Helmikuun LivBox

No NYT tuli mullekin kauneusboksi sillon ku muillekin, eli eilen! Mies oli kipeänä kotona kun postimiestäti tuli ja sain siis hyökätä boksin kimppuun heti töistä kotiin palattuani. Parhautta!

Ja tällä kertaa en edes spoilaantunut sisällöstä, hah! Toki innokkaimmat siitä jo ympäri somea eilen huutelivat, mutta kielsin itseäni lukemasta niitä juttuja. Siksi olikin tosi nastaa avata boksi ja etenkin, koska se oli niin TÄYNNÄ. Boksi sisälsi nimittäin pari extrajuttua miehiä varten, koska Ystävänpäivä lähestyy. Tosi kivasti ajateltu mun mielestä.

Boksin käärekin oli ystispäiväteemaan sopiva hempeän söpskä vaaleanpunainen.

Garnier BB cream oli tämän boksin se suurin tylsyys. Sävykin on vaalea, eli ei käy mulle. Tämä siis menee eteenpäin, eiköhän joku vaaleaihoinen kaveri sen huoli. BB-voiteet ovat muutenkin jo so last season, nythän ollaan varmaan menossa jo jossain FF:ssa, heh. Kirjoitin tästä blogiini vuonna 2012, kun ostin tän ja postauksen voi halutessaan lukea täältä. En vaan usko, että ketään oikeesti enää kiinnostaa!

Eucerin Aquaphor-hoitovoide tulee todellakin käyttöön. Lupaa tehdä ihmeitä kuivalle ja ärtyneelle iholle, joka mulla ihan just taas kohta on, kunhan hipiä tajuaa, että enää ei olla kosteassa +35:ssa…huoooh.

John Frieda Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitis tulevat käyttöön molemmat. Nämä olisivat kans tosi hyvänkokoisia matkalle mukaan otettavaksi, mutta eipä tässä mitään matkoja ole nyt kyllä lähiaikoina tiedossa. Tuoksusta pidän ja kokokaan ei onneksi ole ihan mini.

Neutrogena Norwegian Formula -käsivoide on myös tosi kuivalle ja rohtuneelle iholle tarkoitettu, joten kyllä vaan passaa. Käsivoide on tavallaan vähän tylsä tuote, mutta tämä boksi on selkeästi ajateltu just tätä ajankohtaa varten, kun porukalla iho on kuivimmillaan.

Carmex Classic -huulivoide on tuttu ennestäänkin ja kuulemma ollut boksissa aiemminkin? Höh. Tää on kyllä ihan hyvä huulivoide, joskaan sen tuoksusta en ihan hirveästi pidä. Ja tätä on jotenkin vähän ärsyttävää kaivaa tuolta sormin. Tehokas kuitenkin ja mulla on sopivasti huulirasvat aika finaalissa.

Avasin boksin miehen kurkkiessa vieressä, ja naureskelinkin, että nythän mulla on sulle ystävänpäivälahjakin kasassa. Vähän tyypillä ilme venähti kun ojensin näitä minituotteita, mutta luulen, että se kuitenkin nämä ihan mielellään käyttää.

Schwarzkopf [3D]MENSION on shampoo ja suihkugeeli yhdessä, kuten aika monesti miehille on samassa paketissa molemmat. Tuoksu on tosi paljon mun mieleen, raikas ja miehekäs!

Calvin Klein Encounter -tuoksu ei vaikuta yhtään hassummalta myöskään minisuihkauksen perusteella.

Semmosta helmikuussa. Mitäs te pidätte boksin sisällöstä? Mä luulen, että tykkään tästä joka kuukausi, vaikka sisällä oliskin pari pettymystuotetta. Tää boksi on vaan niin makee yllätys! Tammikuun boksista vielä sen verran, että Lumene LABin silmänympärysvoiteesta tuli mun lemppari!

Tämä oli siis toinen boksi, jonka sain yhteistyössä LivBoxin kanssa.

P.S. Otin tän boksin aamulla mukaan töihin saadakseni edes jonkinlaisia kuvia. Tietenkin boksin piti saada oma penkki, koska bussi oli puolityhjä. Mutta eikös vaan puolessa matkassa joku kundi halua ängetä just mun viereen istumaan ja meinaa istua LivBoxin päälle! Jumankauta että meinasin ärähtää ja olis jäbä kyllä turpiinsa saanut, jos ois tän lytännyt! Mur!

27 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  😀 istua boksin päälle, kai ne nyt haluaa noin viehättävän naisen viereen tulla. Tänne vaan, mikä ei itselle käy, kaikki kelpaa 🙂 Ja miehelle terveisiä. Ja saa tulla käymään jos matkalle haluaa.
  Nm. ”sukulainen”

  1. Hehheh…ei kyllä täällä TSADISSA pitäis vältellä muiden viereen istumista viimeseen asti! Epänormaaleja ja epäilyttäviä semmoset, jotka niin tekee.

