Ahhhhhhhh

Lushin joulu on odotettu joulu. Olin tuossa pari viikkoa takaperin Lushin joulutuotteiden (toisessa) lanseerauksessa, tarkoitukseni oli mennä ostamaan iso putilo Snow Fairya, joka on vaan ehdottomasti maailman parhaimman tuoksuista suihkugeeliä. No niin sitten kävi, että tarjolla oli vain yksi pullo jonka joku sikapossu ehti napata mua ennen. Onni onnettomuudessa – tajusin nimittäin, että jos vähänkään enempää Lushia aikoo ostaa, niin tilaus kannattaa tehdä Briteistä, nettikaupasta. Postikulut ovat aivan huimat 16,95 puntaa (n. 21 euroa!!!!), mutta säästöähän tulee helposti jos vaan tarpeeksi tilaa. Esimerkki: tämä 500 g Snow Fairya maksaa Suomen Lushissa 28,95 euroa, kun taas lush.co.uk:ssa vastaava kustantaa 10,25 puntaa eli hieman vajaa 13 euroa. Hitto vieköön ja soikoon näitä Suomen hintoja!!!

Snow Fairyn lisäksi innostuin tilaamaan jo ennestään hyväksi todetun Freeze -suihkugeelin, jollainen mulla oli pienemmässä koossa mukana pari vuotta sitten Malediiveilla. (Kotisuihkuolosuhteista puuttuu siis siihen ympäristöön verrattuna enää taivas kattona ja älyttömän suuret, lentävät pörriäiset…Ja lepakot!)

Palan Angel’s Delight -saippuaa tilasin myös sekä suklaan tuoksuisen kasvonaamion. Huomattavasti halvemmalla nämäkin sai, ja suht nopeasti tuli paketti UPS:n kuljettamana. Hieman miinusta pitää kyllä nettikaupasta nyt antaa: tilauksen jälkeen ei tullut minkäänlaista vahvistusta Lushilta, ainoastaan maksusta tuli kuitti WorldPaylta. Parin päivän jälkeen piti lähteä kyselemään, että onkohan tilaus edes mennyt perille ja koskakohan se on matkalla…vastaus tuli kuitenkin nopeasti. Parempaa Lush-palvelua kuitenkin nyt kuin muutamia vuosia takaperin, kun osaa tilauksesta ei voinut lähettää ollenkaan (olisivat hajonneet kuljetuksessa) ja loputkin tulivat luokseni oudon hajuisina ja rikkinäisinä. Rahat sain takaisin, mutta harmitti silti.

Varmasti joku muukin tilannut tuolta? Ja onks muita Snow Fairy -faneja? Lushin tuotteita katsellessa alkaa kyllä aina kaivata omakseen kylpyammetta…!

16 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  mä kiroan aina kanssa noita suomen lushin hintoja, ja nyt on jäänyt muutenkin vähemmälle ko liikkeen käyttö, kun halvemmallakin löytyy yhtäkivoja juttuja muualta.

  1. Snow Fairya kivempaa ei oo!!!

  2. Ruu says: Vastaa

   http://www.lush.fi/tuotteet/joulutuotteet-2/SNOW-GLOBE-SAIPPUA-106058 tuo oli minusta oikein kiva viime talvena, nyt en ole käynyt ostamassa, tuleekohan sinne ne halloween jutut vielä.. hmm siellä oli ainakin viime halloweeninä yksi aivan ihana saippua myynnissä, en vaan just nyt muista sen nimeä 🙁

  3. Joo mä tuoksuttelinkin tota siellä lanseerausinfossa… 🙂 Halloween-jutut menny ihan ohi 😮

 2. Mää oon kerran tilannu uk:sta lushilta, mutta tilasin pienempiä juttuja, niin pk:t oli vain jotain 8 puntaa. Eli postikuluineen se tilaus oli halvempi kuin suomesta tilattuna/ostettuna.

  Meinasin tilata, mutta kerkesin helsingin reissulla käydä lushista ostaan pakolliset (lemony flutter!), ja jätin sitten kuitenkin tän suihkugeelin ostamatta, vaikka ois niin tehny mieli…Mut kun noita suihkugeelejä on niin paljon jo.

