NEON PINK

Porvoon reissulta ostin mun toiset Vans-tossut, koska en päässyt yli tästä kenkuleiden neon pinkistä meiningistä. Ja koska maksoivat alennuksessa vain 38 euroa (suurin syy)! Mies tokaisi jo kaupassa, että ”osta pois, jos vaan noita oikeesti käytät” ja sehän se vähän ongelma onkin. Koska ihan hirveästi näitä tuskin tulen käyttämään, mutta JOSKUS kuitenkin. Nämä ei jotenkin sovi yhtään pitkien lahkeiden kanssa, vaan nimenomaan shortsien (ja rusketuksen). Eivätkä ole mitkään maailman mukavimmat kävelykengät, kuten ei kai Vansit yleensäkään…

Ostan kenkiä harvemmin fyysisistä kaupoista, vaan netistä tilaan hyvin pitkälti kaiken. Ja päähänpinttymänä on, että ennen kuin klikkaan mitään tilausta maksutapahtumaan asti, pitää vielä tsekata, etten vaan löytäisi alennuskoodi-kohtaan jotain täyttöä. Tsekkaan ainakin alennussankari.fi -sivuston sekä Ostohyvityksen, ja lisäksi ihan vaan googletan mahdolliset alennuskoodit. Tietenkin siinä kaupungilla shoppailussakin on omat puolensa, etenkin kenkien suhteen. Oman räpylän koko on hankala 37,5, joten kengät voi sitten olla mallista riippuen joko 37 tai 38. Ne juoksukengätkin ostin nettikaupasta, oishan nekin tietty voinut käydä edes sovittelemassa jossain aiemmin…vaikka hyvät ovat edelleen! Kenkätarjonta vaan on niin paljon parempi ja edullisempi netissä!

Mutta näitä muuten vaan -ostoksia tulee sitten tehtyä livekaupoissa… Ja hei löytyy vielä yksi syy näiden kenkien ostamiseen:

…mätsäävä kynsilakka, hahaa!

Mitä pidätte mun uusista tossuista? Tulisko teillä käytettyä? Mistä te ostatte kengät?

26 Comment

 1. Söpöt on. En koskaan pukisi omaan jalkaan, mutta mä oonkin tällainen takakireä kirjastotäti. Peukut rusketukselle ja mätsäävälle kynsilakalle. 🙂

  1. No ne just näihin vaaditaan. 😀

 2. eekku says: Vastaa

  Ihanan räikeät =)

  1. Ihanan ja kamalan. 😛

 3. Anna says: Vastaa

  Ihanat! Ja toi riikinkukonsulka! KESÄ!

  1. Flash tattoos! Kuvassa tosin parisen viikkoa jo vanha.

 4. maiju says: Vastaa

  Ihanat, mäkin voisin vaikka pitää 😉

  1. En siis ole kuitenkaan ainoa!

 5. Jennipenni says: Vastaa

  Ihanat! Ite oon käyttänyt vastaavia mustia vanseja ihan farkkujenkin kanssa, mutta nyt mietin, pitäskö hankkia jotkut pitkävartiset tennarit, esim converset… Ihmettelin kyllä viime talvena ja keväänä, kun jotkut hiihti lyhytvartisissa converseissa ja lahkeet oli kääritty niin, että nilkat näkyi :O En ymmärtänyt tätä ”trendiä”, etenkään kylmällä säällä…

  1. Musta onkin se järkevin väri, myös kengissä! ;D Niille tulee oikeesti enemmän käyttöä! Nää on tämmöset fiiliskengät, harvemmin mutta sit onkin ihanat. 🙂

 6. Käyttämättä jäis, kun inhoan pinkkiä, mutta kirkkaanpunaiset vähän vastaavaa mallia olevat popot on päivittäin käytössä 🙂

  1. Hööh, kai sulla lilat vansit on? 😀

  2. Eipäs ole, liian pihi niitäkään hommaamaan 😀 vaikka toisaalta ne kestäisi käyttöäkin 😀

 7. Aivan ihanat!

  1. :)))

 8. Tosi kivannäköiset, matchaavine kynsilakkoineen.. mä vaan taidan itse olla vähän liian ”täti” tällasille tossuille ja liian paksu Mrs Piggy tälle värille 🙂

  1. Heh, kai mäkin vähän oon. 😀

 9. Kylla kayttaisin! On just eika melkein mun variset! 😀

  1. Noni!

 10. No 🙁

  1. 🙁

 11. Nina says: Vastaa

  Käyttäisin! Ja helposti! Peukku 😀

  1. Oho!

 12. Niina says: Vastaa

  No mähän on tietenkin sitä mieltä, että ihan sairaan hienot! Tykkään tykkään! Mutta vaikka mä voisin tuollaiset ottaa, niin tulishan niitä rehellisyyden nimissä käytettyä varmasti aika harvoin. 😀

  Mikähän tuo kynsilakka mahtaa olla? 😛

  1. Heh, no niin, sama tosiaan täällä. 😛

   Kynsilakka on mun lemppari tällä hetkellä, ostin tän I love me -messuilta vuosi sitten! Ruby Wing on merkki ja sävy öööh Groupie? Tää on UV-lakka, eli pitäis vaihtaa sävyä vähän tummempaan ulkona, mutta mä en kyllä nää eroa. 🙁 Tosin sunnuntaina rannalla aloin miettiä, että vaihtaako tää SITTENKIN, edes vähän. 😀 Mutta tykkään tästä tällaisena tosi pinkkinä, on vielä pinkimpi oikeesti ku kuvassa!!!

  2. Ruby Wingiä myy cesarsshop ! 🙂

Vastaa