 2. Eniten mä ihmettelin tota BB-voidetta, toihan on tosi vanhakin tuote jo..! Silloin kun tuo tuli markkinoile ja annettiin ”muutamalle” bloggaajalle testiin, niin multa meinas hetkeks loppua blogien lukeminen kun tuntu että JOKAINEN teki ”hei ihana uus uutuus!”-postauksia tosta 😀 Todellakin so last season 🙂

  1. Niinpä. Toki mäkin sillon ostin tämmösen, kun markkinoille putkahtivat! 😀

   Mä vähän ihmettelen, miksi nyt bokseissa pitää olla näitä vanhoja juttuja…viimeks graffitilakka ja nyt tämä. Eikö ne muka saa ko. merkeiltä mitään uudempaa? 🙁

  2. Ruu says: Vastaa

   Tottakai ne saa just noi, kun ei ne mee enää oikein kaupassa kaupaks, niin ne jaetaan noitten mukana pois varastoilta pyörimästä, mitä, kyynikko, minäkö ? 😀

  3. Heh, nojoo, vähän semmonen fiilis kyl tulee. Jättäisivät sit tämmöset kokonaan pois, vaikka…

  4. Haha, samaa mäkin mietin, että onkohan noita BB:itä jäänyt jonnekin nurkkiin pyöriin ja nyt ne jaetaan tässä hyväuskoisile ”uutuutena” :DD Buahaha, oon kamala. Sama se graffitilakka, ihmettelin sitäkin että wtf..

  5. Joo se oli viel järkympi, jos mahdollista.

 3. Ruu says: Vastaa

  Carmex on ihan jees, mut siitäkin tykkään enemmän tuubi muotosena, muuten on taas vähän sellanen kiikunkaakun, ei tarvii vieläkään himoilla et pakko tilata…

  1. Mäkin märisin vähän näistä bokseista sillonku ei viel itelle tullu, mutta hitto vieköön, vaikka tosiaan jokunen äääh-tuote onkin, niin tää on silti tosi kiva!

  2. Ruu says: Vastaa

   Tosin pakko sanoa et vaikka kaikki sanoo et noi bb:t ja cc:t on niin nähny, niin mä en ole vielä kekeillut yhtäkään 😀 mä olen niin jämähtänyt lilly lolon meikkipohjaan, että en raaski ostaa muita ihan vaan jos en tykkääkkään 😀

  3. No jos mä lähetänki tän sulle? 😛

  4. Ruu says: Vastaa

   Mä luulen et noi on jääny just siks kokeilematta että ne on joko liian tummia kaikki tai liian oransin sävyisiä.

 4. Mä en ole vielä saanut omaani ja mulla todellakin lähtee BB-voide kiertoon. Se oli liian tumma silloin joskus pari vuotta sitten ja on vieläkin. Muuten aika blaah-paketti.

  1. Kun lukaisin ton oman vanhan postaukseni tosta voiteesta, niin tajusin, että ei se ehkä tosiaan ihan hirveen vaalea ollutkaan. Mutta muuten ei-niin-kiva.

 5. Merja says: Vastaa

  Oho, toinen boksi peräkkäin mistä huolisin melkeinpä kaikki tuotteet. Mullakin toi BB-voide semmonen joka ei oikein innosta kun muistan testanneeni tuota aikoinani itselleni ja vaikka olikin muka light, niin ei tarpeeksi light mun kasvoille. Mutta muut tuotteet ois kyllä tervetulleita ja mieskin varmaan tykkäis noista miesjutuista.

  Harmi kun ei ole mahdollista tilata noita bokseja jälkikäteen.

  1. Joo, ei tosiaan niin kovin light tainnut ollakaan, mutta luettuani oman arvostelun, muistan, etten tykännyt siitä muuten 😀

 6. eekku says: Vastaa

  Tosi kiva boxi oli ja itelle toi bb-voide on eka että ainaki aion testata,mut tuskin tuun käyttään ku en juuri muuta kasvoille laita ku voidetta.Boxi on kyl kiva ylläri joka kk nyt itse tainnu vuoden verran tilata =)

  1. Noni, joku sentäs ilahtui siitä! 😀

 7. Anitra says: Vastaa

  Hah selasin nopeesti kuvat ja katoin että alimmassa olis salmiakkia tuolla boxissa XD Mutta blaah siellä mitään ollut, ei siis mitään minua kiinnostavaa.

  1. 😀

 8. Lotta says: Vastaa

  Mietin joskus että tilaisin LivBoxin, mutta nyt olen tyytyväinen etten tilannut.. Aika tylsiä ja mitäänsanomattomia tuotteita 🙁 Vanhaakin vanhempi BB-voide ja markettirasvoja, nou thänks 🙁

  Harmi, sillä tilaisin mielelläni, eivätkä LivBoxin parjatut näytekootkaan haittaa..

  1. Mä odotan kyl edelleenkin sitä MEGAJÄTTIHYVÄÄ boksia 😀

 9. Mä oon tykänny tosta solastseason-garnierista. Oon tarpeeksi kuivaihoinen ja yleensä iho suht hyvässä kunnossa niin se on just soppeli kosteuttamaan ja vähä tasoittamaan sävyä. Eikä oo superkallis niin oon jopa malttanu ostaa 😀

  1. Mulle se ei ollut tosiaan tarpeeks peittävä ja hankalaa oli laittaa enää mitään siihen päälle.

 10. heh, mulle taas tuli BB-voiteesta Medium-sävy eli liian tumma. Vaihdetaanko? 😉 Ei vaan, ehkä tuo menee kesällä ruskettuneena tai sitten kierrätän eteenpäin.

  1. Muuten voiski vaihtaa, mutta en mä varmaan silläkään tee mitään, kun mulla se ei vaan yleisesti toiminu. 🙁

Vastaa