Poikien välisestä ystävyydestä

Lälläslää, näin lähelle pääsin!

Arska sydän Reiska. Reiska sydän Arska, ainakin välillä. Olen ihan sanoinkuvaamattoman onnellinen ja helpottunut, että pojat tulivat niin nopeasti toimeen keskenään. Reiska on aika selkeästi pomo, ja Arska ihailee Reiskaa. Arska haluaisi olla Reiskan lähellä enemmän kuin Reiska sietää, etenkin nukkuessa. Kun Reiska on nukahtamaisillaan, Arska tarkkailee tilannetta kauempaa ja kipittää sitten Reiskan viereen: yleensä tämä päätyy painiin ja lopulta Reiska poistuu paikalta jonnekin omaan rauhaan nukkumaan. Joskus se on niin väsynyt ettei jaksa välittää vaan pojat jäävät vierekkäin nukkumaan. Reiska nyt vaan esittää kovista, kyllä se on selkeästi myös mielissään Arskan jatkuvista, pienistä kehräystökkäisyistä.

Paljon pojat yhdessä leikkivät, ja myös painivat. Siinä vaiheessa kun Arska nostaa tassut pystyyn ja vinkuu lujaa, Reiska yleensä luovuttaa. Aluksi olin vähän huolissani, että Reiska ottaa liian kovaa kiinni, mutta eipä se tosiaan Arskaa satuta.

Pojat käyttävät sopuisasti samaa vessaa (Arska viimeinkin suurinpiirtein oppinut ovellisen kissanvessan käytön, tosin vähän omalla tyylillä…) ja ruokailutkin sujuvat mukavasti. Aluksi kupin luona oli vähän murinaa mutta tämäkin loppui parissa päivässä. Pojat syövät joko yhdessä tai sitten Reiska antaa Arskan syödä ensin, Arska kun on joka tapauksessa ensimmäisenä nenä kiinni ruuassa. Reiska syö nyt hieman penturuokaakin, mutta en ole kovin huolissani lihomisesta.

Olen kyllä todella tyytyväinen, että otin toisen kissan. Ja että se on just Arska, ihan huipputyyppi! 😀

18 Comment

 1. Elisa says: Vastaa

  Oi vitsit, ihanat pojat<3 Superhienoa, että tulevat noin hyvin toimeen keskenään! Aivan mahtista 🙂

  1. No älä! <3

 2. Aaaawwwsss, ihanat pojat <3 <3
  Oon kyllä niin iloinen sun puolesta!!

  1. Niin mäkin olen omasta puolestani! 😀

 3. Nonnu says: Vastaa

  Voi elämä <3 en kestä.

  Mähän sanoin sulle, että kohta ne veljekset nukkuu kylki kyljessä 🙂 <3

  Pusuja näille ihanille pojille!

  1. Hihii :))

 4. Ihanaa, että teilläkin menee siellä näin mukavasti jo. Muakin kyllä välillä hirvittää kun Leon ottaa tosi lujaa Eppua kiinni ja sit kun ei ole edes karvoja, niin taisteluarpia tulee ja menee. Ruttasin äsken Epulle kuitin palloksi ja sillä on nyt leikitty ainakin vartti ihan suuna päänä :D. Halvat on huvit!

  1. Joo kyllä mäkin vielä vähän kattelen noita painien perään…ja torun Reiskaa jos liian kovaa rökittää Arskaa. 😀

 5. Ihanat suloset kissat ! =)
  Sulle ois mansikka: http://lilaalakkaa.blogspot.fi/2012/07/mansikkahaaste.html

  1. Oho!

 6. Myy says: Vastaa

  Voi pojat <3

  1. Nii-i <3

 7. Voi toisia, kohta jo erottamattomat ystävät ! 🙂

  1. Heh, joo kyllä ne yllättää välillä nukkumasta ihan toistensa syleissä. 😀

 8. Ruu says: Vastaa

  😀

 9. Mukava kuulla, että kissat on tutustuneet noin hyvin! Vaikuttaa ihan samanlaiselta prosessilta kuin mun kissojen kohdalla, painiotteita myöten 🙂 Kyllä toinen kissa vaan on kissan paras ystävä…

  1. Näin on. Olisi jo aiemmin pitänyt ottaa Reiskalle kaveri, mutta tietty hyvä et vasta nyt, koska Arska on ihan paras. 😀

 10. On ne aika ihanat 🙂

Vastaa