Oh, Sally!

Myönnän lakkaavani useinkin kynnet töissä aamuisin, kun ei vielä ole ihan hirveä kiire. Hyvä lakankuivattaja/kuivattava päällyslakka on kuitenkin se pelastus ja sen avulla uskallan lakata kynnet kiireessäkin. Olen myös kärsimätön mitä tulee kynsilakan kuivatteluun, ja jos en makoile kiltisti paikoillani sitä tuntia esim. telkkaria katsellen, lopputulos on enemmän tai vähemmän epätasainen. Jos en siis käytä sitä kuivattavaa lakkaa. Monia olen kokeillut, mutta viimeinkin löysin kirkkaan voittajan: Sally Hansenin Insta-Dri on epäilemättä paras kynsilakan kuivattaja, mitä olen testannut, ja tämän jälkeen ei tarvitse muita testatakaan. Aiemmin käytin Mavalan suihkutettavaa, joka ei kunnolla kyllä edes kuivattanut ja se ärsyttävä suihke haisi ympäri kämppää turhan pitkän aikaa (vai oisko pitänyt juosta aina ulos suihkuttelemaan?)

Olen muitakin Sally Hansenin lakkoja (siis sellaisia kynttä suojaavia, kynttä vahvistavia jne.) kokeillut, mutta en ole järin ihastunut. Tämän sain töistä ja onneksi annoin sille mahdollisuuden, nyt en nimittäin enää kynsiä lakkaakaan käyttämättä tätä lopuksi. Insta-Dri totisesti kuivuu samantien, monienkin kuivattajien kanssa pitää odotella kuitenkin se ainakin 10 minuuttia ennen kuin uskaltaa työntää sormensa pullataikinaan tai tyynyn alle, mutta tässä riittää vain minuutti-pari. Pinta jää kauniin kiiltäväksi ja mikä parasta, tämän avulla lakka kestää kauniina selkeästi pidempään.

Hieman kyllä kiehtoo nyt myös nämä mainoksen lakat:

Jos kynsilakan luvataan pysyvän 10 päivää kivan näköisenä, niin voisikohan se mulla pysyä edes sen huikeat 3 päivää…? Onko joku testannut näitä? Pitäisikö laittaa pullo tai pari ostoslistalle?

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Musta kynsilakka on paremman näköistä kuin punanen. En tajuu miksi naiset niin usein maalaa punaiset kynnet, kai se on jäänteitä jostai burleskiajoista.

  2. Höpsis. Punanen on värinä helpompi maalata, mustan kanssa pitää olla hirmu tarkka. Mut tykkään molemmista.

    Mutta toi Insta-Dri on siis väritöntä, tietenkin.

Vastaa