Balin kosmetiikka

Balin kosmetiikka

Tuotin pettymyksen teille vuosi sitten, kun en ostanut Brasiliasta kauheasti mitään, mitä täällä oisin voinut esitellä. Nyt sama homma, en nimittäin Baliltakaan ostanut kuin muutaman hassun, edullisen putilon. Mulla ei ollut ostoslistalla mitään erityistä, mutta tietenkin suurella mielenkiinnolla aina syöksyn ulkomailla kauppoihin ja apteekkeihin tutkailemaan paikallista kosmetiikkatarjontaa. Balilta en löytänyt mitään kosmetiikkaan keskittyvää kauppaa, mikä oli pieni pettymys. Emme tosin käyneetkään missään suurissa ostoskeskuksissa, joita esim. Kutalla olisi ollut, mutta odotin Seminyakista löytäväni edes jotain, mutta sain tyytyä hyvin pitkälti isompien apteekkien kosmetiikkaan.

Yllä näettekin suurimmat ostokseni, eli puhdistusjuttuja ja pari huulirasvaa. Kaikkia näitä olen jo itse asiassa kokeillut ja ihan hyviä ovat olleet. Erityisesti Himalayan huulirasva on todella hyvä, ihan mielettömän hyvän tuoksuinen ja kosteuttaa ihan kunnolla! Clean & Clearin puhdistusgeelit ovat myös tosi kivoja, ostin tällaisia kavereille tuliaisiksikin. Tuo Mint and Tea Tree -suihkugeeli on ihan törkeän kihelmöivää kamaa ja tuoksuu niin vahvasti, että menee ihan henkeen! Mies tykkää siitä, joten saakoon käyttää sen.

Baliwhite1

Yksi syy, miksi en Balilta tämän enempää innostunut ostamaan, oli se, että siellä melkein kaikki on VALKAISEVAA. Siinä, missä me turistit mennään sinne ottamaan aurinkoa ja ruskettumaan, paikallinen väestö haluaa vaaleamman hipiän. Hullut. Mutta, kaikkea kosteusvoiteista meikkituotteisiin asti sai ihoa valkaisevana versiona, tai pelkästään juuri sellaisena:

Baliwhite5

Baliwhite4

Baliwhite3

Baliwhite1

Itsehän en vaalentavaa kosmetiikkaa halua! Olen kyllä vaalentavia kosteusvoiteita käyttänyt pigmenttiläiskiin, mutta naamaani en kyllä koskaan. Tummempaa hipiää tahdon!

Stroberi

Löysin Seminyakista hauskan, pienen kosmetiikkaa ja hiusjuttuja myyvän kaupan, Stroberin, josta ostin muutamia edullisia pussukoita ja kynsilakkoja. Kovin ovat söpöjä, mutta laadusta en oikein osaa vielä sanoa. Glitteriset kynsilakat ainakin ovat aika vaaleita, eli vaativat alleen tummemman lakan.

Balikynsilakat

Jos olet Balille lähdössä, shoppailurahat kannattaa käyttää mieluummin vaatteisiin! Etenkin Seminyakissa on tosi paljon kivoja vaateliikkeitä, ja vaikka tietenkin useimmat vaatteista ovat niin värikkäitä, ettei niitä tänne Suomen valoon saisi sopimaan mitenkään, tekee siellä myös tosi kivoja ja edullisia löytöjä. Itse ostin perinteisten I LOVE BALI -pikkupöksyjen lisäksi ihanan mekolta näyttävän housuviritelmän, kevyen superpinkin villapaidan, balihenkisen topin ja ihanat uudet bikinit. Miehellä sitten paloikin vaateosastoon huomattavasti enemmän rahaa…

Mikä on paras lomakohde shoppailuun, eli minne mun pitäis seuraavaks suunnata? 😀

13 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Bangkok!!! Mitä kosmea sieltä ei saa, sitä ei ihminen tartte 😀

  1. Äääääääää 😀

 2. Jonna says: Vastaa

  Mulla on ollut tuota samaa minttu-suihkugeeliä! 😀 Keskiseltä olen ostanut sitä. On muuten minttusta! Ja sen verran viileetä kamaa, että tuo privatepartsien pesu ei tuolla houkuttele 😀

  Oliko tässä tosiaan kaikki ostokset? Vai onko tulossa ostokset part two? 🙂

  1. Apuaa, Keskiseltä?? 😀 Liian minttusta mun makuun.

   Tässä oli kaikki!!! Mä arvasin, että petyt, hahaha! 😀 Vaatteita en täällä esittele. 😀

   1. Mun mielestä sen superpinkin villapaidan vois kyllä näyttää. Uskon, että sulle sopii tosi hyvin neonvärit! 🙂

    1. Heh, sun pitäis olla instagramissa! 😀 Mut pitää laittaa se päälle joskus tänne blogiinkin 😀

 3. Emma says: Vastaa

  Ranska on kyllä selefanin taivas, sinne kato sit seuraavaks! 😀

  1. Ranskaan ois kyllä ihana mennä pitkästä aikaa. <3

 4. Ooh, mä niin rakastan reissussa käydä hipelöimässä kaikki apteekit ja kosmetiikkaputiikit läpi! 😀 Phuketissa oli jungceylonissa sellainen suloinen kosmetiikkakauppa, joka oli täynnä ihania purkkeja ja purnukoita. Sieltä tosin tulikin hamstrattua ihan kiitettävästi tavaraa..

  Barcelona. Sieltä löytyy niin kosmetiikat kuin vaatteetkin. 😉

  1. Jep, se on ihan parasta. 🙂 Varmaan Thaimaan suuntaan pitäis oikeesti sit joskus suunnata…se on mulle ollu jotenkin vähän muuten tylsä kohde. 😛

 5. Mä lähden Pariisiin muutaman viikon päästä 🙂 Tosin ajattelin lähinnä ostella kynsilakkoja 😀 Plus meen käsimatkatavaroilla niin hankintojen pitää mahtua litran pussiin. Mutta eiköhän sinne muutama pullo sovi.

 6. Kyl Singapore on shoppaajan paratiisi ehdottomasti! Valkoisesta ihosta tuli mieleen, Gili T:llä joku kuudes seitsemän huivitetun naisen ryhmä tuli pyytää kuvaan kun oltiin tultu snorklaamasta, siinä sitten seisoin niiden vieressä neljän kuvan ajan ”ooh so beautiful”, uskonkin juuri että ottivat kuvia vaaleasta ihosta.. Onneks siniset bikinit ni Suomiedustus täydessä loistossaan 😀

  1. Hehe 😀

Vastaa