Tatuointisuunnitelmia

Joo, mähän aattelin tän käsiprojektin jälkeen, että enää en tatskoja jaksa ottaa, tässäkin on ehkä vähän liikaa omiksi tarpeiksi. Mutta nyt sitten kuitenkin palasin taas haaveilemaan siitä kämmenselkätatuoinnista, josta täällä blogissakin parisen vuotta sitten höpisin. Eli jatkaisin tätä kättä kämmenselkään. Lisäksi tää kaipaa ehkä vähän lisää matskua vielä tonne ylös, vai mitä mieltä ootte? Tosin en tiedä mitä sinne vielä ahtais. En kyllä myöskään tiedä mitä tohon kämmenselkään haluisin, olisko se sit vaan se perusruusu? Mut kuitenkin jollain twistillä? Ja kun etenkin talvisin on jatkuvasti kuivat kädet, niin onko se ihan huono idea alun perinkin?

Pidän Sanna Angervanivan tyylistä ja onhan tää käsi kiva, mutta jälkikäteen oon silti monesti miettinyt, että onko tää silti vähän liikaa. Ois pitänyt jättää tatskat vaan muerte-naiseen olkapäässä ja tohon Intiassa otetun tatuoinnin peittävään pääkalloon ranteessa. Eli ratkaisu siihen, että ajattelen mulla olevan liikaa tatuointeja on se, että otan niitä lisää? Haha, no näinhän se menee! Noh, varaan kuitenkin johonkin helmikuulle ajan Sannalle, sillä silloin en ajatellut enää imettää! Ja hei, samalla saan sitä omaa aikaa! Onhan tässä aikaa funtsia, että mitä oikeen haluais.

Nää kuvat on otettu sillon joskus ”vikalla” käynnillä La Muerte Inkissä, nythän tatzkat ovat jo enemmän haalistuneet.

Kämmenselkätatuoinnit? Sopiiko kuiville käsille?

8 Comment

 1. Hannatic says: Vastaa

  Oon ymmärtänyt että käsissä (siis kämmenselkä/sormet) leimat haalistuu aika nopeesti ja vaatii korjailua, mutta se toki riippuu niin ihosta ja kaikesta. Paljon nykyään noita job stoppereita näkyy kuitenkin, omaa kokemusta ei oo. Kipeä paikka on ihan saleen tehdä.

  Mulla on ollu täs viime aikoina sellanen semi heikko kyky olla varaamatta aina uutta aikaa ku edellinen kuva on tehty, eikä leimakuumeesta pääse ku neulan alla, niin sinne vaan 😀 Mulle tehdään tässä kuussa kylkeä, odotan sitä tosi innolla koska mua ei muutenkaan saa kukaan koskea kylkiin ees sormilla saati sit neuloilla.

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, naurahdin tolle job stopperille. Joo, mietin kyl kans tota haalistumisasiaa. Ja kylhän toi kohta turpoo kai ihan hemmetisti, tuskin tekeminenkään niin nautinnollista tulee olemaan. Mut ihassama.

 2. Ei tossa oo yhtään liikaa! Ja mä oon ihan korppu, ei oo ollu ongelmaa kämmenselkien kanssa.

  1. Kissis says: Vastaa

   Noni, joo! Toki sit helmikuussa on ihan hullun kuivat kädet. 😀

 3. Sonja says: Vastaa

  Ei oo liikaa tossa! Itellä haaveissa joku kissatatska ja sit sisko alko puhumaa et otettais siskotatskat ? Saa nyt nähä..

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiva idea, kannatan! 🙂

 4. RuuRuu says: Vastaa

  onko mikään oikeestaan liikaa 😀 itellä ois enemmänkin jos ois varaalyödä kiinni niin pal kun haluaisin 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No en tiiä onko mikään oikeesti liikaa. 😀 Mut ehkä mä en jalkoihin (enempää) halua.

Vastaa