Lempparituoksut nyt

tuoksut

Oon ehkä joskus aiemminkin täällä maininnut, että en oo oikeen tuoksuihmisiä. Rakastan kyllä hajuvesiä, mutta mun iholla useimmat eivät vaan toimi: joko tuoksu katoaa heti tai sitten haisen joltain märältä koiralta. Mun lempparituoksu on edelleenkin Lushin Snow Fairy! Siinä on kyllä vähän samaa vikaa, koiralta en tuoksu, mutta hetken päästä en tuoksu yhtään miltään… Eikä kyse ole tuoksuun tottumisesta. Tykkään kovasti karkkimaisista, makeista tuoksuista, mutta niissä ei saa olla mitään Seppälän teinimeininkiä. Eli ei liian karkkia, ei liian voimakasta. (Ok, Snow Fairy on aika karkki, mutta se on Snow Fairy.)

Näitä kahta tuoksua oon käyttänyt ahkerasti nyt viime aikoina: Escadan Cherry In The Air ja Lanvinin Éclat D´Arpege Pretty Face.

escadacherry

Escadan Cherry In The Air on makea. Jännä, että tykkään tästä, koska en yleisesti ottaen pidä kirsikan tuoksusta tai mausta oikein missään (paitsi itse kirsikoissa), se on vähän semmoinen kummallinen. Tää tuoksuu kirsikan ja vaahtokarkin sekoitukselta, ihana! Onhan tää tosi tyttömäinen ja makea tuoksu, mutta tykkään tosi paljon. Ei oo liian teini. Oon oikeestaan aina tykännyt näistä Escadan kausituoksuista, ja joistain vanhemmista tulee kyllä teiniajat mieleen, mutta nää uudemmat on olleet jotenkin tosi paljon raikkaampia ja parempia.

lanvineclat

Lanvinin Éclat D´Arpege Pretty Faceen ihastuin ensin ihan vaan pullon perusteella. Kuinka hauska! En oikein tiedä, miltä tämä edes tuoksuu mutta löytämäni kuvauksen perusteella tässä sekoittuu lilja, sitruuna, vihreä tee, libanonilainen seetripuu ja valkoinen myski. Ookoo, en siis vieläkään oikein tiedä. Mutta sekoitus toimii. Tämä oli mulla pitkään käyttämättömänä, tyydyin vaan ihailemaan ulkomuotoa, mutta nyt oon innostunut käyttämäänkin. Mulla ei ole erikseen päivätuoksuja ja iltatuoksuja, mutta tämä sopii varmaan hyvin sekä että.

Mitä tuoksuja te suurkulutatte nyt? Onko näistä jompi kumpi tuttu?

P.S. Mulla on suunnitelmissa tosi kiva pääsiäisarvonta teille!!!!

21 Comment

 1. Toi Lanvin on ihana. Päädyin kuitenkin 1,5 vuotta sitten ostamaan tosta sen tavisversion, eli Eclat d’Arpege EdP:n. Aivan ihana on sekin, ihan yks mun lemppareista. Oli pakko tutustua Lanviniin sitten enempikin ja nyt mulla on käytössä myös minisetti 🙂
  http://www.sokos.fi/fi/sokos/lanvin-tuoksu-miniatyyrisetti

  1. Mä en tosta taviksesta tiiäkään! Mutta noi miniatyyrisetit on ihania!!!

   1. kuorotipu says: Vastaa

    Tavis tais olla Pumpulipupun lemppareita. Sieltä muistaakseni ite olen sen bongannut alunperin. Kunnolla kiinnostuin tuoksusta tuon erikoisen pullon takia, mutta alkuperäinen vei voiton.

    Mä tykkään vaihdella tuoksuja paljon. Minisettejäkin ostin joululahjaksi itselleni kaksi, vie vähemmän tilaa kuin isot pullot 😀

 2. Tuo Cherry in the Air on ihana!

  1. Nii o 🙂

 3. Tykkäsin tuosta Lanvinista, kun nopsaan kokeilin ranteeseen Sokkarilla. Tosi kiva ja tarpeeksi erilainen siitä alkuperäisestä!

