Shampoo-postaus

Tässä siis taas yks ”shampoo-postaus”. Siis oikeastihan tässä postauksessa ei mitään shampoita ole, mutta kaikki naisten jutut menevät miehillä samaan kategoriaan, joka ei ymmärrettävästi niitä kiinnosta lainkaan. Laitan loppuun yhden kuvan Reiskasta, joten ne joita ei kiinnosta mun tän päiväiset Lush-ostokset, voivat scrollata suoraan sinne.

Kävin tänään Isossa Omenassa ja valitettavasti en nyt tarkoita sitä mahtavaa kaupunkia jenkkilässä. Espoossa on jotain hyvääkin, nimittäin Lush. Okei, se löytyy myös tuosta huomattavasti lähempääkin, mutta samalla reissulla myös jääkaappimme sai täydennystä. Eniten Lushissa nyt kiinnosti se jouluosasto, ja siellä alennuksessa olevat tuotteet. Täältä kävin niitä kyyläilemässä jo etukäteen, ja olisin halunnut erityisesti Snow Fairy -suihkugeelin mutta niitäpä ei tietenkään siellä enää ollut (eikä muuten tuolla nettikaupassakaan). Paskat. Mutta! Glögin tuoksuinen suihkugeeli puoleen hintaan päätyi ostoskoriin sekä mintulta tuoksuva Dirty Springwash normihintaan sai saman kohtalon. Mulla oli jotain ulkomailta tilattua Lushin vastaavan tuoksuista suihkugeeliä mukana Malediiveilla vuosi sitten ja tästä tulee niin hyvät muistot mieleen.

Koska sitä Snow Fairy -geeliä ei enää ollut, tyydyin saman nimiseen ja -tuoksuiseen huuliväriin. Siis näyttää todella järkyttävän kirkkaalta (erityisesti tuolla ulkoilmassa), mitä se ei toivottavasti huulilla kuitenkaan tule olemaan. Ainakaan mun aiempi Lushin huuliväri ei ollut huulilla läheskään niin äklöpunainen, kuin miltä purkissa näytti. Mutta tämä tuoksuu niin mahtavalta, että tyydyn vaikka sitten vaan nuuhkimaan tätä.

Ostin samalla reissulla jotain muutakin, mutta teen siitä vielä huomenna erillisen shampoo-postauksen. Tosin ei sekään ole shampoota.

Ostiko joku jotain Lushin jouluvalikoimasta? Tai muita Lush-lemppareitanne? Eikö olekin ihana kauppa? Ja löytyyköhän sitä Snow Fairy -suihkugeeliä vielä jostain, keskustan Lushista? Tietääkö joku?

P.S. Voi PERKELE että kädet jääty kun kökin tuolla ulkona kuvaamassa näitä kamoja!!!!!! Bloggaajan tunnistaa punaisista, paleltuneista käsistä?

Helppohan se on Reiskan vaan sisällä lämpimässä makoilla!

31 Comment

 1. viv says: Vastaa

  Tuli tässä viikolla aivan järkyttävä lush-himotus, suunnistin Lahden trioon missä liike oli vielä muutama viikko sitten. Eipä ollu enää kun lopettanut kokonaan! Lush-himotus muuttui aivan hetkessä järkyttäväksi ketutukseksi…

  1. Mälsää. 🙁 Tilaa nettikaupasta? Viitisen euroo tulee lisää, mutta niin tulee henkkamaukastakin. 😀

 2. No mähän tilasin kaikki haluamani joulujutut marraskuussa Briteistä ja oot varmaan sen mun postauksen lukenu :).
  Ja kohtahan tulee (on varmaan tainnut jo brittien sivuille tulla??) ystävänpäivä- ja äitienpäivätuotteetkin !!! Että ehkä mullakin lähtee tilausta jossain välissä taas tuonne Brittien suuntaan, kun ehkä yksi työkaveri oman kaverinsa kanssa olisi myös tulossa kimppatilaukseen :).

  Ihana kauppa kertakaikkiaan, saisi vain tänne pohjoseenkin tulla liike…
  Saippuat, tuorekasvonaamiot ja ne shampoot on ainakin itsellä olleet lemppareita. Ja jalkakylvyissä oon tykänny kokeilla niitä kylpyjuttuja! Ajattelinkin tilata YP ja ÄP-tuottiden lisäksi sitten kokeiluun ainakin Ultrabland-meikinpoistoaineen ja ihanan RubRubRub-vartalonkuorinnan/suihkugeelin ja mitähän muuta… 😀

  1. Joo sun rakkaus Lushia kohtaan on tullu selväks! 😀 Onhan sitä tosiaan tullu kokeiltua Lushilta kaikenlaista, etenkin ne kiinteet shampoot oli yhteen aikaan jatkuvassa käytössä.

 3. Nina says: Vastaa

  Tunnustus: En ole koskaan ostanut Lushista mitään. Hävettää vähän.

  1. No on syytäkin! 😀

  2. Nina says: Vastaa

   Mutta apua miten herkullisen näköinen on tuo huuliväri! Ja aika, noh, kirkas 😀

  3. Joo. Mut mulla on se It started with a kiss -lip tint ja sitä voi ainakin ihan kivasti säädellä, et minkä väristä tulee. Vaikka se on TOSI kirkkaanpunanen!

