Ihan huippu kumilenksu

Mulla on semmoset todella omatahtoiset vetkulivatkulihiukset, joiden ihan perusponnarille kivasti saaminen on huonoina hiuspäivinä todellinen haaste. Tai sitten ponnari valuu ja löystyy eikä sitä vaan saa yhtään kivasti ja pysyvästi ylös. Mutta kas vain, eräänä päivänä Facebookia vilkuillessani näin HQhairin mainoksen Blax-hiuslenksuista ja pikagoogletus kertoi, että tottakai myös Ostolakossa-Virve on näitä testannut. Tilaukseen meni paketti isompaa mustaa (4 mm) ja pienempää (2 mm), pienempien paketissa oli sekä mustaa että läpinäkyvää lenksua.

Ja enpä ole muuten muita enää käyttänyt, näillä saa niin kivasti hiukset tiukalle ponnarille! Ja toimivat hienosti esim. just sen valkin alla. Löystyvät kyllä mulla ainakin pikkuhiljaa käytössä, mutta rikottua en ole näitä saanut. Käytän näitä melkein päivittäin, eivät mielestäni mitenkään rasita hiusta?

Kuka muu koklannut? Näitä saa kai jostain Sokokseltakin…?

7 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Oi kuulostaa kyllä siltä että pitää testata jos joskus vastaan tulee. kun on lasimaisen liukas, niin aina saa olla korjailemassa ponnaria

  1. Joo nää kyl pitää liukkaammankin tukan kuosissa.

 2. Hei mäkin tarvisin, nyt kun tää pysyykin jo ponnarilla! Kiitos vinkistä.

  1. Kandee.

 3. Mäkin oon käyttänyt noita aiemmin (esim. H&M:n on muuten ihan yhtä hyviä, mut pajlon halvempia), mut sit löysin nää: http://cailap.fi/cailap/hiuskorut/silikonihiuslenkki-3-kpl

  I-han parhaita, ei luista edes mun superliukkaissa hiuksissa ja ei katko hiuksia niinkuin noi ohuet kummarit. Iso suositus, siis!

  1. MUN ON PITÄNY OSTAA NOITA JO KAUAN!!!

 4. Kesällä testasin tämmösii kun oli puol metriä enämpi tukkaa mutta ei pelittäny.Tuntui että menee ”liian kireelle”.Kiinalaisilmiö silmille ja sitä rataa.Toki pieni kasvojenkohotus ei tässä iässä tee pahaakaan..
  Sellaset ”puhelinjohto”-renksukat oli miellyttävämmät ja pysyi yllättävän hyvin liukkaassa hiuksessa.
  Nyt onneksi ei tarvi ponnaroida eikä nutturoida…

Vastaa