Kauneusunet

Supermood Beauty Sleep

Yleensä bloggaaja kuvaa tuotteet uusina ja avaamattomina, koska ne nyt vaan ovat silloin esteettisesti kauniimpia kuin käytön jälkeen, möhmättyinä. Näin tein siis taas, kun sain testiin Supermoodin Beauty Sleep -tuotteita. Olin lukenut näistä ahkerasti etukäteen ja koska yksi tuotteista, seerumi, tuoksuu kuulemma vaahtokarkille ja pakkaukset ovat muutenkin supersyötävänsuloisia, ostin hieman vaahtokarkkeja kuvausrekvisiitaksi. Jos olisin kokeillut seerumia ennen kuvaamista, olisin ostanut muovailuvahaa. Pinkkiä sellaista.

Mutta ei mennä vielä siihen. Olin näistä tuotteista oikeasti aivan älyttömän innoissani. Supermood on uudehko, suomalainen ekokosmetiikkasarja, jonka perustaja on varmasti kaikkien tuntema malli, juontaja, art director, you name it:  Anne Kukkohovi. Pakko sen verran hehkuttaa, että olen pitänyt Annea aina ihan supertyyppinä. Kaunis, lahjakas, innostava, MUKAVA. Anne Kukkohovin videon rohkaisemana minä muun muassa laserleikkautin aikoinaan silmäni, ja se oli paras päätös ikinä! Kun Supermoodin tuotteita tarjottiin testiin, en hymyäni peitellyt. Tässä vähän esittelytekstiä suoraan Supermoodin sivuilta: ”Supermoodin tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan tarpeiden, eli moodien kautta. Moodit tarjoavat 360° -tyyppisen ratkaisun kauneudenhoidon haasteisiin.”  Tuotesarjoja on tällä hetkellä kaksi: Supermood Egoboost ja Supermood Beauty Sleep.

Supermood Beauty Sleep -linjan pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu. Tuotteet ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi yöaikaan, jolloin ihon pitää rauhoittua ja palautua. Ravitsevat ainesosat ovat iholle erityisesti yöllä tarpeen. Sain testiini seerumin, silmänympärysvoiteen ja tyynytuoksun.

Beauty Sleep serum

Beauty Sleep -seerumia on tosiaan tarkoitus levittää puhtaalle iholle yön ajaksi. Pakko myöntää, että en ole mitenkään harras seerumien käyttäjä. Käytän ongelmakohtiin yöksi Basiron AC:ta, joka pitää mun näppylöihin taipuvaisen ihon edes jossakin kondiksessa. Kuivempiin kohtiin laitan sitten jotain kosteuttavampaa kosteusvoidetta tai/ja sitä seerumia, jos käden ulottuvilla on. Olen ehkä vaan ollut laiska seerumin käyttäjä. Ilahduin, kun tätä voi käyttää ihan pelkästäänkin, ei tarvita enää mitään kosteusvoidetta päälle! Seerumi tuntuu iholla ilahduttavan hyvältä, levittyy ja kuivahtaa nopsasti! Mutta sitten siihen tuoksuun, jonka piti olla pehmeän vaahtokarkkimainen. Okei, tämä on varmasti kaikkien niiden mielestä vaahtokarkkimainen, jotka eivät ole lapsena leikkineet sillä yhdellä tietyllä muovailuvahamerkillä. Koska tää haisee JUST TASAN SILTÄ. Ensireaktioni oli siis apuaaaa apuaaa apuapuapua! Mutta sitä mukaa kun ihoni rauhoittui seerumin myötä, niin tekivät myös tunteeni. Hetken tämän tuoksun voi havaita, mutta sitten se vähenee ja tasoittuu, ehkä sitten siksi vaahtokarkiksi.

Beauty Sleep sy-voide

Jos jossain kosmetiikassa olen tarkka, niin silmänympärysvoiteessa. En voi sietää sy-voidetta, joka on niin litkua, että sitä saa lääppiä pitkin naamaa eikä se imeydy millään saati sitten kosteuta mitään. Haluan, että silmänympärysvoiteeni kosteuttaa yhdellä levityskerralla ja imeytyy nopeasti. Tämä Supermoodin silmänympärysseerumi täyttää vaatimukseni. Tätäkin voi käyttää joko pelkästään tai kosteusvoiteen alla. Tuoksu on sama kuin seerumissa, mutta ei ihan yhtä voimakas (koska aluksi en tajunnut, että tää edes tuoksuu miltään). Hauskaa, että yhdellä pumppauksella tulee just sopiva määrä molemmille silmänalusille.

Beauty Sleep tyynytuoksu

Tämä tyynytuoksu on jännä! Minähän himoitsen kovasti Beauty Sleep -sarjaan kuuluvaa kauneustyynyä (josta jo kiihkeästi odotan raporttia bloggaajaystäväiseltäni Sallalta!), ja tämä on ihan näppärä tuote siihenkin. Kauneustyynyn puutteessa tyydyin suihkuttelemaan tätä ihan vaan nykyiseen tyynyyni sekä petivaatteisiin. Mitään erityistä, vahvaa tuoksua en haistanut, mutta uni kyllä tuli pikaisesti! Tosin, niin se yleensä mulla tuppaa tulemaan ilman tuoksujakin…

Marshmallows

Tykkään Supermoodista. Hirmuisen nätit pullot, pakkaukset ja todellakin toimivat tuotteet. Oliko Supermood teille entuudestaan tuttu? Supermoodin jälleenmyyjät löydät täältä.