  1. Miksen mä tiiä sitä alkuperäistä!?

 4. Salla says: Vastaa

  Toi Lanvinin pullo!!!!!!! Ooooh <3

  Mun ybersuosikki tällä hetkellä on Sabe Massonin Parisian Rhapsody -puikko, se on vaan <3

  1. Joo mä tykkään sikana pullosta, vaikka en kyl ihan aina innostu tämmösistä erikoisemmista. Mun pitää päästä haistaa tota Sabee!!!

 5. Cherry in the Air on yksi Escadan viime vuosien parhaita kausituoksuja. Mä en koskaa osannut päättää on toi Lanvinin pullo äärettömän ruma vai nätti. Vähän sama kuin Gaultierin kesäpullojen kanssa. 😀

  1. Hehe, mullon usein kans toi näiden erikoisempien pullojen kanssa. Mut tää jotenkin iskee. <3

 6. Myy says: Vastaa

  Märkä koira :’D

  1. Se on se pahin. 🙁

 7. Okei, nyt varmaan täytyy mennä nuhuutteleen tota Lanvinia, kuvaus kuulostaa houkuttelevalta. Nyt on kovassa käytössä ck one summer tuoksut männä vuosilta, ennen kuin pääsen ostaan sen tän vuotisen. Oon jo kieltänyt iteltäni uusien hajujen oston, nimittäin noita ck:n ja escandan tuoksuja (mm. toi kirsikka) löytyy ja lisäks muitakin, mutta mutta, uus haju on aina uus 🙂

  1. Joo, uudet hajuvedet on kyllä jotenkin inspiroivia! Mulla usein tuoksun laittaminen unohtuu ja muistan vasta jo kotoa lähdettyäni. 🙁

 8. Myju says: Vastaa

  Makeille hajuvesille komppi täältäkin! Tai siis, semmosille sopivan maskeille 🙂 escadan kesätuoksut oli teinivuosien suosikkeja, tän hetkinen suosikki löytyy tommyn toissakesän kesätuoksusta. Myös saman valmistajan perry-tuoksu on ihana, tuoksun ihan mielelläni päärynältä 😉 vähän asiallisempina ”hajuina” käytän lahjaksi saatua lexingtonia ja Versacen bright crystalia (tän muuten tunnistaa tosi helposti ja tätä on edelleen tosi monella!)

  1. Oooh, päärynä kiinnostais! Oi voi, Tommy Girlista tulee kyllä teiniajat mieleen. 😀

 9. Wait what? KIRSIKKA JA VAAHTOKARKKI? Miks mulla ei ole tota? Miks kukaan ei oo kertonut mulle että on olemassa hajuvettä jossa on KIRSIKKAA JA VAAHTOKARKKIA? EH.. onneks lennän kohta kotiin niin katon jospa Täks Friissä ois hyvään hintaan :3

  Mä suurkulutan just nyt tällä hetkellä pois semmoset tuoksut, joista en tykkää niin kauheesti – jotta voisin ostaa uusia uusia.. ja sitten käyttää edelleenkin niitä vanhoja pois? Harmikseni lemppari Lady Gagaa en voi käyttää poikaystävän lähettyvillä, koska se on allerginen -.-

  1. Mulla on Lady Gaga kans! 🙂 Jotenkin sitä vaan tulee harvemmin käytettyä, kun on jotenkin aika erikoinen tuoksu…

 10. Fanni says: Vastaa

  En ole koskaan ollut Escadan kesätuoksujen kaveri, mutta tuo Cherry in the air on aika ihana. Harmi vaan, että meni ohi enkä ostanut omakseni kun kaupoista vielä sai.

  MUTTA, ihme ja kumma: Paris Hiltonin Passport-sarjan Paris-tuoksu on melkein tismalleen sama kuin Cherry in the air! Nuuhkaisin ekaa kertaa kömppiksen pullosta ja hämmennyin. En voi sietää julkkistuoksuja, enkä varsinkaan Paris Hiltonia, mutta tuo tuoksu meni heti hankintaan. Prismasta poistohyllyssä hintakin oli alhainen. Irroitin mauttomat tarrat ja pullosta tuli melkein neutraali. Harmi vaan, että äitini ihastui tuoksuun ja varasti sen välittömästi. 😀

  1. Ai sitä ei enää saa? 🙁 Mä en oo noita julkkistuoksuja oikeen pitkään aikaan ees haistellut, mutta kai niissä aika hyviäkin joukossa on! Varasta takas. 😛

Vastaa