Kylässä naapurissa

PirrenvieraanaSain suunnattoman suuren kunnian olla ensimmäinen vieras täällä Purkkimafia -portaalin alla sijaitsevan Pirkon paletilta -blogin uudessa, Mafiasiskon meikkipussilla -juttusarjassa. Siellä vastasin erityisesti tulevan, lähestyvän lauantain kannalta tärkeään kysymykseen, eli kuinka saada juhlameikki kestämään aamusta iltaan! Lukekaa vastaukseni täältä! Näistä suosittelemastani kahdesta M.A.C.:n uudesta tuotteesta on tulossa vielä tänne oman blogin puolelle kunnon juttu kuvineen. Ihan huipputuotteet kyllä kyseessä.

pirkonpaletilta3Kai kävit lukemassa jutun Pirren puolella? Entäs onko sulla juhlia tiedossa lauantaina? Kerro lisää!

Kuvat Pirren blogista!

2 Comment

  1. Kiitos Kissis! Sun kanssa saatiin uusi postaussarja vauhdilla käyntiin. Pus! <3

    1. Puspus! <3

Vastaa