on todella kiinnostunut kosmetiikasta ja on varmasti innostuneilla ja osuvilla kysymyksillään kaikkien tapahtumien odotetuin vieras.

.SENSAISTI. -blogin Mari on oikeastaan mun idoli, koska kaikista kosmeblogeista ekana luin ja ihailin .SENSAISTI.a! Siksi mun on vieläkin vähän vaikeeta suhtautua Mariin muuten kuin fanina, heh. Ihailen aina Marin meikkiä, niin taitavaa. Marihan on ihan törkeän hyvännäköinen ja älyttömän mukava ja jos mun pitäis kimppakämppäillä jonkun tytön kanssa, niin Mari on hyvä esimerkki siitä, millainen sen tytön pitäis olla!

Paljon mahtavia flikkoja jäi vielä paljon jäljelle, tekis mieli kirjoittaa kaikista muistakin tapaamistani ihanuuksista! Ehkä mä teen tästä  joskus vielä vol 2:n?

Oliko nämä blogit ja bloggaajat teille entuudestaan tuttuja?

20 Comment

 1. Itse olen tavannut pari ihanaa uutta tuttavuutta blogijuttujen parissa ja nyt tuleekin sovittua aina etukäteen että mennäänhän varmasti yhdessä 🙂

  1. Joo kyllä aina ennen tilaisuuksia tässäkin piirissä kysellään, että kuka on tulossa. 🙂

 2. Nonnu says: Vastaa

  Kaikki tuttuja! 😀 ja niin samaa mieltä! <3 Pitäisköhän itsekin tehdä tämä postaus….ihmiset kehuvat nykyään liian vähän ja antavat liian vähän krediittiä. Jos on jotain negatiivista sanottavaa, niin se sanotaan kyllä, mutta harvoin näitä positiivisia juttuja 🙂

  1. Pitäis!!!

 3. Voi ei mitä ylisanoja <3 Tämä sain kylly hymyn huulille ihan kaikkien kehujen osalta 🙂

  1. Satu says: Vastaa

   Oon 100% samaa mieltä Heidin upeista silmämeikeistä 🙂

  2. Tuskin kukaan voi olla eri mieltä! 🙂

 4. Salla says: Vastaa

  Kiitos samoin toi irttarijuttu, harvalle vois antaa noin tärkeän valtuuden 😀

  Kiitos muutenkin kun kirjoitit musta <3 On kyllä jännä nähdä itsensä toisen silmin. Itse sitä kiinnittää helposti huomiota omiin negatiivisiin piirteisiin, tällainen toisen puolen näkeminen tekee ainakin mulle TOSI hyvää! 🙂

  1. Kaikki muut valkkaa pussiinsa jotain ihan ihme karkkeja, hyi! 😀 Meillä on selkeesti se paras ja ainoa oikea maku <3

 5. Mä en ole tavannut kuin Sannin 🙂 mutta olisi kiva tavata kaikki teidät muutkin!

  1. Niin, miitteihin vaan mukaan! 🙂

 6. Niina says: Vastaa

  Tää on kyllä ehdottomasti yksi viime aikaisista parhausjutuista blogeissa. Palautetta ja kehuja ei todellakaan voi saada liikaa. Niin kivaa lukea tämmösiä. 🙂

  1. Joo! 🙂

 7. Anonymous says: Vastaa

  Kaikki tuttuja. Mutta tuossa kuvassa aasialaistaustainen kaunotar, jota en tunnista? Kuka hän lienee?

  1. Hän on ihana ilopilleri Sini! 🙂 Blogi löytyy: aisinilandia.blogspot.fi

 8. Voi Kissis! <3

  Itselläsi on niin mahtava huumorintaju ja hauskat ja kiinnostavat jutut. Lisäksi tykkään hirveästi sun ”don’t mess with me” -asenteesta, jonka alta löytyy kuitenkin mitä kultaisin ja kiltein sydän! <3

  1. Hahaa 😀

 9. Minna says: Vastaa

  Oi kiitos ihana Kissis! <3 Vai pelotin minä sinua? 😀 Hassua meinaan, että minäkin vähän pelkäsin aluksi sinua. xD En pelkää ihmisiä ja uskallan jutella kaikkien kanssa, mutta olin vähän varuillani ensi tapaamisellamme. Aika turhaa se olikin, kun juttusille pääsi. 🙂

  Olisin halunnut kirjoittaa Kissaämmä -blogin Kissiksestä, mutta ajattelin, että Kissis oli jo Sallan postauksessa, niin valitsin muita. Pumpulipupustakin olisin tahtonut kirjoittaa. Sinusta olisin kertonut juuri tuon, että jännitin seuraasi aluksi. 😀

  Ihanasti olit kirjoittanut kaikista ja olen samaa mieltä. 🙂

  1. Samoja alkaa tietenkin olla jo monien blogeissa 🙂 Niin monista muistakin olis halunnut kirjottaa!

   Mutta hassua kyllä, että näistä tulee ilmi niin huvittavia juttuja, joita ei ite oo tajunnut itsestään 🙂

  2. Minna says: Vastaa

   Nauran tuolle typolleni. 😀 Tarkoitin siis meidän ensitapaamista, en meidän ensi tapaamista. 😀

   Niinhän näitä alkaa olemaan ja mietin itsekin, että melkein tekee mieli tehdä vol. 2. Ikinä ei voi hyvää asiaa jakaa liikaa. Muutenkin toisten bloggaajien esiintuominen ja kehuminen on minusta hyvä juttu. 🙂

Vastaa