Raivostuttava Reiska

Jostain syystä ne päivät, jolloin ollaan molemmat kotona koko päivä (kuten eilen), Reiska on todella touhukas. Siis raivostuttavalla tavalla. Jos se ei koko ajan ole pudottamassa tavaroita pöydiltä/juoksemassa spurtteja ympäri asuntoa/hyppimässä syliin/kiehnäämässä/tökkimässä/näykkimässä jne., se tunkee kaikkiin sellaisiin paikkoihin, joihin sillä ei olisi mitään asiaa (eli kissojen mielestä just niihin parhaimpiin mestoihin).

Makkarin vaatekaapin lisäksi Reiska hyppää jo vaivattomasti kylpyhuoneen peilikaapin päälle. Ja tietenkin samalla käy pudottamassa kaiken mahdollisen hyllyistä alas. Koska niin vaan kissojen kuuluu tehdä. Grrrh.

Lisäksi makuuhuoneen kaapin päälle se pystyy hyppäämään just ja just, se alkaa nimittäin olla jo aika korkeella, jopa Reiskalle. Siellä tietenkin on erään nimeltä mainitsemattoman tyypin kaikenlaista laatikkoa ja hitosti pölyä! Eli erittäin kelpaava paikka Reiskan mielestä.

Sitten pitää tietenkin tunkea sälekaihtimien välistä ikkunalaudalle. Sivistyneesti reunoista ei tietenkään voi mennä, vaan mahdollisimman paljon tuhoa pitää saada aikaan jo valmiiksi ihan vääntyneille sälekaihtimille. Kaikkea tyhmää me ihmiset keksimmekään peittämään kiinnostavaa katunäkymää!

Hermot siis menee helposti kun on koko päivän kotona Reiskan armoilla. Mutta eipä sille voi kauaa olla vihainenkaan. <3 Onneksi kuitenkin tänään pääsi taas töihin! 😀

10 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Aika perus juttuja:) Parhaita mestojahan on ne jonne ei saisi mennä. Mana ei ikinä pudota mitään tavaroita tai todella harvoin ehkä, mutta muuten on samanlainen. Kissa on vain iloinen kun olet sen kanssa ja näyttää sen näin:)

  tmiia

 2. Joo tietty, mut lopulta jo toivoo, että ois päiväunien aika. 😀

 3. Anonymous says: Vastaa

  😀 totta.

  tmiia

 4. Kuulostaa NIIN tutulta… Tosin meillä ei onneksi tuo juniori vielä pääse ihan niille kaikista korkeimmille hyllyille, eli tavarat ovat ainakin toistaiseksi pysyneet paikoillaan. Senioria ei kiinnosta semmoset, se tyytyy vain säntäilemään ympäri kämppää. Mutta juniori kyllä roikkuu verhoissa/repii verhoja/tuhoaa sälekaihtimet/sotkee lankakerät/heittelee pöydiltä tavarat lattioille/jne. jne. Mutta, kuten sanottua… ei noille kissoille kauaa kyllä pysty vihainen olemaankaan. :I

  Haha vikan kuvan Reiska wtf mikä ilme. :’DDD

 5. Ihan mahtava katti :D.
  Ja niin, niiiiin tuttua touhua :D.

 6. Kissat on niin parhaita, kun ne toimii täysin niin miten niitä huvittaa 😀
  Välillä oon itsekkin raivon partaalla, mutta ei niille voi olla vihainen =^.^=

 7. tintti says: Vastaa

  Tuttua hommaa.. Tänään siivosin (harvinaista) ja kissa seuras ihan koko ajan perässä ja hyökkäili siivousvälineiden kimppuun. Roskiskaapissa viettää kanssa aikaansa juuri kuten tuossa viimeisessä kuvassasi. (Täälläkin häärää Reiska-kisu, ja valitettavasti samanlaisia silmäongelmiakin on kuin teidän Reiskallanne ;/ )

 8. Höh, silmäongelmat on kyllä ikäviä. 🙁

 9. ami says: Vastaa

  Ihana lukea vertaistukea. Meillä oli sälekaihtimet jo sen verran vinksin vonksin ja kamalassa kuosissa että päätettiin lopullisesti heittää ne tonne ylös, onneks on sentään oikeet verhot joilla voi peittää. Meillä tosiaan tehtiin kans tuota verhojen ja ikkunan väliin tunkemista mutta myös sitä että istuttiin ikkunalaudalla ja läpsyteltiin tassulla niitä kaihdinosia, raivostuttava ääni!
  Vuokraisännän vierailua odotellessa… :—D

 10. Meillä olohuoneessa onkin nuo sälekaihtimet aina puolessa välissä, harvemmin Reiska makuuhuoneessa muutenkaan haluaa olla ikkunalaudalla.

  Tiedän kyllä sen kaihtimien läpsyttelyäänen! 😀

Vastaa