  1. Joo mä tos kans jälkikäteen fundeerasin et painon mukaan varmaan määräytyvät postarit…mutta ite vähensin ja lisäilin noita tilausvaiheessa niin ei paljoo ollu vaikutusta noiden Snow Fairyjen jälkeen 🙁

 3. Myy says: Vastaa

  Painon mukaan pitäisi mennä maksut ja alle 2kg paketit (sivujen taulukon mukaan) £9,95 EU-maihin 🙂 Mä olen yleensä tehnyt Lush-ostokseni juuri Briteistä tilaamalla, mutta hieman nihkeyttä tuli aikoinaan niiden vanhan verkkokaupan kämmäilystä, jonka seurauksena asiakkaiden luottokorttitietoja ”saattoi päätyä” vääriin käsiin. Jouduin uusimaan masterini sen takia.

  1. Höh, no ihan epistä, ei toi mun paketti paljon painanu, olivat vaan tunkeneet sitä muovia isoon lootaan! 😀

   Kaikki maksusähläysjutut on kyllä perseestä!

 4. Olin juuri kommentoimassa postimaksuista samaa kuin Myy. Kävin itse asiassa eilen jo tekemässä ostoslistan ja vertailemassa hintoja brittien ja suomalaisen nettikaupan välillä. Pienilläkin ostoksillä säästää helposti ainakin kympin, ja jotkut yksittäiset tuotteet ovat huomattavasti edullisempia. LISÄKSI huomasin, että brittikaupasta saa tänäkin jouluna Glögg-suihkugeeliä, josta on tullut kahden viime joulun myötä lempparini ikiajoiksi. Palkkapäivää odotellessa…

  1. Joo sitä Glöggiä mulla on vielkin, oli jossain joulun jälkeisessä alennuksessa. 🙂

 5. Elisa says: Vastaa

  Mä aattelin, et vois kavereiden kanssa tehdä kimppatilauksen tuonne 🙂 Etenkin tuo Snow Fairy -houkuttaa (joopa joo, lisää suihkuasioitahan mä tarvitsin)…

  1. SF on parasta <3 <3 <3

 6. Nina says: Vastaa

  Mä oon kuullu tästä Snow Fairysta vaan villeja huhuja, en oo koskaan nähny mokomaa purnukkaa edes livenä!

  Eli ens kerralla kun tuun kylään ni painelen heti nuuhkimaan sun kylppäriin 😀

  1. Haha, joo sieltä yks pullo löytyy! 😀

 7. Juu, on tullut tilattua niin Briteistä kuin Suomestakin ja kaikki on mennyt kummassakin kivasti (tuotteet tullu ehjänä perille ym.)
  Harmittaa kyllä vietävästi nuo Suomen hinnat, mutta aina välillä haluan kannattaa myös Suomen liikettä, etteivät lopeta sitä täältä kokonaan! Helsingissä jos tulee käytyä, niin yleensä pakollinen vierailupaikka itselläni :).

  Suomen nettikaupassa on se hyvä puoli, että tilaus on parissa päivässä perillä eli jos on kiirekiire saaha jotain, niin siinä mielessä hyvä. Ja huomasin, että meikit ovat lähes saman hintaiset niin Suomessa kuin Briteissä, että niitä voisin ihan Suomesta tilata.

  Joulutuote-tilaus lähtee varmaan marraskuun aikana Britteihin ehkä parin kaverin kanssa, isommat satsit tilaan aina sieltä ja kun Retro-tuotteita ei edes muualta saa.
  Parin vuoden takaisesta Snow Fairystä en pitänyt, otti jotenkin henkeen se tuoksu :/.
  Pitäisi ehkä taas pikku pullo testata, onko muuttunut, kun yleensä aika eräkohtaisia ovat nuo tuoksut.

 8. Hitsit, mä aina kuolaan toisten blogeissa näitä Lushin tuotteita, mutta sitten kun pääsen paikan päälle liikkeeseen niin iskee valinnanvaikeus enkä saa mitään ostettua. Nyt alkoi harmittamaan, kun kävin eilen ruotsin puolella Lushin liikkeessä ja lähdin taas tyhjin käsin kotiin! 😀

Vastaa