  4. Nina says: Vastaa

   Saattaapihan tuo olla että tänään keskustareissulla pyörähdän tuolla. Syytän sitten sinua jos menee taas kaikki rahat.

  5. Haha! Ilmottele, jos näät Snow Fairy -suihkugeeliä!!!

  6. Nina says: Vastaa

   Ei näkynyt 🙁 Mutta minäkin ostin tuon glögisuihkugeelin ja noita huulivärejä, aika herkullisia 🙂

  7. No voi plaa. Mut kiitti, mun ei tartte nyt sit vaivautuu! 😀

 4. Elisa says: Vastaa

  Oi, Lush <3 Yhtäkään saippuapalaa en ole itse omistanut, mutta kavereille sellaiset hankin joululahjoiksi 🙂 Yllättäen myös itselle olisi saatava joko jokin ihana palasaippua tai vaihtoehtoisesti hoitoaine kohta loppuvan tilalle. Olisko sulla suosituksia Lushin hoitoaineista?

  1. Mulla ei taida olla mitään kokemuksia Lushin hoitoaineista. 🙁 Ainoastaan niistä shampoo-paloista, joita tosiaan aiemmin käytin ahkerasti. Vähän kuivattivat kyllä hiuksia, mutta superkäteviä ottaa esim. matkalle mukaan, kun menevät niin pieneen tilaan.

   Nyt sain kaupanpäälle Lushin Buffy-vartalovoin (pieni pala). Sitä käytetään suihkussa, ja sen jälkeen ei tarvitse lainkaan kosteusvoidetta. 😮

 5. Donna says: Vastaa

  Mun on pakko tilata toi Snow Fairy – huuliväri! Vaikuttaa jotenkin niin mun jutulta, haha 😀

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  1. Tuoksu on ainakin mitä makein. <3

  2. Niin, tuo Snow Fairy -huulivärikin on niitä poistuvia joulutuotteita, nyt Lushissa -50 prossaa. Eli ei enää kohta niitä ole.

 6. Ruu says: Vastaa

  mun suurin rakkaus on aina halloweenin aikaa myynnissä oleva lady catrina saippua, ja nyt viimeistä palaa käytän säästellen, miksi mä en ikinä opi ja osta kerralla sitä kunnolla varastoon… sitten kun se loppuu saa odotella pitkään, ja entä jos se ei tulekkaan enää myyntiin…

  1. Ai Lushissako tota myydään vai missä?

  2. Ruu says: Vastaa

   juu siellä.

 7. nea says: Vastaa

  Mulla oli aiemmin lushin palahoitoaine, vihreä Jungle jotain, ihana tuoksu. Nyt en tiedä enää riittäisikö hoitavuus tälle hampulle… Saunapaloja käyttelin myös ja tykkäsin, sillon kun vielä oli sauna, huoh. Buffy kuoriva vartalovoi löylyssä, ah.

  1. Joo, Jungle on Lushin ainoa kiinteä hoitsikka. En tiedä onko pullossakin niillä jotain, mut veikkaan, että noi pullot kohta niiltä jää pois kokonaan, ainakin on kovasti hehkutusta tossa Lush-lehdessä, et pullot on turhia…ja niinhän se on.

 8. Mohn says: Vastaa

  Hah, en ole minäkään ikinään koskaan mitään Lushilta ostanut/tilannut. Ei ole kauppaa naapurissa eikä naapurin naapurissa eikä naapurinkaan naapurin naapurissa ja netistä en ole tullut tilanneeksi. Eikä muuten hävetä yhtään.

  Jotenkin vaan Lush ei mua niin kiinnosta. Mulle riittää TBS. Tosin nykyään mua ei mikään muu juurikaan kauheasti kiinnosta kuin suht luonnonmukainen. 😉

  1. Nina says: Vastaa

   Mutta eikös nämä Lushin tuotteet just ole lähes täysin luonnonmukaisia?

  2. Niin vissiin. 😀

  3. Mohn says: Vastaa

   No juurikin viimeksi kun sieltä niiden nettipuljusta yritin jotain kivaa väkisin itselleni löytää, niin INCI-listoista pomppi silmille jos sun mitä silikonia ja parabeeniä. Tiedän kyllä, että ne eivät an sich ole niin kamalia peikkoja kuin usein annetaan ymmärtää mutta mun ei silti tartte niistä tykätä. 🙂

  4. No mä en oo noista kiinnostunu lainkaan, riittää et tuoksuu hyvältä. 😀

 9. Miks mä muuten aina unohdan käydä Lushissa kun oon kotona Suomessa? Pitää laittaa muistutus jonnekkin… ja muistutus muistutukselle, että muistan ottaa sen mukaan… Miks elämä on niin vaikeaa? 🙁

  1. Joskus on. Tai no, aika usein on. 😀

 10. Merja says: Vastaa

  Sain Snow fairy-suihkugeelin joululahjaksi ja täytyy kyllä sanoa, että ensituoksu ei ollut mikään ihana. Tuli nimittäin mieleen lasten nestemäinen antibiootti siitä 😀 Nenä kuitenkin tottunu siihen jo aika hyvin ja 100 ml pullo on jo melkein loppu. Sain myös Latte lip tint huulivoiteen ja siihen rakastuin heti ♥ Sitä tosin vain tulee aika harvoin käytettyä..

  1. Kattelin sitä Lattea kans! 🙂 Onneks en tiedä, miltä lasten nestemäinen antibiootti haisee. 😀

Vastaa