Kirppistelyä

Tänään klo 06.40 vanhempani tulivat hakemaan minut ja viisi kassillista kamaa kirppikselle. Vaikka äiti niin olisikin halunnut tulla kanssani sinne säätämään, hyväksyin ainoastaan kyydin, jotta ei tarvitsisi maksaa taksia. Olin kyllä siihenkin varautunut, mutta tietenkin kiva, että sain kyydin ja hieman roudausapua samalla.

Kolmas kerta, kun Valtterin kirppikselle menin ja jälleen sama pöytä. Ja ihan samalla kaavalla homma toimi nyt kuin ennenkin: seiskalta paikalla olivat ne innokkaimmat ulkomaalaiset, jotka kinusivat koruja, hajuvesiä ja kännyköitä. Oikeastaan puolet uudesta tai suht uudesta tavarasta saa Valtsussa myytyä ennen kello kahdeksaa, jos vaan tosiaan seiskalta jaksaa olla paikalla. Vanhempani olivat enemmän kuin kauhuissaan, kun näkivät sen menon siellä ja ihme, että sain heidät lopulta pakotettua lähtemään. Huolestuneita tekstareita kyllä tuli sen jälkeen, heh. Onhan se tungos aamulla vähän hurjaa ja kun vieraat ihmiset penkovat kasseja ja repivät kamaa käsistä, alkaa aika helposti ärsyttää. Hintoja kannattaa miettiä etukäteen, vaikka mitään hintalappuja siellä ei ehdi laittelemaankaan. En kyllä taaskaan ollut hirveästi miettinyt, mutta sain kyllä oikeastaan kaikesta sen summan johon olin ihan tyytyväinen. Ja viereisessä kojussa ollut venäläinen mies halusi vuokrata mun käyttämättömän vaaterekin kympillä, mahtavaa!

Tälläkin kertaa halusin lähinnä tavarasta eroon ja mieluiten mahdollisimman nopeasti. Möin aika paljon uuttakin, käyttämättömäksi jäänyttä tavaraa, vaatteita, kenkiä, hajuvesiä, kirjoja ja kaikenlaista satunnaista krääsää. Klo 12.15 mulle riitti ja pakkasin loput kamat kasaan ja lähdin himaan. En ollut laskenut, paljonko vaihtorahaa otin mukaan, mutta arvioin saaneeni noin 190 euroa, joka onkin eniten Valtsusta tähän asti. Olen siis oikein tyytyväinen. Ja ihanaa, kun ne kassit katosivat makkarin lattiaa peittämästä!

Käyttekö te kirppiksellä? Myymässäkin?

P.S. Ne kaikki farkut ovat kaikki mulla edelleenkin! En ottanut niitä mukaani lainkaan, joten jos joku on kiinnostunut, niin viestiä tulemaan, saa tulla sovittamaan! Kohta harkitsen niiden laittamista huutonettiin.

Kuvassa näkyy myös Valtsun vakkarikoiruus!

9 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Voi ei, kuulostaa just sellaselta, että multa menis hermot aika nopeasti. 😀 Mutta mahtavaa, että sait kamaa myytyä ja hyvän hinnankin niistä. Ite en ole koskaan ollut kirpparilla myyjänä, ostajana kylläkin.

  1. Heh, etenkään Intian jälkeen se ryysis ei tuntunu enää missään! 😀

 2. Yllättäen katseeni kiinnittyi noihin kirjapinoihin -lukutoukka mikä lukutoukka ;D Pitäisi minunkin varata kirppispöytä, mutta se hinnoittelu on hirveää!

  1. Niin on, siks en hinnottelekaan, vaan meen fiiliksen mukaan! 😀

  2. Kuvat on muuten otettu siinä vaiheessa, kun yli puolet meni jo kaupaksi. Eli jäljellä on enää ne, jotka menivät vasta myöhemmin, tai no, ainakin suurin osa näistä meni.

 3. Vitsit kun olis päässy selaamaan noita sun kirjoja. :III Jäiks yhtään myymättä?

  1. Jäi muutamia, laitoin ne töissä jakoon.

 4. I love valtteri, really great place, for finding good stuff and as well selling!

  1. You’re damn right!

Vastaa