Kun Kissis LivBoxin tuunasi

LivBox on aivan varmasti tuttu kaikille teille, mutta jos ei jostain syystä näin ole, niin tässäpä lyhyesti tästä mainiosta, meitä suomalaisnaisia hemmottelevasta konseptista: LivBox on boksi, joka ilmestyy joka kuukausi ja sisältää kaikenlaista ihanaa kosmetiikkaa tai muuta kauneuteen liittyvää. Sen voi tilata joko lähipostiin tai mikä parasta, nyt myös SmartPostiin. Itse olen tähän täysin koukussa ja kuukauden aina vaihtuessa pitääkin jo jännätä, mikä päivä on taas boksipäivä. Oman kauneusboksin voi tilata täältä.

Oman, tilatun lokakuun boksini lisäksi vastaanotin myös toisen samanlaisen, sillä sain mahdollisuuden tuunata ja piilottaa sen jonkun siellä löydettäväksi! Kuinka kivaa!

Tuunausboksi

Tämän tuunattavan boksin sisältö on samanlainen kuin millainen oli omankin boksin sisältö, eli Vaselinen suihkutettava kosteusvoide, White Now -hammastahnaa, Lumenen meikkivoide (sävy tosin on tässä eri, 0 eli sopivampi paljon vaaleammalle iholle), BC Color Freeze ja Moisture Kick -hiusvoiteet, L’Occitanen suihkuöljy sekä Skin Gain -kollageeninäyte. Lisäksi LivBox oli livauttanut boksiin yhden lipun I Love Me -messuille, jotka ovat siis ensi perjantaista sunnuntaihin!

Tuunaus LivBox

Lisäsin boksiin muutamia kivoja juttuja! Baby Lips Melon Mania -huulivoiteen, Maybellinen mustan Colossal Go Chaotic -ripsivärin, Lushin Squeaky Green -shampoon, OPI:n kynsilakan sävyssä Hotter Than You Pink (ihan paras sävy!!!) sekä mun feivöritti suklaata: Da-Capo Bites!

Namnam, mitä herkkuja on siis luvassa boksin löytäjälle. En vielä ole ihan varma, mihin piilotan tämän, joten ihan turha kenenkään yrittää kiristää musta mitään ulos! Paikkakunta on kuitenkin Helsinki. Vihje boksin paikasta ilmoitetaan huomenna Purkkimafian Instagramissa klo 16.30, joten kannattaa seurata tarkasti @purkkimafia -tiliä. Jonkun vihjeen piilotuspaikasta saatan minäkin antaa tuohon aikaan omassa instassani, @kissisheini . Sekin seurantaan siis viimeistään nyt.

Tuunattu LivBox

Boksista tuli tietenkin ulkonäöllisesti kovin kissamainen…Meooow! Boksista löytyy myös kissakortti, joka löytäjän kannattaa lukea.

Ootteko valmiina?!

6 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Ooooo..
  Mihinkähän aikaan boksin metsästys alkaa? Että onko päivätyöläisenä mitään tsäänssiä ehtiä mukaan??

  1. Laitoin kellonajan postaukseen! 🙂

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Ihana, harmi ettei mitään mahdollisuuksia lähteä metsästämään 🙁 Lauantaina messuilemaan 🙂

  1. Nykäsepä hihasta jos satut vastaan ja tunnistat! 🙂 Oon bloggaajapassilla tulossa näillä näkymin la + su. 🙂

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Toivottavasti törmäillään 🙂

 3. Janica says: Vastaa

  Harmi kun Oulusta asti on hieman hankala osallistua boksin metsästykseen 😀 Muuten olisin kyllä kärppänä metsästämässä sitä. Pitää tilata boksi itselle, kiitos kun laitoit linkin postaukseen!

Vastaa