Rakkautta ensisipaisulla

Lumene

Kuinka naurettavalta ja tyhmältä kuulostaa, jos bloggaaja aloittaa postauksensa lauseella ”En ole koskaan ollut huulipunien ylin ystävä ja todella laiska käyttämään niitä, mutta NYT saatuani testiin nämä ihanat uutuudet, käytänkin huulipunaa päivittäin!”

Niinpä. Valitettavasti (ja onneksi) tämän bloggaajan kohdalla tuo lause on totta. Viimeksi YSL:n Kiss & Blush on saanut mut tykkäämään huulipunista ja nyt sitten Lumene. Ilahduin ihan älyttömästi saatuani paketin Lumenelta, joka sisälsi nämä kuusi uutta True Passion Lip Coloria. Olin jo ehtinyt laittaa näistä pari sävyä ostoslistalleni. Olin näistä niin innoissani, koska olin lukenut jo monta hehkutuspostausta ja vaikuttivat ihan unelmahuulipunilta! Yleensä hillitsen itseni ja kuvaan tuotteet ennen testaamista, mutta nyt en vaan millään pystynyt, kahta näistä oli pakko kokeilla varovasti heti!

Lumene

Ja kyllä, oikeassa ovat kaikki näiden hehkuttajat olleet, nämä ovat oikeasti jotain uutta ja erilaista. Väri on jännän ”geelimäinen”, pehmeä, tarttuu huuliin heti ja samalla kosteuttaa. En ole aiemmin törmännyt huulipunaan, joka OIKEASTI pysyis huulilla ja olis samalla kosteuttava, mutta tässä se nyt on, viimeinkin! Sävyt vasemmalta oikealle: 6 Häikäisevä kauneus, 5 Ylellinen tunne, 2 Varjojen tanssi, 4 Lumoava tuulenvire, 1 Valon leikki, 3 Ruusuinen ilta.

Lumene True Passion

Olen testannut nyt tietenkin näitä kaikkia ja pidän näistä kaikista! Järkyttävää kyllä, mun lempparikseni on noussut tuo kirkkaanpunainen, Ylellinen tunne. Ja mä ennen suorastaan vihasin tän sävyisiä punia! Eilen laitoin tätä sävyä kotona aamulla kello 07.30, töissä join teetä ja vettä, söin mm. mandariinia, pasta carbonaraa, leipää, mangorahkaa ja banaania enkä korjaillut huulipunaa kertaakaan. Kello 16.45 bussissa vilkaisin naamaani käsipeilistä ja punaa oli huulissa edelleen. Tottakai kuluneena, mutta silti, kivalta näytti.

Lumene True Passion

Tuossa mun huulilla on toinen mun epämukavuus-sävy, Lumoava tuulenvire, joka ei olekaan enää niin epämukavuus. Jos huulet ovat suhteellisen tarkkarajaiset, ei rajauskynää välttämättä tarvitse näiden kanssa, puna on helppo muotoilla kätevän applikointipään ansiosta huulille. Punat ovat hajusteettomia, ja siis tarkennan: oikeasti hajusteettomia. Eivät tuoksu edes huulipunalta. Täydellistä. Nudesävy ”Valon leikki”, on muuten huulillakin sellainen aikuinen nude, eikä mikään teinimeininki. Hintaa punilla on n. 14,90 euroa/kpl ja kyllä ihan ystävällisesti suosittelen ostamaan ainakin yhden tällaisen. Huulipuniahan ei naisella koskaan ole liikaa, näin hyviä nyt ainakaan.

Tai sitten voi kokeilla onneaan instagramin (@kissisheini) puolella, jonne ajattelin ihan lähiaikoina laittaa pienen arvonnan…

Lumene True Passion

Oletteko tutustuneet True Passion -huulipuniin ? Mikä on teidän lempparisävy? Entä epämukavuus-sävy, vai onko sellaista edes?

13 Comment

 1. nea says: Vastaa

  Keskeltä poikki ja kolme vikaa sävyä kelpasivat mulle kaikki kun ovat viileämmän näköisiä, erityisesti Ruusuinen ilta ja kakkosena Valon leikki. Tuo ylellinen kauneus olisi kiinnostava nähdä sulla, sen sävy on tosi magee ja jotenkin näyttää, että voisi natsata just sun ihonsävyyn.?

  1. Hehe, Ylellinen tunne vai Häikäisevä kauneus? 😀 Ylellinen tunne on ihana, mutta pidän myös Häikäisevästä kauneudesta. <3

   1. nea says: Vastaa

    :’D Ylellinen tunne!

    1. 😀

 2. Huulipunahymy 😉 Nää on hyvin lupaavan oloisia 🙂

 3. Mira says: Vastaa

  Tänään juuri postaukseen pääsi oma hankintani eli Lumoava tuulenvire (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/11/lumene-true-passion-i-love-makeup-lip.html) – ja yhtä myyty taidan itsekin noiden suhteen olla 😀

  1. Hih 🙂

 4. Joo siis ekakokeilun jälkeen tosi, tosi kivoja! Eniten tykkään just tuosta tuoksuttomuudesta, muhun kun ei Lumenen perinteinen ruusutuoksu oikein iske.

  1. Joo, sama.

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Ostoslistalla näistäkin ainakin kirkkaanpunainen, saa nähdä koska päädyn ostoksille asti 😀

  1. Se on ihana. <3

 6. Mää kuolaan näitä joka kerta, kun kävelen niiden ohi Cittarissa! Epämukavuussävy on ehdotoomasti nudet, ja etenkin semmoset peitepuikkonudet

  1. No tää nude ei kyllä oo yhtään peitepuikko, joten ehdottomasti kannattaa tutustua 🙂

Vastaa