26 Comment

 1. En olekkaan koskaan aikaisemmin kuullut Supermoodista. Kuulostaa lupaavalta. 🙂 Tämä postaus oli todella hyvä ja olit lisännyt hyviä kuvia tuotteista. 🙂

  Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani?
  —> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

  1. 😀 Käyn!

 2. Muovailuvaha se nimenomaan on! Mutta ei mun mielestä todellakaan mitenkään paha tuoksu, vaan ihana 🙂 Tulee lapsuus mieleen.

  Mulla on sarjan yövoide ja tyynytuoksu testissä, raporttia seuraa 🙂

  1. Hehe…Oliksulla kans niitä ihme lisämuovihärveleitä, joilla sai siitä muovailuvahasta kaikkea jännää aikaseks? 😀

   1. Ja hei, sainpahan syödä noi vaahtokarkit!! 😀 <3

 3. Tuota vaahtokarkkiseerumia on nyt hehkutettu sen verran tiuhaan joka blogissa, että se on ainakin testattava! Mutta mitä, nyt mä kiinnostuin myös tuosta tyynytuoksusta 😀

  1. Eli muovailuvahaseerumi! :’D

   1. Kuulostaa vähemmän houkuttelevalta! 😀 Lapsena tuli muovailtua niillä ihan tarpeeksi 😀

    1. Sama 😀 Mutta tykkään kyllä ihan hirveesti näistä. Tekee mukavan pehmosen ihon. <3

 4. Merkki on tuttu vain blogien kautta, mutta nuo kauniit pakkaukset vetoavat minuun kovasti. Tähän sarjaan taisi kuulua myös se kauneussuklaa 😀

  1. Jep, se on mulla jemmassa! 😀

   1. Tai siis, se kuuluu siihen Egoboost-sarjaan, mutta Supermoodin sekin. 🙂

 5. Salla says: Vastaa

  What, ei toi sy-seerumi tuoksu yhtään samalta kuin ihoseerumi!! Haistapas uudestaan 😀

  1. Tuoksuupas! 😀 😀

 6. Minunkaan mielestäni nämä eivät tuoksu vaahtokarkilta!

  1. No kyllä se jälkituoksahdus on semmonen vaahtokarkkimainen. 🙂

 7. Suloisia kuvia, sy-voide alkoi taas kiinnostaa mua 🙂 Kävin innoissani myös tuoksuttelemassa tuota seerumia ja petyin kun se ei tuoksunut yhtään vaahtokarkilta:/ Mut iholla voi tuoksu olla vähän erilainen?

  1. Joo kyllä se ainakin mun iholla vähän muuttuu…tai haalenee pehmeemmäks.

 8. Mä r-a-k-a-s-t-a-n tota seerumia ja voin sanoa, että 80-luvun alussa ei kyllä muovailuvaha tuoksunut tuolle. 😀 Te junnut ootte kuitenkin saaneet jotain hajustettuja versioita. 😀

  1. Ei ees ollu. 😀

 9. Supermood on mulle ihan uus juttu, mutta mä rakastuin välittömästi purkkien ja purnukoiden ulkoasuun! <3

  1. Joo ne on kyllä ihan perfecto!

 10. sari says: Vastaa

  Itse ostin ko. brändin miselliveden, hinta aika naisekas, 48 euroa ja peittosi hinnassa siis Clarinsin miselliveden, joka oli ”vain” 41 euroa. eniveis, oli metka misellivesi. Se on vaahtoa, joka muuttuu hierottaessa vesimäiseksi ja jättää kivan tunteen ihon pintaan. Mutta se outous on siinä, että ohjeen mukaan sitä piti laittaa vanulappuun ja hieroa kasvoille ja erityisesti kehotettiin huomioimaan, että pieni määrä tuotetta riittää. No, ei riittänyt. Se vaahto kuivahti siihen vanulappuun ja kun sillä kosketti kasvoja, niin ei sillä mitään saanut aikaan. Paremmin toimi sitten kun pursotti kädelle sen vaahdon ja siitä sitten sormilla sipaisi. Outo juttu. Löysin jostain blogistagin – olisikohan ollut Miss piggy – samanlaisen kokemuksen ja hänkin totesi, että toimii sormin, mutta ei vanulapulla. Mikähän meni ohjeistuksessa tai sen noudattamisessa vikaan, se jäi pohdituttamaan.

  1. Joo mä oon kuullu tosta misellivedestä, just Sallalta ensin. 🙂 Aika outoa. 😮

 11. Myy says: Vastaa

  Nää on kyllä niin nättejä! Mulla on se pakuriseerumi testissä ja (sienimäistä tuoksua lukuunottamatta) se on aivan ihana 🙂

  1. Mun pitää kans testailla sitä toista sarjaa. <3

Vastaa