Nettishoppailun iloja :(

Tilasin maanantaina We Stylestä aivan supernätin lintusormuksen, jota kuolasin MouMoun blogissa, ja jo alunperin halvasta hinnasta sai vielä alennusta koodilla. Toimitus oli nopeeta ja tänään sain linnun luokseni. Rikkinäisenä. Ja kyseessä oli vieläpä viimeinen kappale. Neljä euroa nyt ei paljoa kirpaise, mutta lähetin tottakai meiliä kuvan kera We Styleen. Etenkin siitä syystä, että ko. sormus oli selkeästi jo lähetysvaiheessa rikki. Se oli kauniisti pakattu pieneen pussiin, mutta pussista löytyi vain nämä kaksi rinkulan palasta, eivätkä ne yhdessä riitä. Eli kolmaskin palanen täytyisi tähän tulla. Sitä ei kuitenkaan ollut, ei kuoressakaan. Joten hieman tämä nyt haiskahtaa.

Voi paska. Tämä on niin mun tuuria.

9 Comment

 1. Janna says: Vastaa

  Järkkyä kusetustahan tuo on >:( Hyvä kun pistit palautetta. Tosi nätti sormus! ♥

 2. En ole YHTÄÄN sormusihminen, mutta tuo näytti vaan niin kivalta! Siksipä harmittaakin.

  Ja joo, toki voi mennä huonolaatuinen sormus postissakin rikki, tuo oli kuplamuovikuoreen pakattu. Mutta kun tosiaan kaikki palaset eivät olleet siinä pussissa mukana, niin sen oli pakko olla rikki jo pakkausvaiheessa. 🙁

 3. Voi itku :(.
  Toivottavasti vastaavat mailiisi!
  Suloisen näköinen sormus kyllä on :).

 4. Vastasivat heti. 🙂 Valitettavasti tosiaan oli vika kappale tuota korua (mahdollisesti lisää tulossa ensi vuoden puolella?), mutta voin valita sen tilalle uuden erilaisen, tai voivat palauttaa rahat tai korjata sormuksen (joka nyt ei onnistu, koska pala puuttuu).

  Yritän nyt vielä saada samanlaisen vastaavan, jos sitä tosiaan olis vielä tulossa…

 5. Nina says: Vastaa

  No sullahan menee nämä nettishoppailut melkein putkeen 🙁 Mutta hienoa että hyvittävät 🙂

 6. No voihan perse, olipa tympeää :/

 7. Helena says: Vastaa

  Moikka,

  tää ei liity mitenkään aiheeseen, mutta sun kommentoinnit muiden blogeissa ovat jotenkin erityisesti pompanneet mun huomioon. Älyttömän hyviä mielipiteitä, kärkkäästi mutta silti niin fiksusti kirjotettu. Ihanaa, että joku uskaltaa sanoa mielipiteensä, kuitenkaan loukkaamatta ketään.

  En mä tiedä mitä muuta voisin sanoa. Vaikutat erittäin hyvältä tyypiltä! Varmasti alan seuraamaan tätä blogia, nyt kun tänne löysin 🙂

 8. Helena: No kiitos vaan. 😀 Olen vasta viime vuosina oppinut kirjoittamaan niin, että ensin kirjoitan suoraan mitä haluan oikeasti sanoa ja sitten luen tekstin uudelleen ja yritän hieman pehmentää sävyä. 😀 Yritän siis selkeästi olla hieman vähemmän kärkäs, koska se ei yleensä ole kovin suotavaa ja monet ottavat helposti nokkiinsa.

  Tervetuloa vaan seuraamaan! 🙂

 9. Kerro hei heti, mitä sieltä vastataan!:/

Vastaa