Nahkaa ja metallia

Taas sanon sen: En ole oikein koruihmisiä. Siksipä kun minua ja blogiani lähestyttiin koruasian merkeissä, ajattelin heti, että nyt tuli väärälle henkilölle. Onneksi kuitenkin uteliaisuudesta käväisin vilkuilemassa nettikaupan valikoiman. Ja tässä kyllä toki vaikutti myös tiedustelun lähettänyt henkilö, mukava bloggaajakollega ja ystävällinen lähestymistapa! Ja sitten se valikoima…ja etenkin kategoria nimeltä ”nahkakorut”…

Helmetti-verkkokaupan tarjonta on kotimaista käsityötä. Rakastuin heti erityisesti kahteen nahkaiseen rannekoruun, jotka sitten sainkin luokseni jo viikon sisällä! Olen käyttänyt näitä nyt jo monta kertaa, mikä on kyllä ihan ennätyksellistä ja ihmeellistä mulle! Tykkään näistä kahdesta nahkarinksulastani ihan törkeesti.

Kuvissa näkyy korujen lukotkin, koska nekin ovat niin hienoja! Tämä hopeinen kieputetaan ranteen ympäri kolme kertaa ja korujen pituudethan näissä kieputuskoruissa määritellään oman ranteen paksuuden/ympärysmitan mukaan! Eli varmasti saa sopivan mittaisen korun! Tässä lukko on kätevä magneettilukko, tosi helppo siis kiinnittää itsekin. Tämä vois itse asiassa olla kiva vähän useammankin kieputuksen kanssa. Tää koru on kyllä ihan mun juttu.

Mä en oikeen tiedä, onko kulta vai hopea enemmän mua. Varmaan kulta, jos ihon sävyn mukaan funtsitaan. Tästä kaksivärisestä korusta tykkään myös tosi paljon, koska tässäkin juttuna on just se nahka. Tämä kiepautetaan kaksi kertaa ja sama juttu, tämänkin saa tilattua omien mittojen mukaan.

Mitä pidätte mun uusista rannekoruista? Millaisia koruja te käytätte? Vielä huomiseen asti Helmetti-verkkokaupassa on kaikki korut -30 %, eli kannattaa käydä tsekkaamassa. Joulukin kun jo lähestyy. Koruja tehdään tilaustyönä, eli vaikka esim. nämä esitellyt korut eivät näy verkkokaupassa tällä hetkellä, niitä kyllä pyynnöstä tehdään. Niin ja korujahan löytyy aina hopeakoruista todella uniikkeihin kynsilakkakoruihin!

20 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Saat nyt kerran arvata mitä tykkään tällasista!

  1. 😀

 2. MS says: Vastaa

  Hei, nuohan on hienoja! Varsinkin tuo alemmassa kuvassa oleva koru, jossa on kultaa ja mustaa 🙂 Mä en osaa käyttää kaulakoruja ollenkaan, mutta rannekoruja kyllä käytän. En joka päivä, mutta välillä. Korvakorut on mulle ne tutuimmat korut, jotka tuntuu luontevimmalta.

  1. Joo, kaulakoruja mäkään en enää ees yritä. 😀 Ehkä.

 3. RainDrop says: Vastaa

  Toi ensimmainen on tosi kiva ja nettikaupassa oli toinenkin kiva nahkarannekoru 🙂 Kiitti vinkista 🙂

  1. Joo, ja näitäkin tosiaan saa tilattua, vaikka eivät nettikaupassa just nyt ookaan näkyvillä. 🙂

 4. ellu. says: Vastaa

  Tosi nättejä! Mä olen kanssa huono pitämään koruja, kihlasormus (Kalevala) on ainut, mitä pidän koko ajan, samoin sain mieheltä samaa sarjaa olevan riipuksen Joululahjaksi. Silti korut on jotenkin mehh, varsinkin, kun se ”terävyys” niissä saa ainakin itselle ihon tosi kipeäksi.. kaulakoruakaan en voi siis koko aikaa pitää :/ Mutta nahka on kiva materiaali, kun se ei hinkkaa ja se tuoksuukin hyvältä! 🙂

  1. Mulla on aina ollu lävistyskorut ainoot, joita pidän jatkuvasti…Kaulakoruista mäkään en välitä, rannekoruja käytän mielelläni nyt löysin näin kivat. 🙂

 5. Ihanaisia 🙂 mä olen korufriikki. Ja nahkakorut on ihan parasta <3

  1. Mustakin!

 6. Käytän aika vähän koruja. Isoja korvakoruja lähinnä kesällä, muuten saatan pujottaa rannekorun ja kellon. Vihkisormusta en myöskään pidä kotona, ainoastaan ulos mennessä. 😀

  Tosi nättejä koruja.

  1. Mä taas en pysty käyttää isoja korvakoruja! 😀 Ne näyttää niin oudoilta mulla!

 7. Emma says: Vastaa

  Älyttömän kauniit korut valitsit! Mullakin on yksi nahkakoru Helmetistä, valitsin simppelin valkoisen nahkanauhan ja siihen hopeisena saman lukon kuin tuossa sun musta-kultaisessa korussa. Tykkään siitä ihan hulluna eikä valkoinen nahka oo ees värjäytynyt vaikka aluksi sitä vähän pelkäsin 🙂

  1. Niinpä! 🙂 Kuulostaa tosi kivalta toi sunkin koru! Mutta tosiaan, mäkin pelkäisin värjäytymistä! Hyvä ettei oo!

 8. Elisa says: Vastaa

  Oi, onpa kauniit korut! Yleensä nahkakoruista tulee mieleen joko sellaset rouheet rokkimeiningit tai ihan hipit intiaanisulkaviritykset, mut nää on jotenkin ihanan yksinkertaisia.

  1. Totta! 🙂

 9. Minua puhuttelee erityisesti tuo hopea-musta, todella upea! (Tuota väriyhdistelmää suosin itse käyttämissäni koruissakin.)

  1. Mä mietin pitkään otanko sen hopeen sävyisenä vai kultaisen sävyisenä, molemmat niin kivoja. 🙂

 10. Mulle korut on vähän kuin huulipuna. Olis ihania ja aina niitä ostan ja päätän että nyt tätä ainakin käytän. Ja niin käytänkin – aina erikoistilaisuuksissa kaks kertaa vuodessa. Rannekorut on mullekin helpoimpia (korvissa on venytyskorut aina), se on varmaan sen peruja kun mulla oli surface bar tissien välissä monta vuotta niin sen kanssa oli aina vähän miettimistä kaulakorujen kanssa ettei oo liian pitkä ja tartu kiinni tai oo väärän värinen ja näytä tyhmältä. Mulla on aika paljonkin kaikkia rokkihenkisiä koruvirityksiä mutta tosi harvoin oikeesti pidän. Toi musta-hopeinen on ihan mun näkönen, nahka toimii aina!

  1. Vähän sama täällä! Tosin nykyään en enää ostele usein, koska tiedän, että jäävät vähälle käytölle. Arkisin käytänkin ihan vaan lävistyskoruja, jotka on tietty aina, paitsi normikorvikset…niissäkin käytän vaan pieniä nappeja.

Vastaa