Omegaa

Innostuin joskus keväällä ostamaan Elivon Omega 3-kalaöljypillereitä. Jostakin kai taas luin, että näitä kun syö niin koko elämä paranee. Muistan joskus skidinä innostuneeni kalaöljystä ja vaatimalla vaadin, että mulle ostetaan kalaöljyä, siis ihan öljyn muodossa. Virhe oli se. Eihän sitä tavaraa saa alas yhtään millään keinolla, vaikka sain vielä ”sitruunalta maistuvaa”. Hyi helv!! Tästä viisastuneena siis hommasin nyt kalaöljyni pillerimuodossa. Luin kaikenlaisia hyviä kokemuksia näiden syömisestä, mutta en ole kyllä toistaiseksi nähnyt mitään muutosta mihinkään suuntaan itsessäni. Syön kyllä kalaa muutenkin suht paljon, mutta onhan näissä lisäksi Aata, Deetä ja Eetä. Mahdolliset muutokset ovat varmaan vain sisäisiä ja huomaamattomia.

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    taikauskoa tuollaiset

  2. 🙂

Vastaa