Maaliskuun tyhjentyneet

maaliskuu

Siellähän te kaikki tyhjistä purkeista innostuneet hullut jo hierotte käsiänne kärsimättömästi yhteen! Tässä tulis siis maaliskuun loppuneet kosmetiikat. Nää on nyt vähän hassusti osissa kuvattu, kun Boracaylla ennen kotiin lähtöä piti tietenkin kuvata matkan aikana tyhjentyneet.

maaliskuun loppuneet

Ja tässä ne reissussa tyhjentyneet nyt ihan ekaksi! Oriflamen Sunzone -aurinkovoide ei ollut mikään mun suurin lemppari, koska mulla menee nää suihkutettavat aurinkosuojat pahasti henkeen ja tää sai mut yskimään ajoittain aika voimakkaasti. Garnierin Ambre Solaire oli parempi, mutta päätin, että jatkossa pyrin välttämään näitä suihkutettavia versioita. La Roche-Posayn vesisuihke oli ihan kiva! Mä tykkään käyttää tällaisia nimenomaan rantalomilla, säilytän jääkaapissa ja kivasti virkistää kun näitä suihkauttelee iholle auringonoton jälkeen. Philosophyn Miracle Worker -kosteusvoide mulla on myös täysikokoisena ja tykkään tästä kyllä. Tässä LivBoxista saamassani minituubissa oli tosin jokin vika, koska osa tuubista oli ihan pelkkää vettä. SB12duo -suuvesi on myös LivBoxista saatu ja tää oli ihan pelastus reissussa! Mulla alkoi ien kettuilemaan ja tällä purskuttelu auttoi huomattavasti, ilmeisesti klooriheksidiinin ansiosta? Voisin ostaa tätä lisää.

maaliskuun loppuneet

Ystäväni Kevin Murphy! Olen kyseistä merkkiä blogissani mollannut vuosia sitten, mutta pakko sanoa, että enää en suhtaudu merkin tuotteisiin ihan yhtä negatiivisesti. Tämä Angel.Masque oli aika hyvä! Tykkäsin tän hennosta tuoksusta, ihan sellainen enkelimäinen! Käytin tätä aika pitkälti hoitoaineen tavoin, ehkä hieman pidemmällä vaikutusajalla ja hiuksista tuli ihastuttavan siloiset. L’anzan Keratin Healing Oil -hiuslakka oli oikein hyvä myöskin. L’anzalla ei taida olla yhtään mitään huonoa, ei oo ainakaan vielä vastaan tullut. Tää lakka piti huitulahiukset hienosti ojennuksessa.

maaliskuun loppuneet

Suihkujutuista loppui Philosophyn Snow Angel, josta postauksen voi lukea täältä. Tykkäsin tästä, mutta ihan kiva, että loppui, sillä talvikin toivottavasti meni jo ja onhan tää vähän, noh, talvinen. Nivean Lemon&Oil oli itse asiassa meillä reissussa mukana, mutta jäljelle jäi sen verran, että toin kotiin. Ei mitään pahaa sanottavaa tästä, todella hyvä ja ihanan tuoksuinen, raikas suihkugeeli.

maaliskuun loppuneet

Sensain minikokoinen Silky Purifying Cleansing Balm Step 1 loppui myös, eikä oikeastaan haittaa. RAKASTAN step 2:sta, mutta mun step 1 on aina Sebamedin puhdistusaine, jolla lähtee isoimmat meikit hetkessä hus pois. Kyllä tämäkin toimi ja voisin harkita tän ostamista täyskoossa, jos en Sebamedia enää haluais käyttää.

maaliskuun loppuneet

Joo, käytän aika ahkerasti kynsilakanpoistoainetta ja tämä Miramen on paras.

maaliskuun loppuneet

Haa! Meikäläisen osalta viimeinen Easytattoon tattoo creme hetkeen!

maaliskuun loppuneet

Vaselinen suihkutettava kosteusaine tuli Livboxista ja haluan edelleenkin sen kookos-version! Tää ei ollut kovin kosteuttava ja aivan liian kevyt reissun jälkeiseen ihon kuivumiseen, mutta kevyenä kosteuttajana aivan ihana. Kyllä tykkään mahdollisimman nopeasti suihkauttaa kosteusvoidetta suihkun jälkeen iholle! Tää kuivahtikin kivan nopsaan.

maaliskuun loppuneet

The Body Shopin vartalovoi taas oli ihan täydellinen niihin kuivimpiin ihokohtiin! Käytän tällaista paksumpaa vartalovoita aina talvisin, mulla etenkin jalat kuivuu tyhmästi pakkasilla. Näitä on kiva vaihdella, TBS:n vartalovoivalikoima on niin laaja. Tämä Mojito miellytti tuoksunsakin puolesta.

Tämmösiä tällä kertaa! Jotain mielipiteitä näistä? Kuulisin/lukisin mielelläni.

Osa tuotteista saatu blogiin.

6 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Mulla tuo Mojito on pyörinyt vajaana nurkissa yli talven koska sekä sen tuoksu että ihotuntuma on jotenkin viileä ja kesäinen 😀 Musta tuntuu että hyvä jos yksi purkki loppuu kuukaudessa, oon kyllä ihan nobo 😉

  1. Joo, oon samaa mieltä. Multa loppuu nyt ihmeen paljon!

 2. Kata says: Vastaa

  Mirame!!! Mä en näe mitään syytä pulittaa kynsilakanpoistoaineesta suuria summia, kun muutamalla eurolla saa noin hyvän 🙂

  1. Eikä pelkästään hyvän, vaan PARHAAN! ;D

 3. Ja mä oon edelleen kade tuosta sun kulutuksesta 😀 :D.
  Mielenkiintoisia tuotteita oot käyttänyt :).

  1. Mäkin aina yllätyn, miten paljon mulla tätä kosmea kuluu. Onhan se kyllä huonokin asia.

Vastaa