Hullareiden himotukset ja suosittelut!

Hei jeeee Hullarit alkoi TÄNÄÄN! Kävin ekana tietty kosmetiikan läpi ja poimin tähän taas muutamia superhyviä ja myös sellaisia tuotteita, joita haluisin kokeilla. En tiedä vielä, jaksanko lähteä sinne tungokseen Amandan kanssa…ollaan nyt siirrytty vaunuissa jo ratasosaan, kun neiti ei kopassa viihdy hereillä yhtään, mutta olen vielä vähän epävarma pidemmällä liikenteessä, pelkään että Amanda saa liikaa virikkeitä tai pelästyy jotain (meillä ei olla vielä 6 kk iässä, jolloin yleensä ratasosaan vasta siirrytään). Mutta ehkä netistä klikkailen kotiin jotain juttuja!

Nämä Biolagen shampoo ja hoitis tulivat tänään myyntiin, 17,90 e maksaa kumpainenkin. Onko näistä kokemusta kellään? Mulla siis ei ole, mutta kiinnostais kokeilla, kivat pullot ainakin! Schwarzkopfin Blond Me -shampoo mietityttää myös, tämäkin myynnissä tänään. Luonnollisesti mua kiinnostaa aina nämä tosi vaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet. Tästäkin saa kertoa kokemuksia kommenttiboksiin jos niitä joltakulta löytyy, kiitos paljon!

Taaaaaas mä hehkutan tätä Lancômen Juicy Shakeria! Ihan superhyperkiva! Mulle tulee tästä mieleen meidän Filippiinien reissu kun mulla oli tää siellä mukana (täällä postaus). On jo myynnissä! Ja tosi kiva nähdä MACia myös tarjousten joukossa, montakohan Mineralize Skin Finishiä multa löytyy…kröhöm. Tämä tulee huomenna torstaina myyntiin. Ja hitto vieköön, tietty nää Tweezermanin ruusukultaiset pinsetit on nyt Hullareilla, mä kun ostin nää just! IHANAT! Ja nää on parhaat pinsetit muutenkin. Nämä tuli tänään myyntiin.

Lumenen kulmavahaa ei voi hehkuttaa yhtään liikaa, samoin Sensain 38 -mascaraa…siis mähän aina vaan näitä täällä suosittelen, kohta kyllästytte väkisinkin. Mut nää on vaan mun ikuisuuslempparit! Mutta tästä Lumenen peitevoiteesta silmänalusille mulla sen sijaan EI oo kokemusta, mutta tällaista kyllä tarttisin nyt kipeesti, kun vetelen nyt näillä tunnin välein herätyksillä…huoh.

Glamglow!!! Oon ihan pudonnut näistä uutuuksista, ja nyt olis Hullareilla! Ihanalta vaikuttava, huulille väriä antava Poutmud Wet Lip Balm Tints himottais sekä Fizzy Lip -huulikuorinta. Nää on vaan jotenkin niin söpöjä ja onhan nää blogeissakin pyörineet ihan urakalla. Tänään nämäkin.

En tiennytkään, että The Body Shopilla on tätä ihanaa mansikkaa hiustuotteina!?! Shampoo ja hoitis tulevat myyntiin lauantaina, 6,90 e/kpl. Molton Brownia on Hullareilla ihan aina, mutta en oo vielä saanut ostettua näitä suihkugeelejä. Tää Orange & Bergamot vois helposti innostaa mua, on jo myynnissä.

Lumenen sy-voiteita oonkin hehkuttanut täällä, myös tätä Bright eyes -voidetta! Erittäin hyvä, ostakaa pois! Lumpun paras silmä -ja huulimeikinpoistoaine on myös myynnissä. Ja Philosophyn superhyvä Purity -putsari. Tämä mun pitää kyllä varmaan kotiuttaa, oon näitä minikoossa ja testereinä tuhonnut niin monia ja tykkään kovasti. Samoin Osis+ -hiuslakka on todella hyvä, jos haluaa oikeasti vahvan lakan! Osis+ on kyllä ihan parhautta etenkin hiuslakoissa. Tänään keskiviikkona myynnissä (taas useimmat kivat on keskiviikkona)!

Foreo Luna Mini 2 myynnissä nyt, mullahan on tää edelleen jatkuvassa käytössä. Täällä postaus! Ja vielä yks Glamglown tuote houkuttais mua ja josta olen lukenut paljon, eli tää Glowsetter -meikinkiinnityssuihke. Tulee perjantaina myyntiin. Invisibobblen ihanat mukamas lapsille suunnatut hiusrenkulat on ihan huippuja! Pienempiä kuin ne normaalit ja ainakin mun imetyksestä yhä vaan koko ajan oheneviin hiuksiin tosi passelit.

Tässä oli mun suositukset ja himotukset! Kuka aikoo shoppailla?? Mitä on ostoslistalla?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 Comment

 1. Vandaalia says: Vastaa

  Kiitti vinkeistä! Piti mennä heti TBS:n sivuille tsekkaamaan noi mansikkajutut, uutuksia kiillottomille hiuksille tjsp. Tahtoo! 🙂 Glamglowin kiinnityssuihke on rakkautta, toinen pullo menossa <3 Philosophya kolmas pullo, kertonee sekin jotain :’D

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa, kiva kuulla, pitää varmaan se siis itellekin ostaa! Ja joo, Philosophy on ihan huippu.

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Mulle jotenkin pelkkä nimitys hullut päivät saa inhon ja kauhun väristykset aikaan ei mikään mahti maailmassa sais mua tonne 😀 Veikkaan ettei ne kaikki oo ees niiiin paljon halvempia et sitä ryysistä kannattais kestää, löytyisköhän noita netistä samoilla hinnoilla muutenkin 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo ei varmasti ookaan niin paljon halvempia et paikan päälle kannattaa mennä ellei montaa juttua sit halua ostaa… mä kyl tykkään tosi paljon Hullareista silti. 😀

 3. Mirveli says: Vastaa

  Toi Lumenen peitevoide silmänalusille ei toiminu mulla ollenkaan. Liian kuivaa ja jotenkin tosi vaikea saada levittymään. Keksin laittaa sitä luomille primeriksi ja tieks, se on paras primer silmämeikin alle. Ihan nappituote! Kantsii kokeilla 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Aika hyvin! Mut NARS ja UD on liian ylivoimaiset luomien primerit 😀

Vastaa